hé kutyus!
átment neked egy fotó:D:D:D
átment neked egy fotó:D:D:D
akkor izélnénk a brilliáns csapdában?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
a képküldözgetésről jut eszembe: köszönöm azt a bizalmat, amivel mindenki megtisztelt eddig...bárkitől kértem képet, azonnal küldött, pedig világosan tisztáztam mindent, ami a szándékaimat illeti...szóval kösz mindenkinek, az ilyen emberekért érdemes itt lenni, meg élni is
Sean Connery
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 16:38
átnéztem egy másik topiba, és eszembe jutott egy kérdés: kinek a bőrébe bújnátok bele, és csakis kizárólag a külseje miatt?
én:caterine zeta jones
Jut eszembe Tom a Prune azt mondta lehett hogy neked meg van még a woodstockos képe nem kűldenéd el nekem a mél cimemre. lécci elöre is köszi( Ő is elküldte volna de valami oknál fogva nem akart megnyilni)
Maradnék a magaméba azt már olyan jól megszoktam...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 16:38
átnéztem egy másik topiba, és eszembe jutott egy kérdés: kinek a bőrébe bújnátok bele, és csakis kizárólag a külseje miatt?
Több Rózsa nincs mert szúr a tüskéje...
ha nem lakna itt jesus a nappaliban, azt mondanám isten vagy:D
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tartalom meg volt benne: egy egész délután története...aggódás: ide érek-e pont 2re...izgalom: nem maradok-e le róla...fatális véletlen: épp el kellett mennem egy pillanatra..egy család sorsa: leég a gulyáshús, és marad a szárazkenyér...a szomorú tragikum: lemaradtam...remény: lesz még tom meztelenül a látókörömben...és még sorolhatnám...hullámoztak az érzelmek, de a hiba az hiba nem szúrkálnak, hanem szurkálnak...a tökéletesre törekszem:D:D:D
figyuszolok én ám......
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 16:27
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
király vagy, barátom!!!!!!!
amikor 92 ben a koncertjükön megszólalt a november rain, eleredt az eső...jahhhh..régi szép emlékek
amikor 92 ben a koncertjükön megszólalt a november rain, eleredt az eső...jahhhh..régi szép emlékek
és eltiltasz a rövid hsz-ek miatt?
király vagy, barátom!!!!!!!
amikor 92 ben a koncertjükön megszólalt a november rain, eleredt az eső...jahhhh..régi szép emlékek (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
amikor 92 ben a koncertjükön megszólalt a november rain, eleredt az eső...jahhhh..régi szép emlékek (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Na csácsumicsá csőváz csokoládés csigatészta...
Puncípusszi, seggrepacsi...én lekocc!
Pápá
(mék home a tükörben lookingolni magamat)
Puncípusszi, seggrepacsi...én lekocc!
Pápá
(mék home a tükörben lookingolni magamat)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
na pont az alatt a két perc alatt nem voltam a gépnél, de tulajdonképpen belőled sosem elég
szóval esetleg, ha lehetne még valami szaftosat, kissé magam alatt vagyok, és még meg kell csinálnom kartondobozból sün balázs házát, levelekkel termésekkel...és a gesztenyesünök szarrá fogják szúrkálni az ujjaimat:(:(
szóval esetleg, ha lehetne még valami szaftosat, kissé magam alatt vagyok, és még meg kell csinálnom kartondobozból sün balázs házát, levelekkel termésekkel...és a gesztenyesünök szarrá fogják szúrkálni az ujjaimat:(:(
mindezt rövid ú-val: szurkálni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 16:24
na pont az alatt a két perc alatt nem voltam a gépnél, de tulajdonképpen belőled sosem elég
Senki?
Akkor nézegessétek magatokat a tükörben!

Akkor nézegessétek magatokat a tükörben!

Gennyzsakszem

Lila