en meg vallason nem estem tul,de szerintem csak azert mert meg meg sem nosultem...viszont szenvedni szenvedtem en is mint 1 allat, s szerintem csak annyi a baj az egeszben,hogy mi megprobalunk/beleadunk apait-anyait es ezert olyan nehez/fajdalmas a bucsu.En mar arrol reg lemondtam hogy egy not meg lehet erteni,ki lehet ismerni.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:08
ehhez csak annyit tudok hozzafüzni,hogy en is 3 eve valtam,ugyhogy megertelek,nekem is hosszu idöig tartott mig "gatyaba raztam"magam
szevasztok fiúk pacsi mindenkinek csak beköszöntem megyek tanulni a lányoknak ha benéznek akkor puszi...
Ciao...
Ciao...
en mar max.megszeretni tudok valakit,azt hiszem a szerelemre mar keptelen vagyok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:18
csak hát én úgy éreztem, érzem, h az igazit találtam meg ama 3.ban, mert tényleg soha senkit nem szerettem annyira még, mint Őt. nekem igazán a szerelembe vetett hitem rengett meg azzal, h a szerelmet löki Ő el magától.
csak hát én úgy éreztem, érzem, h az igazit találtam meg ama 3.ban, mert tényleg soha senkit nem szerettem annyira még, mint Őt. nekem igazán a szerelembe vetett hitem rengett meg azzal, h a szerelmet löki Ő el magától.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 11:08
ehhez csak annyit tudok hozzafüzni,hogy en is 3 eve valtam,ugyhogy megertelek,nekem is hosszu idöig tartott mig "gatyaba raztam"magam
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 10:42
nagyon hosszú lenne itt leírni. de ha érdekel olvasd el a megcsalatás kinek-mit jelent topicban leírtakat. ha elolvasod akkor meg fogod érteni a miértet! előljáróba ennyit: nem igazán működött a házasságunk. ezért ennek rendje és módja szerint összejött az a bizonyos 3. Neki is család, nekem is család. természetesen egymásba is szerettünk. én fel tudtam volna adni érte a családom, Ő viszont a saját családját választotta, annak ellenére, h tudom engem szeretett, annyira, mint még senki mást.
én ezek után viszont nem voltam képes már továbbra is a langyos posványba maradni!
én ezek után viszont nem voltam képes már továbbra is a langyos posványba maradni!
Rumot vagy rugok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
szegyell-szegyell,de nem emlekszem ra
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem lilacicafingom sincs,azert nem valaszolok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
meg se próbáltok válaszolni?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
AMEN
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor "halál a májra"
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
igyunk ameddig birunk,ki tudja lesze holnap???
2006. 10. 13. péntek 10:44
egészségedre, mi már leginkább Rumival megittuk a többit! hhhhhhhúúúúúúúkkkkk.
jut eszembe Dr. Bubótól emlékeztek hogyan kérték a piát?
2006. 10. 13. péntek 10:44
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon hosszú lenne itt leírni. de ha érdekel olvasd el a megcsalatás kinek-mit jelent topicban leírtakat. ha elolvasod akkor meg fogod érteni a miértet! előljáróba ennyit: nem igazán működött a házasságunk. ezért ennek rendje és módja szerint összejött az a bizonyos 3. Neki is család, nekem is család. természetesen egymásba is szerettünk. én fel tudtam volna adni érte a családom, Ő viszont a saját családját választotta, annak ellenére, h tudom engem szeretett, annyira, mint még senki mást.
Papa,itt vagyok, kosz,hogy ram is gondoltal.hukkk
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 10:11
Cuncus ma nincs? Neki is tőtöttem az előbb egy stampedlivel, de nehogy elpárologjon!
megindokolnad miert?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
a multkor Szilvácska is feltett vmit, arra sem válaszoltam.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
viselni tényleg pinát viselne, de legszívesebben ama bizonyos hölgyére vágyna, de akkor senki máséra nem!
mit mondana: nem is reméltem, hogy még egyszer érezhetem a puhaságod, nedvességed, feszességed. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 10:11
mit mondana: nem is reméltem, hogy még egyszer érezhetem a puhaságod, nedvességed, feszességed. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Fiúk!
Akik nem akarnak/szeretnek/tudnak visszaolvasni, attól is kérem, hogy válaszoljon a #4018 hsz. kérdéseire!!!
Délben összesítem az eddigi válaszokat. De addig nem nyugszom, amíg elegendő anyag nem gyűlik össze!!!
SZÓVAL:
MIT VISELNE A PÉNISZED?
MIT MONDANA A PÉNISZED?
[#k erdes]
Akik nem akarnak/szeretnek/tudnak visszaolvasni, attól is kérem, hogy válaszoljon a #4018 hsz. kérdéseire!!!
Délben összesítem az eddigi válaszokat. De addig nem nyugszom, amíg elegendő anyag nem gyűlik össze!!!
SZÓVAL:
MIT VISELNE A PÉNISZED?
MIT MONDANA A PÉNISZED?
[#k erdes]
bocs!kocc!!!!!kocc!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 13. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 10:25
én vagyok az aki nem szereti az ilyen kérdéseket, de Sarlott kedvéért meg fogom válaszolni

Gennyzsakszem

triznyak1313