Másfél órája nem írt ide senki. Kihalunk, mint a díííííínók?
Ez az!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 14:09
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Kiváncsian várom az emilkét!katicika28@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 22. vasárnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 22. vasárnap 15:04
Törölt felhasználó (21812)
Amúgy most nagyon megleptél. Eddig nem nagyon vettem észre, hogy kitárulkoznál, erre rögtön a legbelsőbb lelkivilágodat tárod elénk.
Persze az ilyen tesztek nem 100%-osak, de azért érdekes dolgokat tudtam meg rólad.
Persze az ilyen tesztek nem 100%-osak, de azért érdekes dolgokat tudtam meg rólad.
Mail ment.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
szép jó reggelt mindenkinek. ismét egy napsütéses őszi hétfő :)
Kellemes ünnepnapot mindenkinek!
jóreggelt! szertenék egy ilyen hangulatú nappalit...elférne benne a medvebőr, meg a macskák is...
Szia! Neked is! De.... nyugtával dícsérjük a napot... Ezt mondhassuk el éjszaka, vagy holnap reggel is
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tulajdonképpen agatha christie jutott eszmeb erről a képről, meg miss marple, aki kötögetne a fotelban (vazi második takaróját) és közben csendben figyelne minket...de asszem ha szexre kerülne sor, akkor már nem kéne jane néni ide:D:D:D:D vagyis hamar kikerülne a nappalinkból
elképzelem, ahogy minden lökésnél nyög egyet a zongora, nyekeregnek az illesztései, és szólnak össze-vissza, otrombán a húrjai. :D
a zongoráról viszont a micsoda nő jutott eszembe, amikor richard gere felrakja a zongorára julia roberts-et
...de nekem első pillantásra túl romantikus volt ez a kép...esetleg egy harisnyatartós, szaténkombinés, ölbeülős szex...huh...bizsergek a gondolattól
...de nekem első pillantásra túl romantikus volt ez a kép...esetleg egy harisnyatartós, szaténkombinés, ölbeülős szex...huh...bizsergek a gondolattól
nincs valami hasonló stílusú kandallós kép?
medveborrel vagy anelkul ohajtja holgyem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
a piros párnát meghagyhattad volna... az mutatott :)
hát nem is tudom...nem az igazi, nem elég meleg a hangulata, de becsülöm a szándékodat, hogy kerested...az a baj, hogy az én agyamban megvan a kép, és ezért biggyesztem a számat...de tényleg tom, nagyon rendes vagy...a legrendesebb pasi, akivel mostanában találkoztam...olyan karácsonyi giccses képeslapos nappalira vágyom...tudom, hogy nem időszerű, csak most az jutott eszembe...
netán valami ilyetén? egy kicsit több vörös szin emitt-amott...
alakul, de hát nem is tudom...olyan szeszélyes vagyok ma..lehet ez sem az igazi? talán túl modern?
szerintem a medve hianyzik :DDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 23. hétfő 14:10
alakul, de hát nem is tudom...olyan szeszélyes vagyok ma..lehet ez sem az igazi? talán túl modern?
Minden nőnek ezt kivánom ma estére
csínom.. scak kicsit olyan kitekert szegény..
Túlságosan is igyekszik, hogy mutogassa a nunáját :D
Túlságosan is igyekszik, hogy mutogassa a nunáját :D

Gennyzsakszem

Kíra