Ezzel mindannyian így vagyunk. Valakit a sok csalódás cinikussá tesz, valakit depresszióssá, valakit dacossá, valakit agresszívvé, ez a sor is végtelen...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 09:10
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
en olyan sok mindenben hittem,hogy az evek soran csak csalodasok ertek:
istenben
az igazsagban
az örök szerelemben
a hüsegben
a szavatartasban
az önzetlensegben
az emberek josagaban
a sor vegtelen....
istenben
az igazsagban
az örök szerelemben
a hüsegben
a szavatartasban
az önzetlensegben
az emberek josagaban
a sor vegtelen....
Egy síró bohóc a legszomorúbb látvány a világon.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
s talan Zoran:Apam hitte cimu szama,elmondja a dolgokat, valahogy ram is ervenyes
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 09:12
nincs miert ismeteljem ugyanezeket a dolgokat, a sor nallam sokkal hosszabb
esetemben a cinizmus es a depresszio talalo
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 09:13
Törölt felhasználó (21812)
Ezzel mindannyian így vagyunk. Valakit a sok csalódás cinikussá tesz, valakit depresszióssá, valakit dacossá, valakit agresszívvé, ez a sor is végtelen...
Most szégyellem magam. Betettem a gyereknek egy mesefilmet, hogy hagyjon még fórumozni, pedig anno megfogadtam, hogy nem fogom a tévét bébiszitternek használni.
De olyan nehéz kiszállni egy beszélgetésből...
De olyan nehéz kiszállni egy beszélgetésből...
Én alapvetően megbékéltem ezzel, de ha rámjön, hogy ki kéne törni, akkor kötekedő leszek :-(
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
szivböl kivanom,hogy ilyen maradj,akkor te meg nem adtad fel....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 09:17
Én alapvetően megbékéltem ezzel, de ha rámjön, hogy ki kéne törni, akkor kötekedő leszek :-(
Hát, ha úgy vesszük, a megbékélés igazából feladást jelent, bár van bennem egy olyan, hogy mindennek a jó oldalát próbálom látni.
Én vagyok az, aki rámosolyog a mogorva ügyintézőkre, egyfelelől azért, hogy rádöbbentsem őket arra, hogy ok nélkül bunkók velem, másrészt pedig, hogy jobb kedvre derítsem őket is.
És 15 hónapja van okom arra is, hogy a lelkem mindig mosolyogjon.
Biztos közhelyes, de az anyaság a legcsodálatosabb a világon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Én vagyok az, aki rámosolyog a mogorva ügyintézőkre, egyfelelől azért, hogy rádöbbentsem őket arra, hogy ok nélkül bunkók velem, másrészt pedig, hogy jobb kedvre derítsem őket is.
Biztos közhelyes, de az anyaság a legcsodálatosabb a világon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, ha úgy vesszük, a megbékélés igazából feladást jelent, bár van bennem egy olyan, hogy mindennek a jó oldalát próbálom látni.
Biztos közhelyes, de az anyaság a legcsodálatosabb a világon.
Biztos közhelyes, de az anyaság a legcsodálatosabb a világon.
Szívesen beszélgetnék még, de most tépte szét a gyerek a videókazetta dobozát, szóval unja a mesét. Megyek, olvasok neki valamit :-)
Este valszeg leszek :-) Remélem tudunk majd beszélgetni. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Este valszeg leszek :-) Remélem tudunk majd beszélgetni. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Az 1-es nekem is bejátszott:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 08:31
Na, a ma reggeli kérdésem nektek. Remélem vicces történeteket hallunk.
Szóval: Volt-e GYEREKKOROTOKBAN olyan dolog, amiben nagyon hittetek, hogy az úgy van, és később kiderült, hogy nagy tévedés?
Nekem több is volt:
1) Azt hittem, hogy a villamos/vonatsínben áram van, ezért nem léptem rá sokáig.
2) Egyszer kezembe került a Káma Szutra zsenge lánykoromban, és ott olvastam, hogy a férfi ki-be húzgálja lingamját a nő jónijában. Azt gondoltam, hogy ez egy undorító dolog, és szentül megfogadtam, hogy ha én ide kerülök, nem fog a férfi mozogni. Hihihi
Nos, van még valakinek ilyen története?
Szóval: Volt-e GYEREKKOROTOKBAN olyan dolog, amiben nagyon hittetek, hogy az úgy van, és később kiderült, hogy nagy tévedés?
Nekem több is volt:
1) Azt hittem, hogy a villamos/vonatsínben áram van, ezért nem léptem rá sokáig.
2) Egyszer kezembe került a Káma Szutra zsenge lánykoromban, és ott olvastam, hogy a férfi ki-be húzgálja lingamját a nő jónijában. Azt gondoltam, hogy ez egy undorító dolog, és szentül megfogadtam, hogy ha én ide kerülök, nem fog a férfi mozogni. Hihihi
Nos, van még valakinek ilyen története?
nagyon szivesen,akar mess-en is,adj egy puszit helyettem is a picinek!
Sziasztok, mi történt tegnap?!
Sajna nem tudok visszaolvasni ennyit mert most is rohannom kell a suliba és csak este jövök akkor meg lehet, hogy rögtön mennem kell dolgozni...
Sajna nem tudok visszaolvasni ennyit mert most is rohannom kell a suliba és csak este jövök akkor meg lehet, hogy rögtön mennem kell dolgozni...
csók mindenkinek (nőneműnek), üdv az uraknak!
Hát ma sem úntok meg! Ilyen hüje munkahelyet! Ennyit dolgozni! azért eléggé gyorsan amortizálódtatok hajnalban! pálinka-kávé-napsugár ez aztán az amortizáció! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 07:57
Hát ma sem úntok meg! Ilyen hüje munkahelyet! Ennyit dolgozni! azért eléggé gyorsan amortizálódtatok hajnalban! pálinka-kávé-napsugár ez aztán az amortizáció! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Napsugaras jó reggelt, kedveseim!
jöhet rummal! de a teát nem kérem!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 20. péntek 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
pont ezt innek en is, tarts velem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
még jó, h neten keresztül nem érezzük a lábaszagod!
Köszönöm! Pont jól esik!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 20. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
hehehe mi is a tanult szakmád? jó, h nem oda jártál ahová én, mert szegény Öreg forogna a sírjában! Ja jut eszembe a tavaszi választások után az egyik TV-ben Ibolykáékra az egyik telefonáló: "Szegény Antal Imre forog a sírjában!"
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 20. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus Katinka elvette az 5000.et?
Rólad ennyi:
és ott ahol leginkább szeretnéd!
Rólad ennyi:
és ott ahol leginkább szeretnéd!

Gennyzsakszem

Avidat