charlotte bövitett peniszmonologos topicja.de indulj mar asni,igy soha nem lesz kesz az arok....
kedves társaim. ezennel - ha nem haragszotok - feladnék emitt egy házassági hirdetést, férjhez akarok menni! olyan férfiak jelentkezését várom, akik kiássák helyettem az árkot, égőt vesznek és cserélnek , ezermesterek, a ház körül mindent kicserélnek, megjavitanak, átformálnak...
ellenszolgáltatás? hm... (hozhattok magatokkal egy bejárónőt is) főzök finomat, beszélgetek, ha a hangom kivánjátok, szeretkezünk (amennyiben nem fáj a fejem
)
elegem volt - még sehol sem tartok.

ellenszolgáltatás? hm... (hozhattok magatokkal egy bejárónőt is) főzök finomat, beszélgetek, ha a hangom kivánjátok, szeretkezünk (amennyiben nem fáj a fejem

elegem volt - még sehol sem tartok.
Kedves (férfi)társaim!
Nagyjából ezért váltam el anno. Azóta is árkot ások (nem tudok helyette morogni senkinek, sőt, segítségem sincs), magam veszem az égőt (és magam cserélem ki), mindent magam csinálok (ugyanúgy mint régen).
Csak mostmár magamnak!
Bejárónő jöhetne hozzám is...
Nagyon finomat tudok főzni, beszélgetni is tudok (ha nem túl "fárasztó" a téma), de fejfájós nőkből elegem van (lásd fentebb a válásnál).
Nagyjából ezért váltam el anno. Azóta is árkot ások (nem tudok helyette morogni senkinek, sőt, segítségem sincs), magam veszem az égőt (és magam cserélem ki), mindent magam csinálok (ugyanúgy mint régen).
Csak mostmár magamnak!
Bejárónő jöhetne hozzám is...
Nagyon finomat tudok főzni, beszélgetni is tudok (ha nem túl "fárasztó" a téma), de fejfájós nőkből elegem van (lásd fentebb a válásnál).
Feljelentelek a Házasságok Biztonságára Árgus Szemekkel Felügyelő Bizottságnál, mert a drága, egyetlen párom, miután elolvasta a felhívásodat, magára öltötte túlélő-szerelését, hóna alá csípte a szomszéd csoroszlyát, és elindult, hogy hátralévő életében árkokat ásson, égőt vegyen/ csereberéljen, ezermesterkedjen, házkörnyéket kicseréljen, mindent megjavítson avagy átformáljon egy kis édespillei szeretkezésért cserébe... Hát ez felháborító!!!

lehetőleg ne beszéld le kérlek férfitársaid a szent kötelékről. (mostanában ritkán fáj a fejem
Szép jó reggelt mindenkinek! Most támadtam fel, de még bírtam volna aludni:-)Az epres álom elmaradt, az éjszaka 1. felében rémálmaim voltak, aztán, hogy megnyugodjak, levezettem a feszültséget némi erotikus film megtekintésével...s láss csodát..álmomban úgy elmentem, hogy na....De nem sajnálom, hogy nem ébren! Mostanában úgy nem olyan jó nekem.
Apropo: nektek is volt már úgy, hogy alvás alatt intenzívebb orgazmust értetek el? Nekem sokszor. Csak az a baj ezzel, hogy legtöbbször pont a teljes beteljesülés előtt ébredem fel.-( Na az milyen s*ar tud lenni...
Apropo: nektek is volt már úgy, hogy alvás alatt intenzívebb orgazmust értetek el? Nekem sokszor. Csak az a baj ezzel, hogy legtöbbször pont a teljes beteljesülés előtt ébredem fel.-( Na az milyen s*ar tud lenni...
katinka, drága, foglalt vagy "menekülő" férfiak kiméljenek.
miképp fogadta a Házasságok Biztonságára Árgus Szemekkel Felügyelő Bizottság a feljelentésed? ahogy a Bizottságok munkáját ismerem... eltart jó két évig, mig foglalkoznak az üggyel.
miképp fogadta a Házasságok Biztonságára Árgus Szemekkel Felügyelő Bizottság a feljelentésed? ahogy a Bizottságok munkáját ismerem... eltart jó két évig, mig foglalkoznak az üggyel.
Már jót szemeztem a bizottság főmuftijával, cserébe megfogdosta a combomat! :))))Én meg egy kissé üresbe tettem a kapcsolókart! :)))))
miert epp üresbe,nem talaltal mas helyet ahova tedd?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 14. szombat 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 12:26

