Igazad van, én csak a kényelem szempontjából használom a granulátumot, húsoknál jól kijön szerintem vele a fokhagyma íze. Viszont rántásnál sosem pótólnám mással az igazit!
igen, ha úgy érzem segíthetek, akkor írok:-)
igen, ha úgy érzem segíthetek, akkor írok:-)
hát legyen. olyan szakadozott szélű, megsárgult kissé, már szinte olvashatatlan... és csak félig emeld fel, mert félig igaz.
na nem bánom...nyalhatsz...mert te meg tudod mondani neki, hogy én nem vagyok ilyen csúnya:):):):):)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 22:22
KIRALYNÖM,meghajlök elötted....
(csak ne felejtsd el fölemelni a szoknyadat!)
(csak ne felejtsd el fölemelni a szoknyadat!)
ez a Szilvia egy dinka csaj,teljesen összefüggestelenül fogalmaz,nem hasonlithato össze a mi imadott kiralynönkkel....
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
na azért nekem lehetne ott egy transzparensem, nem?

Most, ha megengeditek, igénybe veszem a vendégszobát! :))) Mr.Genyau már az ajtót kaparja.... Jóéjt, nappalilakók!
ahaaaa!
Azthittem, hogy valmai elb_szott gyenge photoshop volt... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Azthittem, hogy valmai elb_szott gyenge photoshop volt... (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
SZILVIA:)))))))
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 22:18
ez a Szilvia lehet,hogy az,de tudomasom szerint Dr.Frankenstein nem jart Magyarorszagon....
vagy talan megis....?????
vagy talan megis....?????
innen ne hivj senkit a felvonulásra, itt mindenki minden este iszik, állandóan a bár feltöltésével vagyunk elfoglalva.
KIRALYNÖM,meghajlök elötted....
(csak ne felejtsd el fölemelni a szoknyadat!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 22:19
(csak ne felejtsd el fölemelni a szoknyadat!)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
mint az általad már ismert vannak német felmenőim netling és schmall néven
gépírást én is tanultam, gyorsírásra meg saját rendszerem volt töriből.
Ám zongor, gépírás, stb. béna vagyok no, az agyam nem bírja kezelni... :(
Ám zongor, gépírás, stb. béna vagyok no, az agyam nem bírja kezelni... :(
gépirást tanultam. meg gyorsirást is. legyőzhetetlen vagyok
mint az általad már ismert vannak német felmenőim netling és schmall néven
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 22:09
Szilvia nemet szarmazasu es a müncheni olimpian volt hostess,ott ismerkedett meg a ferjevel
ez a Szilvia lehet,hogy az,de tudomasom szerint Dr.Frankenstein nem jart Magyarorszagon....
vagy talan megis....?????
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy talan megis....?????
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
hééééééééééé! ennyire nem vagyok csúnya!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ahá, szóval te gyorsabb voltál.. sebaj, egyre gondoltunk. ^_^
granultáum???
Ejnye...
Használjunk igazit! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 22:12
Ejnye...
Használjunk igazit! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
Sziasztok!Megosztok szívesen egy receptet:(bár lehet, hogy sokan ismerik)
- a csirkemell szeleteket vékonyan besózod
- utána fokhagyma granulátummal beszórod, ez több legyen, mint a só!
- igény szerint fehérborssal is megszórható
- egy darabig így hagyjuk állni a hússzeleteket, majd paprikás lisztbe forgatjuk azokat
- zsiradékban kisütjük
- kicsit hűlni hagyjuk, mjad beleforgatjuk tejfölbe és reszelt sajtba és vékonyan kiolajozott tepsikben rétegenként lerakjuk
- a maradék tejfölt és reszelt sajtot a tetejére tesszük és forró sütőben addig hagyjuk, míg a sajt rá nem olvad.
Nagyon ízletes és laktató finomság.
Jó étvágyat!
- a csirkemell szeleteket vékonyan besózod
- utána fokhagyma granulátummal beszórod, ez több legyen, mint a só!
- igény szerint fehérborssal is megszórható
- egy darabig így hagyjuk állni a hússzeleteket, majd paprikás lisztbe forgatjuk azokat
- zsiradékban kisütjük
- kicsit hűlni hagyjuk, mjad beleforgatjuk tejfölbe és reszelt sajtba és vékonyan kiolajozott tepsikben rétegenként lerakjuk
- a maradék tejfölt és reszelt sajtot a tetejére tesszük és forró sütőben addig hagyjuk, míg a sajt rá nem olvad.
Nagyon ízletes és laktató finomság.
Jó étvágyat!
Ez felért egy gyilkossággal. Most iszonyúan szenvedek, hogy nem ehetek azonnal ilyet :-((
Szia, Eprecske!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 22:12
Szia, Eprecske!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
Sziasztok!Megosztok szívesen egy receptet:(bár lehet, hogy sokan ismerik)
- a csirkemell szeleteket vékonyan besózod
- utána fokhagyma granulátummal beszórod, ez több legyen, mint a só!
- igény szerint fehérborssal is megszórható
- egy darabig így hagyjuk állni a hússzeleteket, majd paprikás lisztbe forgatjuk azokat
- zsiradékban kisütjük
- kicsit hűlni hagyjuk, mjad beleforgatjuk tejfölbe és reszelt sajtba és vékonyan kiolajozott tepsikben rétegenként lerakjuk
- a maradék tejfölt és reszelt sajtot a tetejére tesszük és forró sütőben addig hagyjuk, míg a sajt rá nem olvad.
Nagyon ízletes és laktató finomság.
Jó étvágyat!
- a csirkemell szeleteket vékonyan besózod
- utána fokhagyma granulátummal beszórod, ez több legyen, mint a só!
- igény szerint fehérborssal is megszórható
- egy darabig így hagyjuk állni a hússzeleteket, majd paprikás lisztbe forgatjuk azokat
- zsiradékban kisütjük
- kicsit hűlni hagyjuk, mjad beleforgatjuk tejfölbe és reszelt sajtba és vékonyan kiolajozott tepsikben rétegenként lerakjuk
- a maradék tejfölt és reszelt sajtot a tetejére tesszük és forró sütőben addig hagyjuk, míg a sajt rá nem olvad.
Nagyon ízletes és laktató finomság.
Jó étvágyat!
Köszi Pillém neked is szép álmokat
okos guuugliiiii
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 22:13
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Svédország jelenlegi királya XVI. Károly Gusztáv a Bernadotte család tagja, mely 1818 óta folyamatosan uralja a svéd trónt, amióta is Napóleon tábornokát, Jean Baptiste Bernadotte-t XIV. Károly János néven svéd királlyá koronázták. Jelenlegi királynénk, Szilvia édesapja német üzletember (családneve Sommerlath), édesanyja brazil.
jól van kötözködős alattvalóm! téged már nem foglak kegyeimben részesíteni...
jól van kötözködős alattvalóm! téged már nem foglak kegyeimben részesíteni...












Gennyzsakszem







Lepidoptera


