sziasztok. látom, para tegnap éjjel kiváncsivá tett titeket
meséljetek, milyen az oldalfurka?

meséljetek, milyen az oldalfurka?
Szep jooo napot mindenkinek!!!
Sziasztok!
Igen para ne parázz hanem mondj el mindent, mert amíg nem tudom, hogy nem akarják leharapni a a fejemet a lányok addig nem merek találkozni velük...
Igen para ne parázz hanem mondj el mindent, mert amíg nem tudom, hogy nem akarják leharapni a a fejemet a lányok addig nem merek találkozni velük...

Szervusztok rosszaságok!

Nem integet! Mesél!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

napsugaras joreggelt es kellemes vasarnapot mindenkinek!

jóregg! nem bánom, leírhatod...de ne csak a 25 cm-es farkaddal meg a 200 csapás/sec gyorsaságú nyelveddel dicsekedj, hanem említsd meg pille tökéletes lovaglótechnikáját, és az én zeneművészeti képzettségemről se felejtkezz el! szép és izgalmas
napot!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 23:37

pssssszt,allitolagos uriember nem beszel a nöügyeiröl
max.ěr rola
max.ěr rola

No akkor mi történt?
Ha semmi "olyan" akkor azt leírhatod.
Igaz?!:) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha semmi "olyan" akkor azt leírhatod.
Igaz?!:) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
a legszaftosabb max.egy pörkölt lehetne
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 23:40

ok akkor írd meg nekem priviben mi volt.
Persze a szaftos részeket se hagyd ki!

ok akkor írd meg nekem priviben mi volt.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 23:37

max.ěr rola
max.ěr rola

max.ěr rola
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
max.ěr rola

Taliztál velük?!
Mesélj mi történt?!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mesélj mi történt?!

kerdezd Pillet es Prunet,ök mar ismernek bizonyos mertekben
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 23:30

Törölt felhasználó (24620)

ez komoly, vagy valami iróni? O_O
ez komoly, vagy valami iróni? O_O
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 23:26

nem baj pajti,nem iszom ugysem alkoholt!
de a joindulatodat igazan nagyra ertekelem.
(vagy ezt egybeirjak?)
(vagy ezt egybeirjak?)
nem baj pajti,nem iszom ugysem alkoholt!
(vagy ezt egybeirjak?) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 23:23
(vagy ezt egybeirjak?) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)

sör smile sajna nincs
sör smile sajna nincs
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (57133)

csak ugy mint én.....köszi a képet
csak ugy mint én.....köszi a képet
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 23:11

ez nalam csak vedekezesi ösztön,valojaban egy meleg-es erzölelkü hülye fasz vagyok...

ez nalam csak vedekezesi ösztön,valojaban egy meleg-es erzölelkü hülye fasz vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 14. szombat 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 14. szombat 23:05

Törölt felhasználó (21812)

oh, leesett!!!

Na hello mindenkinek!:)
Opel tesztanpon voltam egyik barátommal és meghuzattam egy kicsit az új corsa 1,3 dízelét.
A csávó aki eljött velünk azt mondta nekem"Végre egy ember aki meri is vezetni az autót!":)
Majdnem minden kanyart csikorgó kerekkel vettem és nyomtam neki ami kifért a csövön!
Leteszteltük még a Chevi új terepjáróját is,de a kasznihoz kevés a 2,4 benzines motor amúgy nem rossz a gépe irányíthatósága.
Utána bementünk a west endbe körülnézni ,ahol egy régóta nem látott netes haverom talált meg akikenek az első buliját én szerveztem meg.
Elfogott a nosztalgia és eszembe jutott a ganxsta száma "Volt néhány jó dolog amit tettem!".
Igen ebből a társaságból azóta is összejár a mag de én már pár éve nem járok közéjük, mert amikor bulit tartottak mindig voltvalami más sajnos fontosabb program...
Viszont eldöntöttem visszajelentkezem majd erre az oldalra is hátha van még fent egy-két ismerős nicknév...
Opel tesztanpon voltam egyik barátommal és meghuzattam egy kicsit az új corsa 1,3 dízelét.
A csávó aki eljött velünk azt mondta nekem"Végre egy ember aki meri is vezetni az autót!":)
Majdnem minden kanyart csikorgó kerekkel vettem és nyomtam neki ami kifért a csövön!

Leteszteltük még a Chevi új terepjáróját is,de a kasznihoz kevés a 2,4 benzines motor amúgy nem rossz a gépe irányíthatósága.
Utána bementünk a west endbe körülnézni ,ahol egy régóta nem látott netes haverom talált meg akikenek az első buliját én szerveztem meg.
Elfogott a nosztalgia és eszembe jutott a ganxsta száma "Volt néhány jó dolog amit tettem!".
Igen ebből a társaságból azóta is összejár a mag de én már pár éve nem járok közéjük, mert amikor bulit tartottak mindig voltvalami más sajnos fontosabb program...
Viszont eldöntöttem visszajelentkezem majd erre az oldalra is hátha van még fent egy-két ismerős nicknév...