de a csap előtt már megkettyintetted, ez igy nem érvényes.
azért gyere vissza. még nem is kaptunk meglepit.
én is....
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 10. kedd 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 17:49

Nem csak hülyültem.
Az igazi és ideális megoldáshoz profi logisztikus kell. És nyilván a helyszín pontos ismerete.
És egy gondos feleség aki nem tereget esőben, nem hagy a gyereken kakis pelust, és nem kézzel mos hanem mosogatógépet használ.
Az igazi és ideális megoldáshoz profi logisztikus kell. És nyilván a helyszín pontos ismerete.
És egy gondos feleség aki nem tereget esőben, nem hagy a gyereken kakis pelust, és nem kézzel mos hanem mosogatógépet használ.
Bacsó: Tanu
Nem is igaz!
A nő beszedi a ruhákat és haza megy a bemelegedés csaak később lesz nála, az utolsó mondatmanál meg ott van , hogy elzárom a csapot...
A nő beszedi a ruhákat és haza megy a bemelegedés csaak később lesz nála, az utolsó mondatmanál meg ott van , hogy elzárom a csapot...

és ez melyik filmből? ezt biztos mindenki tudja: "hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának"
ez nagyon király. imádom ezt a mondatot.
ez nagyon király. imádom ezt a mondatot.
Sőt úgy kellene csinálni, hogy Én ülök a hintaszékbe, Te az ölembe és úgy iszogatunk.
őszintén? fogalmam sincs. egy barátom mondta mindig, aztán rámragadt. talán markos-nádas? talán hofi? passz. aki tudja, segitsen.
Ok. És a film talált?
nem sértődöm, akkor cupp, fogjunk kezet. tölts egy pájinkát a pultnál. addig beülök a hintaszékbe, ringatom magam

Függetlenség napja.
Mondom, hogy csak komolytalankodok.
Kedves Édespille meg ne bántógy. Kérlek.
:-)
Mondom, hogy csak komolytalankodok.
Kedves Édespille meg ne bántógy. Kérlek.
:-)
úgy belemelegedtél a jó nő nuncijába, hogy elfelejtetted a csapot

1.- Csörög a telefon
2.- Sír a gyerek
3.- Valaki csönget, vagy kopog az ajtón
4.- Kiteregetted a ruhákat és elkezd esni az eső
5.- Nyitva maradt a vízcsap és ömlik a mosogatóból a víz
Nos akkor nézzük a wadló hogyan csinálná:
Felveszem a telefont és odateszem a gyerek füléhez ha a nagyi az akkor elkezd neki gügyögni és elhallgat, ha nem akkor mégjobban ordítani fog
Kinyitom az ajtót megnézem ki az ha a rendőrség vagy cúnya rosszbácsi akkor becsapom és kiszaladok a gyerekkel a hátsóajtón ha normálisnak látszik a kkor megkérem szedje be a ruhákat mert nekem agyerekkel kell foglalkoznom és most nem érek rá, majd kezébe nyomok egy esernyőt , hogy el ne ázzon, ha egy jó nő akkor megmondom neki vigye haza a ruhákat szárítsa meg és vasalja ki mire ezzel végez addigra ott vagyok nála mert pár óra múlva jön haza az asszony és levált a gyereknél.
Cserébe addig nyalom a kedves hölgy ounciját amíg azt nem mondja "Elég több orgazmusra nem vagyok képes!"
A gyereket ugye lefoglalta a telefon addig elzárom a vizet és kihúzom a dugót a mosogatóból....
2.- Sír a gyerek
3.- Valaki csönget, vagy kopog az ajtón
4.- Kiteregetted a ruhákat és elkezd esni az eső
5.- Nyitva maradt a vízcsap és ömlik a mosogatóból a víz
Nos akkor nézzük a wadló hogyan csinálná:
Felveszem a telefont és odateszem a gyerek füléhez ha a nagyi az akkor elkezd neki gügyögni és elhallgat, ha nem akkor mégjobban ordítani fog

Kinyitom az ajtót megnézem ki az ha a rendőrség vagy cúnya rosszbácsi akkor becsapom és kiszaladok a gyerekkel a hátsóajtón ha normálisnak látszik a kkor megkérem szedje be a ruhákat mert nekem agyerekkel kell foglalkoznom és most nem érek rá, majd kezébe nyomok egy esernyőt , hogy el ne ázzon, ha egy jó nő akkor megmondom neki vigye haza a ruhákat szárítsa meg és vasalja ki mire ezzel végez addigra ott vagyok nála mert pár óra múlva jön haza az asszony és levált a gyereknél.
Cserébe addig nyalom a kedves hölgy ounciját amíg azt nem mondja "Elég több orgazmusra nem vagyok képes!"

A gyereket ugye lefoglalta a telefon addig elzárom a vizet és kihúzom a dugót a mosogatóból....
ez igy, ebben a formában nem igaz (miből idéztem?). egy gondos feleség csillogófényesre törölgeti a kézzel mosott tányérokat, a gyereken a kakis pelus percekig maradhat, nem szagolod a sejhaját minden pillanatban, és az esőt nem mindig lehet "észrevenni", jöhet az hirtelen is.
basszus, jesus! én is gondos vagyok!
basszus, jesus! én is gondos vagyok!
Nem csak hülyültem.
És egy gondos feleség aki nem tereget esőben, nem hagy a gyereken kakis pelust, és nem kézzel mos hanem mosogatógépet használ. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 10. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 10. kedd 17:42
És egy gondos feleség aki nem tereget esőben, nem hagy a gyereken kakis pelust, és nem kézzel mos hanem mosogatógépet használ. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 10. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

dzsiizösz(krájszt szupersztáár),te lusta diszno,mindent az asszonyra haritsz?

dzsiizösz(krájszt szupersztáár),te lusta diszno,mindent az asszonyra haritsz?

prune, kellenél mesen picit. lécci. ha tudsz, gyere.
látom, akkor én egetverő marhaságot irtam a rangsorra. szégyell-szégyell.
A dolog egyszerű. Felkelek a heverőről és elzárom a vizet. Ha elázik valami nekem kell pótolni. Visszafekszek pihenni és tv-t kapcsolgatni mert a többi dolog vagy megoldódik vagy elintézi az asszony.:-))
egy ipari robot vezerlese,szamomra könnyebben megoldhato,mint a hetköznapok latszolag bonyolult dolgai.
a te rangsorolasod tökeletes,en erre sose jöttem volna ra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 10. kedd 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
a te rangsorolasod tökeletes,en erre sose jöttem volna ra