Na, van egy elgondolkodtató kérdésem. Üvegeket letennni egy percre és mélyen elgondolkodni.
Ha az alábbi érzékek közül egyről le kellene mondanotok, melyiket választanátok?
Látás
Hallás
Tapintás
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:01
Ha az alábbi érzékek közül egyről le kellene mondanotok, melyiket választanátok?
Látás
Hallás
Tapintás

ki leszünk penderítve a nappaliból, vagy letiltanak minket pontgyűjtés címen...már a vazi sem aludt itt több napja...feltűnt valakinek?...charlottttttttttttt! kérdezz már valami intelligenset....mert ezek itten totál alkoholmámorba borítják az egész helyiséget

Tudom már, hogy miért nem írsz: WildHorse-zal parádézol "Jicsiny" felé! :)))))))

Kösz, Wilhelm! :)
foglalkozz inkabb a te" metszeteddel"az enyemet ne nyesegesse senki

Aztaaaaaa, már csak a motormánia van hátra :-))))
pille,te is a mentö(örzö)angyalaim köze tartozol,hamarosan meghalalom neked,ambar mr.genyau is örülni fog neki.....
lehagytuk a "ki az aki itt van, ugorjon be egy percre " topicot.
a "pénisz: mennyi az átlag"-ról nem is beszélek!
a "pénisz: mennyi az átlag"-ról nem is beszélek!
ezerbocsanat,meg nagyon kezdö vagyok ezen a teren
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:00
Törölt felhasználó (24620)

te tényleg látsz képet?
mert nálam nemjleneik meg alatta semmi, és az Imageshack sem tudja átvenni...
mert nálam nemjleneik meg alatta semmi, és az Imageshack sem tudja átvenni...
Katinka,örök halara köteleztel
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

írd be a címlistádba, és küldjél rá nekem képet magadról, te kis huncutka..és nem kell pirulnod, kis jóindulattal az anyád is lehetnék:D:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:09

öhm... azzal a címmel mit cisnáljak? *pirul*
öhm... azzal a címmel mit cisnáljak? *pirul*
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:07

jah, barátocskám, jobb lesz, ha te meg az albumomat bővíted a kis fotográfiáddal! mme-prune@freemail.hu
Ne bántsd Parát: Te vagy farkasvak! :)))) Egyébként, már sokadszor: hol a nekem küldött méled???

jah, barátocskám, jobb lesz, ha te meg az albumomat bővíted a kis fotográfiáddal! mme-prune@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:02

nono!
Én teljes józansággal tartom az erkölcsi szintet!
Én teljes józansággal tartom az erkölcsi szintet!
(konyhából kiordítva) a Tonic a hűtőben, a kristálykeserű mellett Rumcálysz

para11 #2788
és ime, néhány pillanatfelvétel a tegnap esti kánkán orgiáról (para segédletével)

nono!
Én teljes józansággal tartom az erkölcsi szintet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 21:01
Én teljes józansággal tartom az erkölcsi szintet! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ki leszünk penderítve a nappaliból, vagy letiltanak minket pontgyűjtés címen...már a vazi sem aludt itt több napja...feltűnt valakinek?...charlottttttttttttt! kérdezz már valami intelligenset....mert ezek itten totál alkoholmámorba borítják az egész helyiséget

te tényleg látsz képet?
mert nálam nemjleneik meg alatta semmi, és az Imageshack sem tudja átvenni... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
mert nálam nemjleneik meg alatta semmi, és az Imageshack sem tudja átvenni... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)