"enegm nem max magadta" -> új mesterséges nyelv, amelyet "arra" is lehet használni! A kétlábra ágaskodás meg tévhit: három volt, ez az egyensúlyvesztés eleddig feltáratlan relytélye4 :))))
Erdőmester enegm nem max magadta törted össze ahogy leestél a hátamról amikor két lábra ágaskodtam, de ez egy erdőmesternek meg sem kottyan és a kádban majd a buborékok megmaszíroznak!

Pillém sajna nem adtál nekem pontos címet anélkül még a DHL sem tudja kézbesíteni a palacsintákat...

baszd meg pille, ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!
'stét! bográcsos pörit ettünk, meg énekeltünk régi eddát, piramist, bikinit lgt-t...aztán felhívtam pillét, mondja meg hogy kezdődik a részegen ki visz majd haza...aztán később visszahívott és beleénekelte a telcsibe, hogy ez a világ már nagyon szép nekem...
gyerekek, szilvácska nagyon jól érzi ám magát! úgy két órája hivott, hogy segitsek neki: hogyan kezdődik a bikini Éjszaka részegen haza cimű száma, mert azt akarják énekelni.
nagy zsivaly volt a háttérben
nagy zsivaly volt a háttérben

Fáradt vagyok
s a pult fölött
a magyar tizenegy
kötélen lógat:
FUTBALLGYÍLKOSOK!!!
Ilyenkor magyarként kicsit
MEGHALOK...
s a pult fölött
a magyar tizenegy
kötélen lógat:
FUTBALLGYÍLKOSOK!!!
Ilyenkor magyarként kicsit
MEGHALOK...
Csak úgy megjegyzem: -Ó, szegény Manka!!!!

Ne tiltakozz: az álca tökéletes!!!

Ahogy így elnézlek Bigjoe-val búslakodni, reményeim szertefoszlóban... :)))))
Egyébként megnyerő a stílusod,szurkolok Neked!(márhogy a rumcájsznak!) :))))

Ne itélj elhamarkodottan: ha figyelmesen olvastál, tudod, mi a lényeg, ha meg nem.......Még ha svungban vagy is, figyelj az érzékeny pontokra, erre nagyon kényes vagyok! A nappali meg nem arra való, hogy valakit mikszáthiasan "letácsoljanak" (ergo: tace!), hanem egyenlő félként könyöklünk a pult "padlatán", oszt egymásra is figyelünk, kedves Rumcájsz! :)ÜdvKatinka
na én is lépek, most tényleg iszok 1 Blody marie-t
A nők hagy fürödjenek, imádom a törölközés után libabőrös szemérem ajkakat :-D
Természetesen duplát :-D egs
ilyenkor sört? inkább konyakot
na szép itt hagysz minket :-P
ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!
rég kacagtam ekkorát!!!!!!!!!!! na, mostmár tényleg elmentem. cuppom.

rég kacagtam ekkorát!!!!!!!!!!! na, mostmár tényleg elmentem. cuppom.
köszönöm :-D
egs. most elhagyom a nappalit (jön az éjszaka
), de készitek még egy pohárkával neked, ideteszem a pultra. vigyázz a szivószálra
pusszom mindenkinek.

pusszom mindenkinek.