egészségedre, mi már leginkább Rumival megittuk a többit! hhhhhhhúúúúúúúkkkkk.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
jut eszembe Dr. Bubótól emlékeztek hogyan kérték a piát?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 10:44

igyunk ameddig birunk,ki tudja lesze holnap???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 10:44

akkor "halál a májra"
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
AMEN
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
meg se próbáltok válaszolni?
nekem lilacicafingom sincs,azert nem valaszolok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
szegyell-szegyell,de nem emlekszem ra
Rumot vagy rugok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ehhez csak annyit tudok hozzafüzni,hogy en is 3 eve valtam,ugyhogy megertelek,nekem is hosszu idöig tartott mig "gatyaba raztam"magam
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 10:42

nagyon hosszú lenne itt leírni. de ha érdekel olvasd el a megcsalatás kinek-mit jelent topicban leírtakat. ha elolvasod akkor meg fogod érteni a miértet! előljáróba ennyit: nem igazán működött a házasságunk. ezért ennek rendje és módja szerint összejött az a bizonyos 3. Neki is család, nekem is család. természetesen egymásba is szerettünk. én fel tudtam volna adni érte a családom, Ő viszont a saját családját választotta, annak ellenére, h tudom engem szeretett, annyira, mint még senki mást.
én ezek után viszont nem voltam képes már továbbra is a langyos posványba maradni!
én ezek után viszont nem voltam képes már továbbra is a langyos posványba maradni!
csak hát én úgy éreztem, érzem, h az igazit találtam meg ama 3.ban, mert tényleg soha senkit nem szerettem annyira még, mint Őt. nekem igazán a szerelembe vetett hitem rengett meg azzal, h a szerelmet löki Ő el magától.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:08

ehhez csak annyit tudok hozzafüzni,hogy en is 3 eve valtam,ugyhogy megertelek,nekem is hosszu idöig tartott mig "gatyaba raztam"magam
en mar max.megszeretni tudok valakit,azt hiszem a szerelemre mar keptelen vagyok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:18

csak hát én úgy éreztem, érzem, h az igazit találtam meg ama 3.ban, mert tényleg soha senkit nem szerettem annyira még, mint Őt. nekem igazán a szerelembe vetett hitem rengett meg azzal, h a szerelmet löki Ő el magától.
szevasztok fiúk pacsi mindenkinek csak beköszöntem megyek tanulni a lányoknak ha benéznek akkor puszi...
Ciao...
Ciao...

en meg vallason nem estem tul,de szerintem csak azert mert meg meg sem nosultem...viszont szenvedni szenvedtem en is mint 1 allat, s szerintem csak annyi a baj az egeszben,hogy mi megprobalunk/beleadunk apait-anyait es ezert olyan nehez/fajdalmas a bucsu.En mar arrol reg lemondtam hogy egy not meg lehet erteni,ki lehet ismerni.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:08

egy nöt megerteni?a relativitaselmelet könnyebb....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:31

en meg vallason nem estem tul,de szerintem csak azert mert meg meg sem nosultem...viszont szenvedni szenvedtem en is mint 1 allat, s szerintem csak annyi a baj az egeszben,hogy mi megprobalunk/beleadunk apait-anyait es ezert olyan nehez/fajdalmas a bucsu.En mar arrol reg lemondtam hogy egy not meg lehet erteni,ki lehet ismerni.
Valaki vadacska: nem válaszolsz a másik topicban?:-) Na, mikor dugunk?

sajnáltassuk kicsit magunkat, oké? én is azt hiszem, hogy beleadok apait-anyait, csak amikor már rég nem érdekli a másikat, hogy mit gondolok, mit érzek, milyen impulzusok érnek, akkor baszhatom a lelki életet...és akkor aztán már engem se nagyon érdekel, hogy tegyek érte valamit is...marad a langyos pocsolya, ahogy azt para bátorkodott volt megjegyezni...aztán néha elkap a tegyünk valamit érzés, és akkor kapok is cserébe én is érzéseket, de hamar elmúlik...akkor most mi is van? én az a nő vagyok, aki tenne, ti meg azok a férfiak, akik szintén? akkor bassza meg miért nem élünk mi együtt? időszerű az a kommuna
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:31

lehet hogy tenyleg mi vagyunk azok akik beleadnak apait-anyait es altalaban az ilyeneket szarjak le a nok magsrol es ettol szenvedunk olyan cudarul.Ami a kommunat illetti reszemrol ok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:44

sajnáltassuk kicsit magunkat, oké? én is azt hiszem, hogy beleadok apait-anyait, csak amikor már rég nem érdekli a másikat, hogy mit gondolok, mit érzek, milyen impulzusok érnek, akkor baszhatom a lelki életet...és akkor aztán már engem se nagyon érdekel, hogy tegyek érte valamit is...marad a langyos pocsolya, ahogy azt para bátorkodott volt megjegyezni...aztán néha elkap a tegyünk valamit érzés, és akkor kapok is cserébe én is érzéseket, de hamar elmúlik...akkor most mi is van? én az a nő vagyok, aki tenne, ti meg azok a férfiak, akik szintén? akkor bassza meg miért nem élünk mi együtt? időszerű az a kommuna

fejen talaltad a komunnat!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:44