Ahogy elnézem, még ma meglesz a 4000.
Nem olvastam vissza a 20 oldalt,(vagy nem tudom, mennyit írtatok), majd azért tudassátok, ha valaki férjhez ment, teherbe esett stb...
Nem olvastam vissza a 20 oldalt,(vagy nem tudom, mennyit írtatok), majd azért tudassátok, ha valaki férjhez ment, teherbe esett stb...
para, mikor ülhetünk már az asztalhoz? mikor lesz a vacsi? hol van rumcájsz?
Nekem is meséljetek.
Enegem is érdekelnek a jó kis pletyik!
Enegem is érdekelnek a jó kis pletyik!
psssssszt,nem arulom el.....
ezen a képen nem látszik semmi kérem...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
figyi már, érdekbarátnő! mesélnivalód van számomra? lécci. a másik félnél már könyörögtem, de hajthatatlan. lécci. punnccss
Remélem engem :-D
vazze, para! kit fektettél mögém?
ha mi mocsok disznok vagyunk....te valtoztattal azza
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
mocsok disznók! para is meg az a lepkés csaj is!
Sziasztok! Ma már nem vagyok annyira morci, sikerült beleerőltetnem egy sajtburgert a képembe nagy-nagy nehézségek árán:-) És vettem egy új farmert, mert a nagy éhezésben összementem és lecsúsztak rólam az eddigi gatyóim:-)
Szóval csak annyit tennék még hozzá, hogy aki nem jut kajához, az előbb-utóbb megveszik!!
Szóval csak annyit tennék még hozzá, hogy aki nem jut kajához, az előbb-utóbb megveszik!!
egy biztos,en a gepet tartottam,tehat en nem vagyok rajta
tudom én, miért prune a harmadik! apropó, a kocsidért szeretlek? jaj (óriási sóhaj)! legyen. prune, a kocsidért szeretlek :)
és a fiúk sorrendje?
balrol jobbra haladva:Pille,Charlotte,Prune...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
para, te! dög!
es igy a megkoronazasat:
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Pille: rakhatok majd fel fotót rólad?

Gennyzsakszem

Nicole Smith