http://www.josephhaworth.com/images/Other%20Actors/Yvette%20Gilbert/Yvette%20Gilbert-1894-by%20Tou louse%20-Lautrec-color.jpg
kedves big(ben)dzso,felejtsd el ezeket,az egyetlen jo gin a Gordon´s...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 20:13

Na jó, hoztam még 3 üveg gint, mind a 3 száraz, az egyik London's Extra dry, a másik Kensington's, a harmadik Bombay...
willy kivánós volt, katinka kivetkezett a harisnyájából, para szitkozódik, horzi, rumi vitázik állandóan, én meg... én meg mit tudom én, biztos én is kupiztam.
mi van már, nem aludtad ki magad a kánkán után? nekem izomlázam van
mi van már, nem aludtad ki magad a kánkán után? nekem izomlázam van

ez az egész nappali kezd egy kuplerájhoz hasonlítani! mi a tetves liba úristen folyik itt? üvegek szanaszét....minden úszik az olajban...a kádból kifolyt a víz....ki öntötte ki a kakaót a vazi foteljába?...ha a medveszőrömet bemocskoltátok!!!ebből sem lesz csípppendél

????

apropó, msn? webcam? nincs mindenkinek?
vagy az túl személyes :D:D:D
vagy az túl személyes :D:D:D
basszus,pille!!!!
nem jol tanitottal!!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
nem jol tanitottal!!!! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
pillanatfelvetel a tegnapi orgiarolwww.griseldaonline.it
na én összeütök valami vacsit... (konyha felé el, de még felmarkolva 1 üveg fehérbort, és 1 üveg Whiskey-t)
én is. meg a cicóm. el is megyek fürdeni. beülhetsz addig a pezsgőfürdős sarokkádunkba :) relaxálj :)
dörzsölnék én mást is nagyon szívesen, de csak magam vagyok.. :(
Most már tudod, hogy mit dörzsölt! :))))Rumikám, vártam a privid megismétlését, mindhiába... :(((
nna, kiugrottam a konyhába szendvicsért
willy markolta fel, az volt a keze ügyében. hát persze, hogy sikitok!
szia horzi, jó éjt! és a tánc?
szia horzi, jó éjt! és a tánc?
még kiég a parketta :-D
ezt lehetőleg ne a padlóra jó?
Sziasztok mennem kell!

Miért kell ekkorát sikítanod??? Szegény Mr. Genyau lekarmolta rólam a harisnyakötőt ijedtében! :)))) Ráadásul a Joe ginjének is annyi! :)))
Na jó, hoztam még 3 üveg gint, mind a 3 száraz, az egyik London's Extra dry, a másik Kensington's, a harmadik Bombay...