folyt. köv. csak megkevertem a krumplit (eddig eseménymentesen zajlik a főzésem)...szóval, amikor este próbálom elmesélni, hogy mi volta suliban, vagy mikor gyak.on voltam az oviban, ott mi történt, és az a válasz, hogy ez engem nem érdekel, akkor mi van? én meghallgatom az ő napját, még akkoris, ha szarok rá, hogy a sok hülye hogy vezet a városban...és még focit is nézek, ha kell...bár azt inkább én nézem..szóval kettőn áll a vásár...és lehet kicsikarni kedvességet, néha sok kedvesség kell hozzá, de egy idő után laposodik ám a dolog, és nincs kedv se kedvesnek lenni...
es elkeseredettsegeben mit tesz ilyenkor az ember lanya?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:56

folyt. köv. csak megkevertem a krumplit (eddig eseménymentesen zajlik a főzésem)...szóval, amikor este próbálom elmesélni, hogy mi volta suliban, vagy mikor gyak.on voltam az oviban, ott mi történt, és az a válasz, hogy ez engem nem érdekel, akkor mi van? én meghallgatom az ő napját, még akkoris, ha szarok rá, hogy a sok hülye hogy vezet a városban...és még focit is nézek, ha kell...bár azt inkább én nézem..szóval kettőn áll a vásár...és lehet kicsikarni kedvességet, néha sok kedvesség kell hozzá, de egy idő után laposodik ám a dolog, és nincs kedv se kedvesnek lenni...
zeneművészeti tanulmányokba kezd
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

keres egy megertö szivet es egy szörös mellkast...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

bocs, de a pocsolyát aszem én írtam (lehet para is?). a kommuna? sztem ez a nappali a mi kommunánk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:44

sajnáltassuk kicsit magunkat, oké? én is azt hiszem, hogy beleadok apait-anyait, csak amikor már rég nem érdekli a másikat, hogy mit gondolok, mit érzek, milyen impulzusok érnek, akkor baszhatom a lelki életet...és akkor aztán már engem se nagyon érdekel, hogy tegyek érte valamit is...marad a langyos pocsolya, ahogy azt para bátorkodott volt megjegyezni...aztán néha elkap a tegyünk valamit érzés, és akkor kapok is cserébe én is érzéseket, de hamar elmúlik...akkor most mi is van? én az a nő vagyok, aki tenne, ti meg azok a férfiak, akik szintén? akkor bassza meg miért nem élünk mi együtt? időszerű az a kommuna

Szilvácska én is szőrös mellkakasú vagyok!
focit is nezel? hmmm
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:56

Én meg keverek egy vodka tonic-ot ki kér?
sok vodka-keves tonic,no jeg :D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
nézek? hathatós közreműködésemnek köszönhetően többen együtt élveztük egy kocsmai objektumban a VB döntőjét...azt a bizonyos lefejelőset...de csak az értelmi szerzője voltam, a vásznat és a projektort más hozta...és sört ittam közben:D:D:D:D asszem nem káromkodtam, de azt is tudok:)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
különös elmelyültseggel es elöszeretettel a fafuvosok irant
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ezt elbasztad
így jár, aki gonoszkodik védtelen, gyenge, törékeny nőkkel
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)

tepem a hajam mergemben,mindent ugy csinaltam,ahogy katinka tanitott...
különben egy Dali kep lett volna....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 12:18

ezt elbasztad
így jár, aki gonoszkodik védtelen, gyenge, törékeny nőkkel

tán mégsem figyeltél eléggé...tán elvarászolt igéző tekintete, és csókos ajka miközben magyarázott...és most én iszom a levét, nem láthatom, hogyan kéne helyesen oboáznom:(:(:(
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 12:20

tepem a hajam mergemben,mindent ugy csinaltam,ahogy katinka tanitott...

elvarázsolt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 12:23

tán mégsem figyeltél eléggé...tán elvarászolt igéző tekintete, és csókos ajka miközben magyarázott...és most én iszom a levét, nem láthatom, hogyan kéne helyesen oboáznom:(:(:(
Szilvacska,lecci nezd meg a tökeletes nökröl irott topicot,különös figyelemmel a 241-es hsz-t.nem ismerös a hölgy valahonnan?
tökéletes nő 241es? biztos, hogy a 241es hsz? jól írtad le? tehát a 241es hsz...megnézem a 241es hsz-t...azt amelyik a 240es után és a 242es előtt van?...ahaaaaa.....BASSZUS DE GYÖNYÖRŰ A LEGJOBB BARÁTNŐM!!!!!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 12:24

Szilvacska,lecci nezd meg a tökeletes nökröl irott topicot,különös figyelemmel a 241-es hsz-t.nem ismerös a hölgy valahonnan?