nincs több kérdés?
Amúgy eléggé lelassult a topic az utóbbi pár napban, úgyhogy már nem annyira nehéz követni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 14:10
csók érte Néked! szeretem végigolvasni(pl Szilvácska is a megmondhatója), mert tényleg az, de most nincs időm.
csók érte Néked! szeretem végigolvasni(pl Szilvácska is a megmondhatója), mert tényleg az, de most nincs időm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 14:09
Törölt felhasználó (21812)
Kimagyaráztam magam, pedig tényleg gonoszkodtam az előbb
Kimagyaráztam magam, pedig tényleg gonoszkodtam az előbb
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 14:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak azért írtam, mert az élvezetért érdemes végigolvasni, hiszen hiába foglalnánk össze pár mondatban, az nem ugyanaz.
Csak azért írtam, mert az élvezetért érdemes végigolvasni, hiszen hiába foglalnánk össze pár mondatban, az nem ugyanaz.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Te kis gonosz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 14:00
Olvasd el!
Olvasd el!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 13:58
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
hé csajok péntektől volt valami amiből kimaradtam? vagy olvassam el a vagy 400 hsz-t?
Nekem a keresztfiam (4 éves volt akkor) mondta egyszer, hogy üljek be a szánkójába. Mondtam neki, hogy az én fenekem már nem fér bele. Erre lelassította a lépteit, hogy mögém kerüljön, megnézte a fenekemet és látszott az arcán, hogy azt gondolja "tényleg oltári nagy segge van a keresztmuternak"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 13:54
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor mindkettőt nézzük meg:
1. ha csak át kéne élnem újra valamit, akkor 19 éves lennék, és zamárdiban kempingeznék a barátaimmal, pár napot...aztán minden visszaállna az eredetibe
2. ha visszarepülnék, akkor asszem nem változtatnék semmin, alapvetően jól alakult az életem, nyilván lehetne ezerszer rosszabb és jobb is...és talán még nem vagyok olyan öreg, hogy ne történhetne velem még érdekes
van a csoportban egy hihetetlen kiskölök, ma mondtam neki, hogy én már öreg vagyok, kérdezte miért, mondtam, hogy nem tudom, egyszerűen öreg vagyok és kész...erre ő: azért vagy öreg, mert nagy a hasad...
ha még a seggemre mondta volna:D:D:D:D
1. ha csak át kéne élnem újra valamit, akkor 19 éves lennék, és zamárdiban kempingeznék a barátaimmal, pár napot...aztán minden visszaállna az eredetibe
2. ha visszarepülnék, akkor asszem nem változtatnék semmin, alapvetően jól alakult az életem, nyilván lehetne ezerszer rosszabb és jobb is...és talán még nem vagyok olyan öreg, hogy ne történhetne velem még érdekes
van a csoportban egy hihetetlen kiskölök, ma mondtam neki, hogy én már öreg vagyok, kérdezte miért, mondtam, hogy nem tudom, egyszerűen öreg vagyok és kész...erre ő: azért vagy öreg, mert nagy a hasad...
hé csajok péntektől volt valami amiből kimaradtam? vagy olvassam el a vagy 400 hsz-t?
Így is tökéletesen értjük és megértjük.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudjátok én mit csinálnék? Ha jobban belegondolok, nem akarok ismételni teljes időszakokat, viszont megállítanám az időt és az exemmel újra rosszalkodnék pár órát (és mindezt mondjuk hetente legalább egyszer ;-)
Mert jó volt a Zazie az ágyban
Mert jó volt a Zazie az ágyban
beszarás egy kiskölök!
akkor mindkettőt nézzük meg:
sajnos nem pontosan ugyanazt tudtam leírni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 13:49
Velem leginkább a hosszú válaszoknál csinál ilyet ez a kis kedves :-))
három nagyon fontos időszakom van, amit ismételten átélnék:
1. természetesen a boldog felhőtlen főiskolás évek, amikor napi rendszerességgel nem dolgoztam, de mindig mindenre volt pénzem és időm, annyit buliztam amennyi jól esett.
2. a feleségemmel az az öröm, mikor sokadszori próbálkozás után kiderült, h összejött a baba
3. azzal a bizonyos 3.kal átélni mindazt az érzést, amit átéltünk.
a sorrend kizárólag kronológikus.
1. természetesen a boldog felhőtlen főiskolás évek, amikor napi rendszerességgel nem dolgoztam, de mindig mindenre volt pénzem és időm, annyit buliztam amennyi jól esett.
2. a feleségemmel az az öröm, mikor sokadszori próbálkozás után kiderült, h összejött a baba
3. azzal a bizonyos 3.kal átélni mindazt az érzést, amit átéltünk.
a sorrend kizárólag kronológikus.
Velem leginkább a hosszú válaszoknál csinál ilyet ez a kis kedves :-))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ez nem igaz! megírom a választ erre lefagy!
Tökéletes a kérdés!
És ugyebár a Vissza a jövőbe és a Pillangó hatás, stb-stb. filmek alapján tudjuk, hogy ha a múltban megváltoztatsz valamit az kihatással van az azutáni időre.
Szóval igen, ez az időgép nagy dilemmája. Mi van, ha olyan irányba tereli az életet, ami nem is jó. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 13:41
És ugyebár a Vissza a jövőbe és a Pillangó hatás, stb-stb. filmek alapján tudjuk, hogy ha a múltban megváltoztatsz valamit az kihatással van az azutáni időre.
Szóval igen, ez az időgép nagy dilemmája. Mi van, ha olyan irányba tereli az életet, ami nem is jó. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 17. kedd 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
az időgép pontosan hogyan működik? átéled vele újra egy kívánatos időszakodat, vagy megváltoztatja onnantól az életed? szóval kicsit átéled újra azt a tutit, és minden folyt. köv. a jelenből, vagy visszatérsz egy kívánt időbe és onnan minden más írányba indul tovább?
az időgép pontosan hogyan működik? átéled vele újra egy kívánatos időszakodat, vagy megváltoztatja onnantól az életed? szóval kicsit átéled újra azt a tutit, és minden folyt. köv. a jelenből, vagy visszatérsz egy kívánt időbe és onnan minden más írányba indul tovább?
Hát igen, anyukám mindig azt mondta nekem gimiben, hogy úgy tanuljak, hogy felvegyenek egyetemre, mert azok az igazi, boldog évek. Hülyeségnek gondoltam, de igaza lett. Mint oly sok mindenben.

Gennyzsakszem

Renata P