yessssssssss! ő tényleg királynő!!!
Nekem meg a phtoshopot küld el, hogy tudjak képeket szerekeszteni én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 22:55

Törölt felhasználó (24620)

küldj fotót, és belövöm neked photoshoppal

Szerintem biztos meglesz, Szilvacska vigasztalasat meg bizzatok ram :D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 10. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 09:52

gyerekek ma lehet meg lesz a 3000. hozzászólás! Szilvácskának szerezhetünk pzs-t! Szerintem a 100-as kevés, próbáljuk meg a 300-ast!
Lehet?
Biztos meglesz!
Már csak 20 HSz..szvsz dél előtt meglesz! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 10. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 09:52
Biztos meglesz!
Már csak 20 HSz..szvsz dél előtt meglesz! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 10. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

gyerekek ma lehet meg lesz a 3000. hozzászólás! Szilvácskának szerezhetünk pzs-t! Szerintem a 100-as kevés, próbáljuk meg a 300-ast!
:-)
Nekem sem volt sikerélményem jó pár napja...
Nekem sem volt sikerélményem jó pár napja...
Megkaptam, műxik!!!
Köszönöm!
Köszönöm!

csókolom a hölgyeket, üdvözlöm az urakat! reggelire egy páleszt? (kizárólag szilvát)
Ő segít végezni magaddal?
söt a Ken Park c.filmben is....
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 10. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 09:02

Jóreggeltet!
"Nyalhat!" Asszem az éretlenekben is van ilyen idéznivaló....
(ásítva Belépek) 'Reggelt....
Jóreggeltet!
megetetni megetetem,meg kirugom szarni
es en is SZABAD akarok lenni
es en is SZABAD akarok lenni
mindenkinek kellemes jó reggelt.
cuncus, dédelgesd ma te mr. genyaut, ne legyen agressziv. és etesd is meg természetesen.
lehet, még benézek valamikor (már megint dolgozom), a fene vigye ezt a sok hülye kötelezettséget! szabad akarok lenni!
cuncus, dédelgesd ma te mr. genyaut, ne legyen agressziv. és etesd is meg természetesen.
lehet, még benézek valamikor (már megint dolgozom), a fene vigye ezt a sok hülye kötelezettséget! szabad akarok lenni!
Na, mentem. Séta, ilyesmik. Szép délelőttöt!!

Ezt félreértetted. Az a kérdés, hol a határ.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 08:13

lenne két kérdésem:
1. az hogy seggbe dugnak miért perverzebb, mint az, hogy rád szarnak?
2. ha megnyitom a gg-t, akkor csak csajokat lehet látni rendszeresen...nem lehetne néha hatlamas farkakkal kezdeni, meg sejtelmesen tökéletlen, férfias testekkel...tiszta hímsoviniszta ez a világ
2. ha megnyitom a gg-t, akkor csak csajokat lehet látni rendszeresen...nem lehetne néha hatlamas farkakkal kezdeni, meg sejtelmesen tökéletlen, férfias testekkel...tiszta hímsoviniszta ez a világ
Indulj el egy úton
Én is egy másikon
Hol egy mást találjunk
Egymáshoz se szóljunk
Aki minket meglát
Mit fog az mondani
Azt fogja gondolni
Hogy idegenek vagyunk.
Idegenek vagyunk
Szeretetet tartunk
Ahol össze gyűlünk
Ketten szeretkezünk
Az bajom van véled
Sír a szívem érted
Sír a szívem érted
Majd meghalok érted.
Én is egy másikon
Hol egy mást találjunk
Egymáshoz se szóljunk
Aki minket meglát
Mit fog az mondani
Azt fogja gondolni
Hogy idegenek vagyunk.
Idegenek vagyunk
Szeretetet tartunk
Ahol össze gyűlünk
Ketten szeretkezünk
Az bajom van véled
Sír a szívem érted
Sír a szívem érted
Majd meghalok érted.
Hmm....hogy miert perverzebb?
probald ki mindkettöt es rajösz magadtol is....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 08:13
probald ki mindkettöt es rajösz magadtol is....

lenne két kérdésem:
ruhat
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 10. kedd 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 07:56

Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt, kedveseim!
7 fokot mutat a hőmérő az ablakban. Elgondolkodtató kérdés: mit adjak a gyerekre???

7 fokot mutat a hőmérő az ablakban. Elgondolkodtató kérdés: mit adjak a gyerekre???

lenne két kérdésem: