Csatlakozom, kerget a vágy....
...vagyom egy no utan......
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 10. kedd 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 10:38
Törölt felhasználó (57133)

én igen....de csak arra az időre oldotta fel a stresszt..utána minden maradt a régiben..sajna...és azóta még rosszabb is lett...
Közben rájöttem nem kell mesterséges szörtelenítés. Magamra öntöttem a forró kv-t így a gond letudva.
Beszéljük meg ki fogja elkészíteni a vetköző show műsort mert addig úgy sem hanak bennünket békén(hál istennek)
Először ki kell választani a megfelelő kelyhet. A többi mérgez (valami ilyesmi volt az Indianában)
én igen....de csak arra az időre oldotta fel a stresszt..utána minden maradt a régiben..sajna...és azóta még rosszabb is lett...
Ok. Cukrok száma? A jelenlévő Hölgyeken kívül?
szoval varom a lanyokat, mert oket sem szabad elhanyagolni am :D
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 10. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 10:34

es amugy a lenyeg csak annyi lett volna,hogy :(megprobalom idezni,habar mar sok ido telt el azota amiota foglalkoztam a dolgokkal)"az egyiranti szeretet, barbarsag,mert az osszes tobbi rovasara megy"
es amugy a lenyeg csak annyi lett volna,hogy :(megprobalom idezni,habar mar sok ido telt el azota amiota foglalkoztam a dolgokkal)"az egyiranti szeretet, barbarsag,mert az osszes tobbi rovasara megy"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Óóó hogyne. Nincs jobb egy görcsös dugásnál:-)
Kétségbe vagyok esve...
de nagy a baj..illetve lehet...
tudnátok törölni ezt a hsz-emet?
Na igen reklám is lehetne..de egyáltalán nem ezt akartam ,azt hiszem már hiába magyarázkodom..zavaros mert ideges vagyok és nem tudok tizstán gondolkodva pontosan fogalmazni
szóval segítsetek nehogy már megtudják, hogy én ilyet csináltam...lécccci...
Valaki vad !Komolyan megtudnád oldani ha megvan a sorozat száma?
de nagy a baj..illetve lehet...
tudnátok törölni ezt a hsz-emet?
Na igen reklám is lehetne..de egyáltalán nem ezt akartam ,azt hiszem már hiába magyarázkodom..zavaros mert ideges vagyok és nem tudok tizstán gondolkodva pontosan fogalmazni
szóval segítsetek nehogy már megtudják, hogy én ilyet csináltam...lécccci...
Valaki vad !Komolyan megtudnád oldani ha megvan a sorozat száma?
16 oldalt termeltetek tegnap du. óta. De végigolvatam:-).
Ki kér egy finom kv-t most jön.
Ki kér egy finom kv-t most jön.
ok,bunko vok es kesz!!!Lepek 1 szivarra, addig dontsetek el hol talizunk
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
de mi élünk és míg élünk kefélünk!
és nem is úgy írják, hanem így: nietzsche
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 10. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 10:21

láttam a 2996-es hszedben hogyan írják. botyánat a tudatlanságért, de nem hallottam ily nevű fizikusról!

láttam a 2996-es hszedben hogyan írják. botyánat a tudatlanságért, de nem hallottam ily nevű fizikusról!

csak úgy és annyit küldjünk, mint te??????
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 10. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 10:15

Képeket én is várok aki tud küldjön magáról a wildhorse@vipmail.hu-ra sziasztok majd jövök még.
Ja és lányok , párok intim fotózását is vállalom...
Ja és lányok , párok intim fotózását is vállalom...

hááát, ha nem lennénk ekkora nyilvánosságnak kitéve, akkor bevallanám, hogy a filo vizsgám előtt egyszer masztiztam az ecce homora, de ez egy nyilvános ház izé hely, tehát nem vallom be
hat ne epp igy irjak ahogy Szilvike irta, es 1 filozofus lenne
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 10. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
a hereimet csak simogatnod es csokolnod szabad, szike,kes a kozelebe se kerulhet.Es ezennel megerlek szepen,hogy Ruminak Kuldd Mar At a szukseges infokat
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 10:13

nem érdekel, hogy mit mondott neked az a niccse gyerek, de ha meg mersz dugni valakit rajtam kívül, hát én kiheréllek!!!!