Az a marha nagy helyzet én nem nagyon szoktam a jageron kivül más úgymond "tőményet" inni, de kedden 1 ismerös hozott szolnoki igazán házi körte páleszt és az nagyon fincsi volt. (másnap a fejem délig zsongot hehe)
ja, és most kóstoltam a szilvapálinkánkat! igazán, igazán aromás... legszivesebben bedobnék egy üvegcsével a közösbe, ti is élvezhessétek ezt az izvilágot. azt nem igérem, hogy a nagytalálkozásra viszek, addig biztos elfogy.
mondtam, hogy ne nézzétek meg a videot! én életemben egyszer kóstoltam polipsalátát (ki is pöktem). soha többé nem ennék, teljesen rosszul lettem a látványtól. meredeztek a csinos kis tálkában a seszinű, vékonyka polipkák... brrrrr
ment 1 privi!!!
Dehogyisnem nagyon is kivánatos kis képet tárt elénk
Tetszik ?
a polipos? húúúúúúú, basszus, kis híján elhánytam magam:) és voltam olyan állat, hogy megvártam mi lesz a vége....de tomra szavaznék abból a választékból:D:D:D:D:D:D:D:D
hát ilyet! ne is beszéljünk róla. felháboritó.
jé, nem sikerült belinkelnem. a fffene! no, mindegy: rajta volt tom is :)
Silvia Saint-el
felhivás!
aki szeretne szavazni, hogy kivel szeretne hálni az klikk ide:
a videot ne nézzétek meg
annyira nem bő a választék, de azért...
aki szeretne szavazni, hogy kivel szeretne hálni az klikk ide:
a videot ne nézzétek meg
annyira nem bő a választék, de azért...
Monica Bellucci
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 19. csütörtök 16:38
átnéztem egy másik topiba, és eszembe jutott egy kérdés: kinek a bőrébe bújnátok bele, és csakis kizárólag a külseje miatt?
én:caterine zeta jones
én:caterine zeta jones
rendben. leesett. én meg várom, hogy a másik topikban válaszoljatok
akkor már nem várom.
akkor már nem várom.
öööö... nevettem?
+kaptam őket. Nagyon édes képek,főleg a kópésok tetszik nagyon
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
azért meg lehet nyitni egy jobb klikkel. köszi.
kereplőzik? hogy jön a kereplő a baletthoz?
mekkora mákom van hogy két óra előtt benyomtam a gépet :)
kereplőzik? hogy jön a kereplő a baletthoz?
mekkora mákom van hogy két óra előtt benyomtam a gépet :)
én susan (siouxsie and the banshees) bőrébe bújnék.
tom, nem is tudom... tán hegyez? pörget? passz. mi szöszt csinál ez a szmájli?
ezert is(!)valasztottam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 19. csütörtök 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

tomboytom
Marlen