én meg jóllaktam :-D
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 21. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 21. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Prune ment 1 mail!!!!
huh... kongunk az ürességtől.... van vissznag?
hang... hang..hang
Van!:)
Ezt mondja még a vissszhhhannng:
"Joe ha legközelebb lányt mész fotózni vigyél engem isch!"
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok, de mint említettem, nem feltétlenül rajtam múlik hanem a modellen...
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:10
hang... hang..hang
nekem van a két legeszementebb kölköm a világon
az egyik leutazott vidékre a nagyszülőkkel, vitt magával rövid nadrágot, meg egy bundás télisapkát...a másik meg, amíg a virágokat hordtam be a teraszról, a
az egyik leutazott vidékre a nagyszülőkkel, vitt magával rövid nadrágot, meg egy bundás télisapkát...a másik meg, amíg a virágokat hordtam be a teraszról, a ku
vízét beöntötte a kis medencébe, levetkőzött alulról(zokni, cipő, nadrás, gatya) és ordította, hogy pan ci...simán hülyék genetikailag, vagy csak az anyai gondoskodás hiánya? alf
ty alf
a
uggyan már, szerintem csak bosszantani akrtak :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:31
az egyik leutazott vidékre a nagyszülőkkel, vitt magával rövid nadrágot, meg egy bundás télisapkát...a másik meg, amíg a virágokat hordtam be a teraszról, a
az egyik leutazott vidékre a nagyszülőkkel, vitt magával rövid nadrágot, meg egy bundás télisapkát...a másik meg, amíg a virágokat hordtam be a teraszról, a ku
vízét beöntötte a kis medencébe, levetkőzött alulról(zokni, cipő, nadrás, gatya) és ordította, hogy pan ci...simán hülyék genetikailag, vagy csak az anyai gondoskodás hiánya? alf
ty alf
a
majd tartod a lámpákat mi?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:10
hang... hang..hang
genetikáról jut eszembe...ki mit örökölt az őseitől, aminek nagyon örül, és mit, aminek kevésbé?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:31
ty alf
a
Vastag ajkakat Aputól...
Instabil idegrendszert Anyutól...
Haragot mindkettejüktől. Anyámtól a hirtelenségét, apámtól az erejét... én meg igyekszem kezelni. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 17:49
Instabil idegrendszert Anyutól...
Haragot mindkettejüktől. Anyámtól a hirtelenségét, apámtól az erejét... én meg igyekszem kezelni. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 21. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
genetikáról jut eszembe...ki mit örökölt az őseitől, aminek nagyon örül, és mit, aminek kevésbé?
a zuma deluxe a kedvencem :)
egyik nap egy volt hapsimmal üldögéltem a gép előtt, összevesztünk az egeren (ugyebár, hogy ki irányitson), hiszti, hisztihegyek, hirtelen megszólal: "ne sipitozz, mint az anyád!"
szóval, anyámtól örököltem a sipitozást - ennek nem örülök. pozitiv anyámtól? ő is szerény például, ennek örülök.
apu csendes volt - én is. ő
szóval, anyámtól örököltem a sipitozást - ennek nem örülök. pozitiv anyámtól? ő is szerény például, ennek örülök.
apu csendes volt - én is. ő
gy
megette a papirt, én a rózsabimbót :) alf
er alf
me alf
kkorában
nekem az insaniquarium, de méginkább a Rocket Mania, és a dinomite!
ezekről még nem hallottam. majd megnézem, ha arra járok :)
ki fogom próbálni a mikrós tojást
aszongya joe, hogy félidőben ki kell venni és meg kell kavargatni.
ki fogom próbálni a mikrós tojást
aszongya joe, hogy félidőben ki kell venni és meg kell kavargatni.
nem félsz, hogy agglegény leszel tőle?
én nem is tudom mit örököltem tőlük...sajna az alkatom anyai ágon jött, de a jóságot is anyutól hoztam..aztán aputól a laza életfelfogást, meg a humorát, lehet, hogy néha bántó?...de nem szándékos...talán ennyi, de akkor mégiscsak tudtam..
én nem is tudom mit örököltem tőlük...sajna az alkatom anyai ágon jött, de a jóságot is anyutól hoztam..aztán aputól a laza életfelfogást, meg a humorát, lehet, hogy néha bántó?...de nem szándékos...talán ennyi, de akkor mégiscsak tudtam..
hmmm, én leszek agglegény? mitől is? esetleg aggleány, táááán
Attól ne félj :-D
ha olyan tojást csinálsz, teeeeeeeeee!
attól nem agglegény leszek, te, hanem lusta
boga köszöni
boga köszöni
Én viszot bundáskenyeret csináltam végre!
VÉGRE!!! :)
Akratam még hozzá hagymát, de nagymamám elment, és nem tudom hol tartja! :(((
VÉGRE!!! :)
Akratam még hozzá hagymát, de nagymamám elment, és nem tudom hol tartja! :(((

Gennyzsakszem

Rita Faltoyano