A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 1024 1025 1026 1027 1028 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3624   2006. 10. 14. szombat 12:00
Katinka Katinka
Feljelentelek a Házasságok Biztonságára Árgus Szemekkel Felügyelő Bizottságnál, mert a drága, egyetlen párom, miután elolvasta a felhívásodat, magára öltötte túlélő-szerelését, hóna alá csípte a szomszéd csoroszlyát, és elindult, hogy hátralévő életében árkokat ásson, égőt vegyen/ csereberéljen, ezermesterkedjen, házkörnyéket kicseréljen, mindent megjavítson avagy átformáljon egy kis édespillei szeretkezésért cserébe... Hát ez felháborító!!! boxer vigyor2 wave
#3623   2006. 10. 14. szombat 11:58
Bradi Bradi
Kedves (férfi)társaim!
Nagyjából ezért váltam el anno. Azóta is árkot ások (nem tudok helyette morogni senkinek, sőt, segítségem sincs), magam veszem az égőt (és magam cserélem ki), mindent magam csinálok (ugyanúgy mint régen).
Csak mostmár magamnak!
Bejárónő jöhetne hozzám is...
Nagyon finomat tudok főzni, beszélgetni is tudok (ha nem túl "fárasztó" a téma), de fejfájós nőkből elegem van (lásd fentebb a válásnál).
#3622   2006. 10. 14. szombat 11:50
édespille édespille
kedves társaim. ezennel - ha nem haragszotok - feladnék emitt egy házassági hirdetést, férjhez akarok menni! olyan férfiak jelentkezését várom, akik kiássák helyettem az árkot, égőt vesznek és cserélnek , ezermesterek, a ház körül mindent kicserélnek, megjavitanak, átformálnak... duma
ellenszolgáltatás? hm... (hozhattok magatokkal egy bejárónőt is) főzök finomat, beszélgetek, ha a hangom kivánjátok, szeretkezünk (amennyiben nem fáj a fejem eplus2 )
elegem volt - még sehol sem tartok.
#3621   2006. 10. 14. szombat 10:39
para11 para11
charlotte bövitett peniszmonologos topicja.de indulj mar asni,igy soha nem lesz kesz az arok....
#3620   2006. 10. 14. szombat 10:37
édespille édespille
milyen monológoknál? kihagytam valamit?
#3619   2006. 10. 14. szombat 10:35
édespille édespille
para, kedves. kérlek tartsd szóval újonnan érkezett barátunk, nekem most mennem kell. majd sietek. gondoljatok rám, mig én odakünn szenvedek.
#3618   2006. 10. 14. szombat 10:31
para11 para11
ja,különben joreggelt minden lakotarsnak es latogatonak!
#3617   2006. 10. 14. szombat 10:31
Bradi Bradi
Hm! a paradicsom nálam egy forró és hálás női öl. Árkot ásni nem jó, a söröm meg valahol a konyhában van, majd megkeresem :)
#3616   2006. 10. 14. szombat 10:30
para11 para11
jo reggelt!en is olvastam a hsz-edet a monologoknal,valoban nem mindennapi,isten hozott a nappaliban!
(Ez egy válasz Bradi üzenetére (2006. 10. 14. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 10:15
Némi ideje figyelem már a topicokat, de eleddig nem volt olyan téma, vagy hsz, ami írásra késztetett. Csak a szószátyárság kedvéért a jövőben sem fogok írni. (jobb szeretem a nyelvem hasznosabb célok érdekében használni).
#3615   2006. 10. 14. szombat 10:28
édespille édespille
akkor üdvözlünk a paradicsomban eplus2 nekem most mennem kell, megyek árkot ásni. de majd visszajövök, tessék életjelet mutatni. addig igyál a pultnál valami finomságot. a cicákat is simizheted kacsint esetleg pezsgőfürdő..., hintaszék...
#3614   2006. 10. 14. szombat 10:15
Bradi Bradi
Némi ideje figyelem már a topicokat, de eleddig nem volt olyan téma, vagy hsz, ami írásra késztetett. Csak a szószátyárság kedvéért a jövőben sem fogok írni. (jobb szeretem a nyelvem hasznosabb célok érdekében használni).
#3613   2006. 10. 14. szombat 10:10
édespille édespille
hát te? idekeveredtél közénk? maradsz is?
#3612   2006. 10. 14. szombat 09:50
cuncus cuncus
meg nekem :DDDD
Imadom a Szilvat!!!
(Ez egy válasz Bradi üzenetére (2006. 10. 14. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 09:47
Mindenkinek jó reggelt!
Szerintem Mme éjszakája tevékenységben gazdag (szex, ital, stb), azért a 3 óra.
Jó neki :)
#3611   2006. 10. 14. szombat 09:47
Bradi Bradi
Mindenkinek jó reggelt!
Szerintem Mme éjszakája tevékenységben gazdag (szex, ital, stb), azért a 3 óra.
Jó neki :)
#3610   2006. 10. 14. szombat 09:40
édespille édespille
szép jó reggelt mindenkinek.
horzi, örülök, hogy sikerült a vizsgád. jelentem: depim elillant - úgy tűnik, kialudtam vigyor
katinka, nagyon kedves vagy, hogy ilyen türelmesen okitod a népet képfeltöltés-ügyileg.
prune, 3 óra alvás? ezt hogy csináltad?
#3609   2006. 10. 14. szombat 09:17
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Jó(ásítáááás)ó Regggelt...
#3608   2006. 10. 14. szombat 09:06
cuncus cuncus
Szep jo napot Neked is, akkor ma nelkuled duhajkodunk :DDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 14. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 08:00
ma is tanulmányi kötelezettségeimnek kell eleget tennem, tehát ne keressetek...este átnézek minden nappaliban zajló tevékenységet, csak módjával az ivással és az ívással:):):):):):):):):)
#3607   2006. 10. 14. szombat 08:00
MmePrune MmePrune
ma is tanulmányi kötelezettségeimnek kell eleget tennem, tehát ne keressetek...este átnézek minden nappaliban zajló tevékenységet, csak módjával az ivással és az ívással:):):):):):):):):)
#3606   2006. 10. 14. szombat 07:53
MmePrune MmePrune
Mostanában nagyon sokat engedsz meg magadnak, Horzi!!!

