Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!
Pálinkás jóreggelt mindenkinek!
Pálinkás jóreggelt mindenkinek!
akkor szenteljük az életünk a járható útnak!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 08:19
az eletben ket ut van: az egyik jarhatatlan, a masik pedig az alkoholizmus :DD
Isten hozott Papa! Reg nem jartal errefele...
7végén nincs netem, tennap meg dógoztam, meg józanodtam! egyébként meg qrvára magam alatt vagyok!
A munka nemesit :D
Hidd el en sem vagyok jobban,de vegulis, lesz valahogy...azert vannak a baratok, allitolag (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 10:45
Hidd el en sem vagyok jobban,de vegulis, lesz valahogy...azert vannak a baratok, allitolag (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
7végén nincs netem, tennap meg dógoztam, meg józanodtam! egyébként meg qrvára magam alatt vagyok!
mindig ezek a kérdések!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 07:32
Törölt felhasználó (21812)
Jó reggelt!
Valami film kapcsán eszembe jutott, hogy megkérdezzem:
Ha lenne IDŐGÉPETEK, mire használnátok?
Valami film kapcsán eszembe jutott, hogy megkérdezzem:
Ha lenne IDŐGÉPETEK, mire használnátok?
rajtam most csak a folyamatos berúgás segíthetne!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 10:49
A munka nemesit :D
Hidd el en sem vagyok jobban,de vegulis, lesz valahogy...azert vannak a baratok, allitolag
Hidd el en sem vagyok jobban,de vegulis, lesz valahogy...azert vannak a baratok, allitolag
hat berugni most nem fogok Veled, de azert toltok Neked, s ha gondolod,hogy segit, meselj..hallgatlak..s termeszetesen koccintok Veled es emelem poharam az osszes tobbi nappalis egeszsegere is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi különös, csak a nők! Ill, 1 bizonyos, az a bizonyos 3.! Vasnap este ki akartam próbálni ama nemes italt, amit tanácsoltál. 4 deci sör 1 deci páleszt, de előtte sikerült berúgnom!
Szóval semmi, csak éppen vasárnap derült ki, h a volt kedvesem (akibe én még mindig és fülig, de igazán még én se és most se vagyok Neki közönbös) terhes a férjétől! Gondolhatod hogyan érinthetett ez engem!
Szóval köszi a piát, de most minél erősebbet, ill. ütősebbet kéne fogyasztanom!
Szóval semmi, csak éppen vasárnap derült ki, h a volt kedvesem (akibe én még mindig és fülig, de igazán még én se és most se vagyok Neki közönbös) terhes a férjétől! Gondolhatod hogyan érinthetett ez engem!
remélem valamit lehet érteni a hebletyelésemből.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 11:45
Semmi különös, csak a nők! Ill, 1 bizonyos, az a bizonyos 3.! Vasnap este ki akartam próbálni ama nemes italt, amit tanácsoltál. 4 deci sör 1 deci páleszt, de előtte sikerült berúgnom!
persze,hogy lehet erteni..s mondanam (mint a nagyok es kemenyek, hogy ne busulj,mert nok meg busz utan nem kell szaladni,mert jon a masik.De valahogy en sem igy gondolom,ezert haaat megprobalom aterezni,azt amit Te...huhh,erre tenyleg eros kell,legalabb 60 fokos es legalabb fel liter
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
irány az északi szomszéd, ott fincsi az abszint!
helyesen erre akartam válaszolni ezt: irány az északi szomszéd, ott fincsi az abszint!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 11:56
persze,hogy lehet erteni..s mondanam (mint a nagyok es kemenyek, hogy ne busulj,mert nok meg busz utan nem kell szaladni,mert jon a masik.De valahogy en sem igy gondolom,ezert haaat megprobalom aterezni,azt amit Te...huhh,erre tenyleg eros kell,legalabb 60 fokos es legalabb fel liter
Pillécske, Rumi, hát mit vétett az ember lánya, hogy szóra sem méltatjátok??? He??? Itt szopogatom mindennap a garrone-t, de mintha csak a falra hánynék! Nem szép dolog ez, hukk! .....
így jár az,aki nem engem kérdez...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 17. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 12:44
Pillécske, Rumi, hát mit vétett az ember lánya, hogy szóra sem méltatjátok??? He??? Itt szopogatom mindennap a garrone-t, de mintha csak a falra hánynék! Nem szép dolog ez, hukk! .....
még egyedül isszák meg a goranjét! pedig akár 1 ü is lecsusszanna nekem!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, hogy nem szereted a kérdéseimet, de csak így lehet megismerni másokat és ha nincs beszédtéma, mindig csak az ivás meg a dugás megy itt :-)))
(egyikkel sincs semmi bajom amúgy, csak néha nem árt mást is csinálni) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(egyikkel sincs semmi bajom amúgy, csak néha nem árt mást is csinálni) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit úgy hangzik elsőre, mint az Idétlen időkig c. film, de amúgy megértelek. Nekem is van egy ilyen egy évem, amit ismételnék...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 08:00
az elsö nagy szerelem idöpontjat allitanam be rajta es vegtelen hurokban azt az egy evet ismetelnem ujra es ujra
Hát igen, anyukám mindig azt mondta nekem gimiben, hogy úgy tanuljak, hogy felvegyenek egyetemre, mert azok az igazi, boldog évek. Hülyeségnek gondoltam, de igaza lett. Mint oly sok mindenben.

Gennyzsakszem

yacrochka