Már jót szemeztem a bizottság főmuftijával, cserébe megfogdosta a combomat! :))))Én meg egy kissé üresbe tettem a kapcsolókart! :)))))
életemben egyetlen egyszer volt orgazmusom álmomban. egy álomférfival. ki lehetett? álmomban egy álomférfi... megjegyzem, elég kellemetlen volt. utána riadtan ébredtem, azt sem tudtam, hol vagyok, egész nap zavart voltam. mert egy ismeretlen férfi volt.
apropó, álmok... mélységes szeretetet éreztetek már álmotokban? az fantasztikus érzés! a hóban feküdtünk egymás mellett, az eget néztük, fogta a kezem, éreztem a szeretetet. szinte tapintható volt az érzés. az a meleg, finom szeretet
apropó, álmok... mélységes szeretetet éreztetek már álmotokban? az fantasztikus érzés! a hóban feküdtünk egymás mellett, az eget néztük, fogta a kezem, éreztem a szeretetet. szinte tapintható volt az érzés. az a meleg, finom szeretet

jaj nekem, ha engedted a combsimit, akkor előreveszik az ügyet. erre nem számitottam

ugy tünik,nagyon hianyzik neked a melegseg es a szeretet,legalabbis en ezt a következtetest tudom ebböl az alombol levonni

Reszkess is, mert már a tagokkal is eléggé előrehaladtam!

nagyon rég álmodtam ezt. a szeretetet, a melegséget mindenki szivesen fogadja. nem csak én. akkor is, ha hiányzik, akkor is, ha nem hiányzik. ez az a két dolog, amiből sosem elég, nem lehet betelni vele.
apropó, álmok. veled ugyan már megbeszéltem, de leirom ide is, ha jön rumi és joe, olvassák: veletek álmodtam! nem, nem emlékszem az álomra, sajnos.
apropó, álmok. veled ugyan már megbeszéltem, de leirom ide is, ha jön rumi és joe, olvassák: veletek álmodtam! nem, nem emlékszem az álomra, sajnos.
ááá,te ilyen "szöke"nem lehetsz....
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 14. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
te jó ég, katinka! engem a Tisztelt Bizottság meg fog lincselni! rohanok is, megirom a védő-mentegetődző szövegem.
oh, ha én is letépném róluk a gatyát... lehet, nincs is szükség beszédre?
oh, ha én is letépném róluk a gatyát... lehet, nincs is szükség beszédre?
Tinilány koromban voltam hasonló helyzetben, évekig kisértett annak a réme, hogy én most már végérvényesen tisztátlan vagyok....Míg aztán minden kitisztult, s én azóta is várom, most már azt hiszem, hiába, hogy az az álombeli érzés újra elöntsön....mert, így visszagondolva, rettenetesen érdekes volt, és - tudva, hogy mi az -, gyönyörű lehetett volna...Késő bánat :(
Főúr, egy garronet citromcukorjéggel!
Az enyémből meg nem kell levonni semmit
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 12:37

ugy tünik,nagyon hianyzik neked a melegseg es a szeretet,legalabbis en ezt a következtetest tudom ebböl az alombol levonni
következtetesek tömeget lehetne,ha beszelöviszonyban lennenk,de sajnos a "pofazast"nehezen tudom megemeszteni.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 13:11

Törölt felhasználó (368273)

Az enyémből meg nem kell levonni semmit