http://www.kepfeltoltes.eof.hu/
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 14. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 06:19

Vigyázz, mert a %20 nem mindenhol betolakodó, van, ahol direkt oda kell!!! Ezért próbálkozz többször, több variációval. :)
Én ajánlanám, hogy a beszúrandó képet mentsd le a saját gépedre, aztán töltsd fel a www.kepfeltoltes.eof.hu-n, majd az itt kapott URL-et szúrd be ide. ÜdvKatinka
Én ajánlanám, hogy a beszúrandó képet mentsd le a saját gépedre, aztán töltsd fel a www.kepfeltoltes.eof.hu-n, majd az itt kapott URL-et szúrd be ide. ÜdvKatinka
Vigyázz, mert a %20 nem mindenhol betolakodó, van, ahol direkt oda kell!!! Ezért próbálkozz többször, több variációval. :)
Én ajánlanám, hogy a beszúrandó képet mentsd le a saját gépedre, aztán töltsd fel a www.kepfeltoltes.eof.hu-n, majd az itt kapott URL-et szúrd be ide. ÜdvKatinka (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 14:27
Én ajánlanám, hogy a beszúrandó képet mentsd le a saját gépedre, aztán töltsd fel a www.kepfeltoltes.eof.hu-n, majd az itt kapott URL-et szúrd be ide. ÜdvKatinka (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 13. péntek 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

katinka,ugy töltöttem fel a kepet ahogy mondtad,a %20-at mindenhonnan kitöröltem,megsem latszik a kep.....

eszembe jutott mit mondanék:D:D:D:D:D:D
...bocs, de megtaláltam a részemet és el kell mennem...
...bocs, de megtaláltam a részemet és el kell mennem...
De már le is fáradtam:-) Nincs, aki karban tartson:-) tiszta álmos vagyok:-) Pedig semmi értelmeset nem csináltam ma, mint bőrdzseki után kajtattam. De azt is kár volt, mert értelme túl sok nem volt...Megint melyik volt a legnagyobb méret? Természetesen a 42-es...Persze nem bírtam magammal és kiseb jelenetet adtam elő a hátrányos megkülönböztetésekről, aminek mindig alanya vagyok (így vagy úgy), erre meg a volt férjem (valai el kellett, hogy vigyen ugye...)azt mondta, ne égessem:-) Rajta kívül mindig mosolygott, csak ő nem...Hát ez van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:49
Törölt felhasználó (21812)

Csak vicc volt, kedves! Örülök, hogy írsz mindenhova, mert felpezsdíti a fórumot :))
Csak vicc volt, kedves! Örülök, hogy írsz mindenhova, mert felpezsdíti a fórumot :))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:47
Törölt felhasználó (368273)

Most csak rövidre telik:-) Gondoltam, pótolom a néhány napos kimaradást:-) Régebben láttál volna, majdnem az összes topicot leszignóztam, pedig akkor nem voltak ilyen G-izék....:-)
Most csak rövidre telik:-) Gondoltam, pótolom a néhány napos kimaradást:-) Régebben láttál volna, majdnem az összes topicot leszignóztam, pedig akkor nem voltak ilyen G-izék....:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:40

Eprecske! Te pontot gyűjtögetsz!!! Mindenhová írsz valami rövidet :-)))))))))
Ugye megmondtam :-))))))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:45

Akkor jó.-))
Akkor jó.-))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:39

az ahhh...inkább kéjes sóhaj volt, utalva arra, hogy mi mindent lehetne csinálni most, ha nem lennének nagy távolságok
Eprecske! Te pontot gyűjtögetsz!!! Mindenhová írsz valami rövidet :-)))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:34

Na basszus, egyedül maradtam.....Miért van az, ha visszatalálok, akkor mindenki elbújik?:-((((
az ahhh...inkább kéjes sóhaj volt, utalva arra, hogy mi mindent lehetne csinálni most, ha nem lennének nagy távolságok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:16

Ezt ne mondd, Kedves....sosem..nem szeretnék ilyen szomorú szavakat hallani...tudod, bevallok valamit....én egy őszinte, vidám, mosolygós nő vagyok (vagy voltam...nem is tudom már....)....de az egyedüllétről és depresszióról lehet, hogy én tudok sajnos a legtöbbet...néha úgy jön le, tudom, hogy sajnáltatom magam..pedig nem igaz....csak a magányt, amikor fizikailag sem tudsz senkihez sem szólni nehéz elviselni...az ember megőrül.....szép lassan....Úgyhogy légy vidám, mert ez szerencsére nálatok csak egy átmeneti állapot!!!:-) És elég, ha én vagyok szomorú, bár legtöbbször igyekszem ezt nem kimutatni (bár az utóbbi időben ezt nem volt könnyű..túl sok minden összejött...és fizikailag sem voltam topon...), de nem könnyű! Szóval legyen vidámság!:-) Pusz.
Jó témákat feszegetsz, előbb olvastam a pénisz-monológok topicod:-) Tetszik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:38

Péntek este van, kedves. Hazamentek a munkából a legtöbben. Mert ugye hol kéne fórumozni, ha nem ott.
Péntek este van, kedves. Hazamentek a munkából a legtöbben. Mert ugye hol kéne fórumozni, ha nem ott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:34

Na basszus, egyedül maradtam.....Miért van az, ha visszatalálok, akkor mindenki elbújik?:-((((
Ezt ne mondd, Kedves....sosem..nem szeretnék ilyen szomorú szavakat hallani...tudod, bevallok valamit....én egy őszinte, vidám, mosolygós nő vagyok (vagy voltam...nem is tudom már....)....de az egyedüllétről és depresszióról lehet, hogy én tudok sajnos a legtöbbet...néha úgy jön le, tudom, hogy sajnáltatom magam..pedig nem igaz....csak a magányt, amikor fizikailag sem tudsz senkihez sem szólni nehéz elviselni...az ember megőrül.....szép lassan....Úgyhogy légy vidám, mert ez szerencsére nálatok csak egy átmeneti állapot!!!:-) És elég, ha én vagyok szomorú, bár legtöbbször igyekszem ezt nem kimutatni (bár az utóbbi időben ezt nem volt könnyű..túl sok minden összejött...és fizikailag sem voltam topon...), de nem könnyű! Szóval legyen vidámság!:-) Pusz.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 13. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 18:42

tájékoztatok minden kedves barátot, hogy kurvára egyedül vagyok...lepasszoltam a két kölköt a muttihoz...uram sem tölti itthon az éjszakát, szóval....ahhh...
Vadlovacska! Válaszolj kérlek a Pénisz-monológos topicban a kérdéseimre. Köszönöm!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:10

Jó estét nappalisok!
Sokáig rodhadtam ma a suliba de Sikerült ma egy vizsgám úgyhogy örülök nagyon és semmi depi Pille!
Örülj hogy én örülök
Sokáig rodhadtam ma a suliba de Sikerült ma egy vizsgám úgyhogy örülök nagyon és semmi depi Pille!
Örülj hogy én örülök

Jó estét nappalisok!
Örülj hogy én örülök
Örülj hogy én örülök

IMADOM EZT A ROHADT,GENNYES NAPPALIT ES AZ OSSZES LAKOJAT
egy egesz raccsal,mert szomjas vok :D
még vagyok picit. elfogyott a sör? szaladjak, hozzak egy pár dobozzal?
Pille kedves, vagy?