jóregg!
a mai délutánom kissé szabadabb lesz, lesztek szívesek megtölteni a nappalit elmés hsz-ekkel, hogy kiélvezhessem ebéd utáni kávém minden egyes forró cseppjét! hol van surda? napok óta semmi hír felőle...tegnap nem dolgozott volna?..na szedjétek össze magatokat!
mindenkinek egy nagy forró baráti ölelés, cuncusnak édes csókkal fűszerezve
a mai délutánom kissé szabadabb lesz, lesztek szívesek megtölteni a nappalit elmés hsz-ekkel, hogy kiélvezhessem ebéd utáni kávém minden egyes forró cseppjét! hol van surda? napok óta semmi hír felőle...tegnap nem dolgozott volna?..na szedjétek össze magatokat!
hát, én legkésőbb este kilenckor leszek...
1-ig a suliban vagyok, aztán nővéreméknél babázok, utána délután 3-tól egészen este fél kilencig zaklatom a népet.
Virsli meló ez, virsli! :D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 06:16
1-ig a suliban vagyok, aztán nővéreméknél babázok, utána délután 3-tól egészen este fél kilencig zaklatom a népet.
Virsli meló ez, virsli! :D (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
jóregg!
Jó reggelt!
Valami film kapcsán eszembe jutott, hogy megkérdezzem:
Ha lenne IDŐGÉPETEK, mire használnátok?
szep jooo reggelt barataim!!!
Egy forro kvt innek, MmePrune csokaji melle :D
Egy forro kvt innek, MmePrune csokaji melle :D
napsugaras joreggelt minden lakotarsnak es latogatonak!
csokjai :DD,csak elirtam,mert meg almos vok
de Szilva melle is jo dolog
az elsö nagy szerelem idöpontjat allitanam be rajta es vegtelen hurokban azt az egy evet ismetelnem ujra es ujra
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 07:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Jó reggelt!
en inkabb a szilva izet szeretem,de ha Mne.Prune melleiröl van szo,akkor mutassatok mar nekem is,hogy velemenyt tudjak rola mondani!
azokat csak O tudja Neked megmutatni :DD, de ha mar szavazasra kerul a sor,akkor en inkabb a szilvalere szavazok
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 08:10
en inkabb a szilva izet szeretem,de ha Mne.Prune melleiröl van szo,akkor mutassatok mar nekem is,hogy velemenyt tudjak rola mondani!
pajtas,szomoruan konstatalom,hogy neked mindenröl az ivas jut eszedbe.lehetseges,hogy a legjobb uton vagy az aloholizmus fele?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 08:11
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
azokat csak O tudja Neked megmutatni :DD, de ha mar szavazasra kerul a sor,akkor en inkabb a szilvalere szavazok
az eletben ket ut van: az egyik jarhatatlan, a masik pedig az alkoholizmus :DD
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 08:14
pajtas,szomoruan konstatalom,hogy neked mindenröl az ivas jut eszedbe.lehetseges,hogy a legjobb uton vagy az aloholizmus fele?
s amugy is nem paleszre gondoltam :PP
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 08:14
a kepfeltöltesre a valaszt megirtam a masik topicban
a paleszt most nem igazan tudnam benyelni...de a szilvalevet annal inkabb
Barcsak itt lenne Szilva
Barcsak itt lenne Szilva
Ha volna idögépem visszamennék a sulis időmbe és lerendezném a töri tanárnénimet
Nem tudjátok a magyar párokat miért nem lehet megnézni?
hat,mostani gondolkozassal es ismeretsegkorrel,lehet maskepp alakitanam az eletem,persze ha mas is azt akarna...
2006. 10. 17. kedd 07:32
Törölt felhasználó (21812)
Jó reggelt!
Yo Rggét!
jó kérdés..nekem se megy:-(
(Ez egy válasz lacibratyo29 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Paulina James