(bizonytalan lábakkal bevánszorgok, és lezuhanok az első utambaeső üres fotelbe...)
- Piááát.... -
- Piááát.... -
Arra vágytam, hogy felnőtt legyek. Amikor meg felnőttem, már mindig újra
2006. 10. 20. péntek 17:52
gy
szerettem volna lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek
Törölt felhasználó (21812)
Rumcajsz hsz-e alapján jutott eszembe a következő kérdés: ki mi akart lenni
Én történész.
gy
? alf
er alf
ek alf
korábanÉn történész.
de kihallt ma a nappali...
De igen, nálad ez még mindig
Szia Szilva! Láttad a Bohemian Rapsody videót valamelyik reggeli hozzászólásomban? Az utolsó 10 mp neked szól ;-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 20. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 18:00
gy
kategória (és persze tudtad, hogy ezt fogom válaszolni :-)) alf
er alf
ek alf
koriSzia Szilva! Láttad a Bohemian Rapsody videót valamelyik reggeli hozzászólásomban? Az utolsó 10 mp neked szól ;-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 20. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
színésznő, nagyon sokáig... de elég bizonytalan voltam mindig...6-os koromban jártam színjátszóra, és a tanárom felajánlotta egy másik csoportban a hókirálynő címszerepét..nem vállaltam el, asszem a karrierem ott dőlt dugába...mekkora egy barom voltam...aztán utána semmi konkrét, és most 3 éve döntöttem úgy, hogy óvónéni leszek...de az már nem
gy
kategória, ugye?
alf
er alf
ek alf
kori
Így van ez :-x
(Ez egy válasz Bradi üzenetére (2006. 10. 20. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 18:51
Arra vágytam, hogy felnőtt legyek. Amikor meg felnőttem, már mindig újra
gy
szerettem volna lenni.
alf
er alf
ek
A Gésa golyók topicból bemásolom ide Érett hsz-t, mert amióta elolvastam, ez a gondolat foglalkoztat. Milyen izgalmas már, hogy nyilvános helyen vagy, maximálisan felizgulva, a pasid azt csinál veled, amit akar (ez a fajta kiszolgáltatottság baromi izgató szerintem), mégsem látja senki. Állllat!
érett #32 | 2006.05.04
"Én használtam mind a két fajtát. Szerintem sokkal jobb a távirányítóval felszerelt rezgős.
Természetesen a hüvelyizmok erősítésére is kitűnő. De képzeljétek el, amikor a kedvesemmel vacsoráztunk egy zenés helyen, és a ő legváratlanabb pillanatokban elindította a golyók rezgését. Én úgy éreztem, hogy megőrülök az izgalomtól. Olyan nedves lettem, hogy betétet kellett beraknom a bugyimba, mert különben a nadrágomon is meglátszott volna."
érett #32 | 2006.05.04
"Én használtam mind a két fajtát. Szerintem sokkal jobb a távirányítóval felszerelt rezgős.
Természetesen a hüvelyizmok erősítésére is kitűnő. De képzeljétek el, amikor a kedvesemmel vacsoráztunk egy zenés helyen, és a ő legváratlanabb pillanatokban elindította a golyók rezgését. Én úgy éreztem, hogy megőrülök az izgalomtól. Olyan nedves lettem, hogy betétet kellett beraknom a bugyimba, mert különben a nadrágomon is meglátszott volna."
Tök jól elcsevegek egyedül...
Lassan küldjétek a pasikat a kényszerzubbonnyal ;-)
hova is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 20:05
nem jobb,ha csak a pasik mennek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 20:05
jol ősszekőtőzik és még meg is szeretgetik
nem? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
nem? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
oviskoromban mindig királyné szerettem volna lenni. később régész. az unokatesómmal, mikor nálunk nyaraltak, felástuk az egész kertet, hátha megtaláljuk a törökök kincsét. soha semmit nem találtunk.
két éve lehetett: rendezgettem a kertet, itt ástam egy lyukat, amott betemtettem egyet, s mit leltem! kisvillát és egy piros teáscsészét. picik voltunk, amikor elástuk, ha valaki száz év múlva kincset keres, megtalálja!
két éve lehetett: rendezgettem a kertet, itt ástam egy lyukat, amott betemtettem egyet, s mit leltem! kisvillát és egy piros teáscsészét. picik voltunk, amikor elástuk, ha valaki száz év múlva kincset keres, megtalálja!
Én felnőtt akartam lenni....Bejött, a fene ette vón' mög!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 17:52
Rumcajsz hsz-e alapján jutott eszembe a következő kérdés: ki mi akart lenni
Én történész.
gy
? alf
er alf
ek alf
korábanÉn történész.
Ez komolyan megható :,-)
Hát, egyfelől vigyázni kell, hogy mit kíván az ember, másfelől neked legalább teljesült a vágyad.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
....És az enyém?????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 21:42
Ez komolyan megható :,-)
Hát erre aztán tényleg ráhibáztál... :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 21:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, egyfelől vigyázni kell, hogy mit kíván az ember, másfelől neked legalább teljesült a vágyad.
Hahó, hol van a megszokott karszékem s a garrone-om???? :)))) No, csak azért!
Most jut eszembe itt, ahogyan Vazi horkolása lassan egészen otthonossá teszi a nappalit: ki mikor, melyik napszakban szereti a párját egy kis "etyepetyére" félrehódítani a lesötétített, meghitt "pásztorórás" szobácskába? És milyen ráhangolós cseleket, praktikákat vet be, ha a "drágámnak" éppen más elképzelései lennének az idő hasznos eltöltéséről...? :))))
a karszekben en ülök,a garrone a kezemben van es csak akkor kapsz belöle,ha "ramülsz"
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 21:45
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Hahó, hol van a megszokott karszékem s a garrone-om???? :)))) No, csak azért!
Csak akkor, ha már a "hósövényt" felállítottad a földrecsusszanást meggátolandó! :))))
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 22:09
a karszekben en ülök,a garrone a kezemben van es csak akkor kapsz belöle,ha "ramülsz"

Gennyzsakszem

totitomi2