honnan es meddig?
a levehető ajtajú? :D:D:D nem, de érkeztek norvég teflonok..baromi randák:):):):)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 16:13
Érdeklődni szeretnék, hogy az NDK ból megérkezett-e a turmixgép?
hát még egy forró száj
eszt eccerűjjen nem hattyhattam ki, ezer bocsánat
eszt eccerűjjen nem hattyhattam ki, ezer bocsánat
nem tom, és már a bombásat se tudtam..lennél szíves mindig előbb elküldeni privibe, hogy villogtathassam magas ikúmat?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 16:12
A téma maga a téma, mert ha nincs téma akkor mi csinálunk ha van téma akkor azt témázzuk ki.
Hogy itt ki , kivel témázik már soxor magam sem tudom.
A lényeg, hogy bárki kivel, bármiről,bármikor témázhat.
Remélem érthető voltam..
Amúgy meg "Mi téma? Van kedvetek témázni?"
Na melyik filmből idéztem?
Remélem érthető voltam..
Koccintsunk egy uccsót, megyek utamra.
Sziasztok mindenikek.
Sziasztok mindenikek.
Pedig a lányok puncija nem persely.:-)
abbó' kimaradok, mert gó home, oszt reggelig inter nyet!
Érdeklődni szeretnék, hogy az NDK ból megérkezett-e a turmixgép?
A téma maga a téma, mert ha nincs téma akkor mi csinálunk ha van téma akkor azt témázzuk ki.
Remélem érthető voltam..
Remélem érthető voltam..
minnnyá meglösz a 4000!
a fusion-öm? lehet piros...most barnán is jól állna, és ha meglesz a szőkenő bizottság végleges döntése, akkor ahhoz is jó lesz:D:D:D
Szervusz Szergej!
akkor csak az öt centit kell má levágatnod!
már épp hiányoltam volna a húdejót a végirő':-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:45
hölgyem aszem már sakk Ön maradt ki a nappali lakók közöl, h képügyileg is tisztában legyek avval ki is teccik valójában lenni! mél címem továbbra is a nevem+szabadlevél és mielőtt megszólalnak a végén a hú (de jó is lenne ...) ott van!
Van egy régi mondásom: A kocsijáért megbasznám...de egy 10 éves suziért....háááát....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:43
hát ez most tökre érdekbarátságnak tűnt, és csak a kocsimra megy a dolog, a tankolás, meg a cipőshopping, meg a koncert...basszus pille! te tényleg csak ezért barátkozol velem? egy szar 10 éves suziért?
akinek ilyen barátja van nincs is szüksége ellenségre!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:43
hát ez most tökre érdekbarátságnak tűnt, és csak a kocsimra megy a dolog, a tankolás, meg a cipőshopping, meg a koncert...basszus pille! te tényleg csak ezért barátkozol velem? egy szar 10 éves suziért?
hölgyem aszem már sakk Ön maradt ki a nappali lakók közöl, h képügyileg is tisztában legyek avval ki is teccik valójában lenni! mél címem továbbra is a nevem+szabadlevél és mielőtt megszólalnak a végén a hú (de jó is lenne ...) ott van!
ok,akkor vegyel magadnak egy sort,csak foglalj helyet es igyuk meg egyutt
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:36
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem egyik se ér egy sört se....csapodár, csalfa... a gesztus meg baráti, nem viszonzandó:-)
nekem egyik se ér egy sört se....csapodár, csalfa... a gesztus meg baráti, nem viszonzandó:-)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 15:35
te suket! nem erte adtam,hanem gesztusodert...de ha nem kell megiszom egyedul

Gennyzsakszem

hpsx
Ivana