És egy valóban ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS arról, hogy mennyire vagyunk becsületesek:
Egy idős ember lakásában észreveszed, hogy a falon lógó képet Rembrandt festette. Az idős ember ezt nem tudja. Mit teszel?
a) megveszed tőle a képet a lehető legkisebb összegért.
b) megmondod neki, hogy mennyit ér a kép.
c) egy elég jó árat ajánlasz a képért, de nem világosítod fel.
d) egyéb, éspedig:..........
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 14:27
Egy idős ember lakásában észreveszed, hogy a falon lógó képet Rembrandt festette. Az idős ember ezt nem tudja. Mit teszel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
De van: ki tudná nekem úgy elmagyarázni a BASEBALL szabályait, hogy azt meg is értsem?
Nem lennék hálátlan
Nem lennék hálátlan
én nagy sportbuzi vagyok, de erre én nem vagyok alkalmas!
2006. 10. 17. kedd 14:27
De van: ki tudná nekem úgy elmagyarázni a BASEBALL szabályait, hogy azt meg is értsem?
Nem lennék hálátlan
Nem lennék hálátlan
ezen én annyira meglepődnék, h felismerek képről egy festőt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 14:28
És egy valóban ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS arról, hogy mennyire vagyunk becsületesek:
ha én vásárolok és az eladó a maga kárára téved szólok érte! gyakran csak úgy, h tévedett. ha normális akkor átnézi és korrigál, ha nem felháborodik. na ekkor mondom meg neki, h saját magát csapta be!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 14:28
én becsületes vagyok, megmondanám neki, hogy ez egy baromi értékes kép, és nem csapnám be
Huh, így első ránézésre ez inkább csak még nagyobb káoszt okoz majd a fejemben :-))))
Most mennem kell, szép délutánt!
:-)
Örülök, hogy becsületes emberek vagytok :-)
Most mennem kell, szép délutánt!
:-)
Örülök, hogy becsületes emberek vagytok :-)
nekem a becsületességem addig terjed, míg ugyanazzal meg nem járom. utánna odafigyelek, h Ő ne csapjon be engem, de ha saját magát csapja be akkor már nem szólok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 14:44
én becsületes vagyok, megmondanám neki, hogy ez egy baromi értékes kép, és nem csapnám be
akárhogy is lelassultunk sztem a héten meglesz az 5000!!! Szerintem! ugye Szilvácska? Szerintem!
és mindezekre a kérdéseire józanul kell válaszolnunk!
nem baj! majd építünk másütt nappalit! egy egész ház csak nappaliból áll majd csak! olyan helyen vesszük a telket, ahol örömmel fogadnak bennünket! ha már elüldöztök Aranyhídfalváról!
Megérdemelnéd, h elmondjam a Neked szóló viccet!!!
Megérdemelnéd, h elmondjam a Neked szóló viccet!!!
GYEREKEK EZ FENYEGET BENNÜNKET!!!
konyha kicsi...legyen egesz haz,egy nappalival,sok halloval, es pincevel,ahova bekerul a billiardasztal, a darts, a rengeteg alkohol, meg nekem egy fotell
osztan ottan iszunk+főzünk+iszunk+dugunk+iszunk! ja és kifelejtettem valamit: iszunk!
ja és a Vazit beengedjük, de Tomra a kutyát uszítjuk!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 15:16
konyha kicsi...legyen egesz haz,egy nappalival,sok halloval, es pincevel,ahova bekerul a billiardasztal, a darts, a rengeteg alkohol, meg nekem egy fotell
Vazinak mar megvan a hortyogos fotellja,majd sztereoban hortyogunk, szerintem egy italra Tomot is beengedhetjuk...es csak utanna a kutya :DDD
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként is sokkal nagyobb szemét az a kutya amelyik a portára beengedi az idegent, csak kifelé nem!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 17. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 15:18
Vazinak mar megvan a hortyogos fotellja,majd sztereoban hortyogunk, szerintem egy italra Tomot is beengedhetjuk...es csak utanna a kutya :DDD
Te azt hiszed, h nem vettük észre, h csak ugratsz?
Én csak egy harcikutyát ismerek:
-feleség a kisállatkereskedésbe: harcikutyát szeretnék!
-erre egy pincsi kinézetüt mutat!
-ez harcikutya?
-persze nézze csak: harcikutya szék! a széket ripityára töri!
-feleség hitelen!
-harcikutya asztal! -asztal is ripityára törve!
Feleség hazaviszi az kutyát!
-hát ez mi? -kérdi a férj!
-Harcikutya!
-harcikutya a tököm!!!
Én csak egy harcikutyát ismerek:
-feleség a kisállatkereskedésbe: harcikutyát szeretnék!
-erre egy pincsi kinézetüt mutat!
-ez harcikutya?
-persze nézze csak: harcikutya szék! a széket ripityára töri!
-feleség hitelen!
-harcikutya asztal! -asztal is ripityára törve!
Feleség hazaviszi az kutyát!
-hát ez mi? -kérdi a férj!
-Harcikutya!
-harcikutya a tököm!!!
fijjjúk! beszéltek itt össze-vissza hülyeségeket...tomot is bevesszük az új helyiségbe, természetesen!!!legyen az bármi is...majd kitaláljuk:D:D:D:D
Rumi, kivanok Neked kellemes delutant!
Tom,maskor valami alkoholt is hozhatsz ha jossz, a kutyaktol ne felj,mert csak akkor harapnak ha uszitjuk! :D
Es termeszetesen a tobbi nappalisnak, aki erre-arra dug, nekik is kivanok kellemes delutant,mert mar ugy nez ki en sem leszek ma...Vad nyugodtan foglalkozhatsz a lanyokkal, mert egy paradicsomba hagyunk itt Teged.Tankot is teszek Neked,hogy erezd magad otthon ...
Tom,maskor valami alkoholt is hozhatsz ha jossz, a kutyaktol ne felj,mert csak akkor harapnak ha uszitjuk! :D
Es termeszetesen a tobbi nappalisnak, aki erre-arra dug, nekik is kivanok kellemes delutant,mert mar ugy nez ki en sem leszek ma...Vad nyugodtan foglalkozhatsz a lanyokkal, mert egy paradicsomba hagyunk itt Teged.Tankot is teszek Neked,hogy erezd magad otthon ...
katinka, kedves, itt vagyok. méltatlak a szóra
egyébként esőmentes még az ősz, nincs gomba. gyerekek, észrevettétek, hogy legalább egy hónapja nem esett az eső? mifelénk. mindegy, én észrevettem.
azt már szerettem volna tőled megkérdezni, honnan szedegeted ezeket a képeket? mindenhová igazán stilusost tudsz beszúrni (legjobban eddig a tündérkert piros kesztyűs fotója tetszet
egyébként esőmentes még az ősz, nincs gomba. gyerekek, észrevettétek, hogy legalább egy hónapja nem esett az eső? mifelénk. mindegy, én észrevettem.
azt már szerettem volna tőled megkérdezni, honnan szedegeted ezeket a képeket? mindenhová igazán stilusost tudsz beszúrni (legjobban eddig a tündérkert piros kesztyűs fotója tetszet

Gennyzsakszem

extremsex
Justine