Hát hiába beszél neked az ember?!
Mikor jön meg végre az eszed?!
Sírba teszed szegény anyádat!
S vedd tudomásul
mától vége a csavargásnak!
Neked külön kérvényt kell benyújtani, Horzi?!
Olyan pofont kapsz, hogy leszáll a fejed!
Ez az én házam!
Amig az én kenyeremet eszed,
itt az történik amit én akarok!

Refr.:
Értsd meg végre, nem nekem tanulsz,
Magadnak tanulsz!
Nem nekem tanulsz!
Magadnak tanulsz!
Nem nekem tanulsz!

Mindent megadtunk néked. Hát ez a hála?
Azért gürcölünk úgy anyáddal,
Hogy te máshogy élj.

Na most már elég! Ne húzd a szádat,
és ha megkérhetlek, ne rángasd a vállad!
Mert ha én megrángatlak édes Horzi!
Akkor, akkor majd megnézheted magad..!

Értsd meg végre!
Nem nekem tanulsz magadnak tanulsz!

Te egyáltalán figyelsz, rám?
Neked beszélek!!
És kapcsold ki azt a hülye zenét,
mert szétmegy az ember feje tőle!!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 13. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 13. péntek 21:10
Jó estét nappalisok!
Sokáig rodhadtam ma a suliba de Sikerült ma egy vizsgám úgyhogy örülök nagyon és semmi depi Pille!
Örülj hogy én örülök wink
#3605   2006. 10. 14. szombat 07:02
MmePrune MmePrune
atyaisten! 3 óra alvás, egy bénán megfőzött langyos kávé, és enyhe -önmagamhoz képesti- másnaposság kellett ahhoz, hogy megértsem a szavazás eredményét...a legtöbb embernek már az anális szexnél gátat szab az erkölcsük, és annál perverzebb dologra nem hajlandóak...megvilágosodtam hehe hehe hehe

... 1024 1025 1026 1027 1028 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!