Nem, Koltai: Illetékes elvtárs...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekek!!Ha nincsenek lanyok nincs elet a nappaliban?Milyen dolog ez? Elo a piat, felwattolni a zenet es ..
Te Tom itt vagy még? Miért nem kapom meg Jesus privijeit. Mástól eddig megkaptam!
bizzuk Szilvacskara,hova lett,es kie hianyzik...
Megtettem.
Hol vannak a szebbnél szebb asszonyok és lányok? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol vannak a szebbnél szebb asszonyok és lányok? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
próbáld meg még eccer. mert nem kaptam semmit.
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
a fiatalokat? akkor én se nagyon beszélhetek bele.

A mi Szilvácskánk ilyen kitárulkozó?!!! Te szégyenteljes Prune hagytál ily fotót készíteni!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
csakis Szilva es kulonbozo testreszei, de ne felejtsuk el a paleszt se :D
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
na fiuk,kinek mi jut erröl eszebe?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tom,ha te voltal,nagyon szepen köszönöm!

ez pedig a mi kedves szilvank!

Küldtem néked priv. lev.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 10:02

szal helyesen: Aranyos vagy! Persze én is függő lettem. Nappali függő! Pedig ma senki se várt felessel!:-(( Persze, h végig olvastam. egyrészt ha van időm mindig végig olvasom (a 7végit nem olvastam, mert termeltetek vagy 800 hsz-t, az még nekem is sok) másrészt tegnap volt egy félbe maradt ügyünk Jézuskával. de nem válaszolt a privibe küldött üzenetre. ja és Vad Neked is küldtem egy privit. Szóval Szilvácska Neked nincs meg a kocsordi fotó? Csak az iwiw-en. sajnos én ott nem vagyok fennt! na aszem én is összefoglaltam.
Jóóó reggelt G.G.
És persze a legmenőbb nappalisoknak is!
Gyerekeknek jobbulást, felnötteknek szép napot kíván és égi áldást osztva
J.
És persze a legmenőbb nappalisoknak is!
Gyerekeknek jobbulást, felnötteknek szép napot kíván és égi áldást osztva
J.
szal helyesen: Aranyos vagy! Persze én is függő lettem. Nappali függő! Pedig ma senki se várt felessel!:-(( Persze, h végig olvastam. egyrészt ha van időm mindig végig olvasom (a 7végit nem olvastam, mert termeltetek vagy 800 hsz-t, az még nekem is sok) másrészt tegnap volt egy félbe maradt ügyünk Jézuskával. de nem válaszolt a privibe küldött üzenetre. ja és Vad Neked is küldtem egy privit. Szóval Szilvácska Neked nincs meg a kocsordi fotó? Csak az iwiw-en. sajnos én ott nem vagyok fennt! na aszem én is összefoglaltam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 09:59

Aranyos vagy! Persze én is függő lettem. Nappali függő! Pedig ma senki se várt felessel!:-(( Persze, h végig olvastam. egyrészt ha van időm mindig végig olvasom (a 7végit nem olvastam, mert termeltetek vagy 800 hsz-t, az még nekem is sok) másrészt tegnap volt egy félbe maradt ügyünk Jézuskával. de nem válaszolt a privibe küldöttel. ja és Vad Neked is küldtem egy privit. Szóval Neked nincs meg a kocsordi fotó? Csak az iwiw-en. sajnos én ott nem vagyok fennt! na aszem én is összefoglaltam.
Aranyos vagy! Persze én is függő lettem. Nappali függő! Pedig ma senki se várt felessel!:-(( Persze, h végig olvastam. egyrészt ha van időm mindig végig olvasom (a 7végit nem olvastam, mert termeltetek vagy 800 hsz-t, az még nekem is sok) másrészt tegnap volt egy félbe maradt ügyünk Jézuskával. de nem válaszolt a privibe küldöttel. ja és Vad Neked is küldtem egy privit. Szóval Neked nincs meg a kocsordi fotó? Csak az iwiw-en. sajnos én ott nem vagyok fennt! na aszem én is összefoglaltam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 09:52

basszus tudom, láttam a gogelen és gondoltam is rád :D:D:D:D:D:D
akarom mondani Géza!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 09:37

sztem is valamelyik poen nagyágyú, de nem jön be ki. ha tipp akkó Gáza!
basszus tudom, láttam a gogelen és gondoltam is rád :D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk van ilyen szórakozóhely! igyunk ott?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ez a mi szeretett edespillenk!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)