Csak akkor, ha már a "hósövényt" felállítottad a földrecsusszanást meggátolandó! :))))
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 22:09
a karszekben en ülök,a garrone a kezemben van es csak akkor kapsz belöle,ha "ramülsz"
a karszekben en ülök,a garrone a kezemben van es csak akkor kapsz belöle,ha "ramülsz"
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 21:45
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Hahó, hol van a megszokott karszékem s a garrone-om???? :)))) No, csak azért!
Most jut eszembe itt, ahogyan Vazi horkolása lassan egészen otthonossá teszi a nappalit: ki mikor, melyik napszakban szereti a párját egy kis "etyepetyére" félrehódítani a lesötétített, meghitt "pásztorórás" szobácskába? És milyen ráhangolós cseleket, praktikákat vet be, ha a "drágámnak" éppen más elképzelései lennének az idő hasznos eltöltéséről...? :))))
Hahó, hol van a megszokott karszékem s a garrone-om???? :)))) No, csak azért!
Hát erre aztán tényleg ráhibáztál... :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 21:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Hát, egyfelől vigyázni kell, hogy mit kíván az ember, másfelől neked legalább teljesült a vágyad.
....És az enyém?????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 21:42
Ez komolyan megható :,-)
Hát, egyfelől vigyázni kell, hogy mit kíván az ember, másfelől neked legalább teljesült a vágyad.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 20. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez komolyan megható :,-)
Én felnőtt akartam lenni....Bejött, a fene ette vón' mög!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 17:52
Rumcajsz hsz-e alapján jutott eszembe a következő kérdés: ki mi akart lenni gyerekkorában?
Én történész.
Én történész.
oviskoromban mindig királyné szerettem volna lenni. később régész. az unokatesómmal, mikor nálunk nyaraltak, felástuk az egész kertet, hátha megtaláljuk a törökök kincsét. soha semmit nem találtunk.
két éve lehetett: rendezgettem a kertet, itt ástam egy lyukat, amott betemtettem egyet, s mit leltem! kisvillát és egy piros teáscsészét. picik voltunk, amikor elástuk, ha valaki száz év múlva kincset keres, megtalálja!
két éve lehetett: rendezgettem a kertet, itt ástam egy lyukat, amott betemtettem egyet, s mit leltem! kisvillát és egy piros teáscsészét. picik voltunk, amikor elástuk, ha valaki száz év múlva kincset keres, megtalálja!
jol ősszekőtőzik és még meg is szeretgetik
nem? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
nem? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 20. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
nem jobb,ha csak a pasik mennek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 20:05
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Tök jól elcsevegek egyedül...
Lassan küldjétek a pasikat a kényszerzubbonnyal ;-)
hova is?
2006. 10. 20. péntek 20:05
A Gésa golyók topicból bemásolom ide Érett hsz-t, mert amióta elolvastam, ez a gondolat foglalkoztat. Milyen izgalmas már, hogy nyilvános helyen vagy, maximálisan felizgulva, a pasid azt csinál veled, amit akar (ez a fajta kiszolgáltatottság baromi izgató szerintem), mégsem látja senki. Állllat!
érett #32 | 2006.05.04
"Én használtam mind a két fajtát. Szerintem sokkal jobb a távirányítóval felszerelt rezgős.
Természetesen a hüvelyizmok erősítésére is kitűnő. De képzeljétek el, amikor a kedvesemmel vacsoráztunk egy zenés helyen, és a ő legváratlanabb pillanatokban elindította a golyók rezgését. Én úgy éreztem, hogy megőrülök az izgalomtól. Olyan nedves lettem, hogy betétet kellett beraknom a bugyimba, mert különben a nadrágomon is meglátszott volna."
érett #32 | 2006.05.04
"Én használtam mind a két fajtát. Szerintem sokkal jobb a távirányítóval felszerelt rezgős.
Természetesen a hüvelyizmok erősítésére is kitűnő. De képzeljétek el, amikor a kedvesemmel vacsoráztunk egy zenés helyen, és a ő legváratlanabb pillanatokban elindította a golyók rezgését. Én úgy éreztem, hogy megőrülök az izgalomtól. Olyan nedves lettem, hogy betétet kellett beraknom a bugyimba, mert különben a nadrágomon is meglátszott volna."
Így van ez :-x
(Ez egy válasz Bradi üzenetére (2006. 10. 20. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 18:51
Arra vágytam, hogy felnőtt legyek. Amikor meg felnőttem, már mindig újra gyerek szerettem volna lenni.
De igen, nálad ez még mindig gyerekkori kategória (és persze tudtad, hogy ezt fogom válaszolni :-))
Szia Szilva! Láttad a Bohemian Rapsody videót valamelyik reggeli hozzászólásomban? Az utolsó 10 mp neked szól ;-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 20. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 18:00
Szia Szilva! Láttad a Bohemian Rapsody videót valamelyik reggeli hozzászólásomban? Az utolsó 10 mp neked szól ;-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 20. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
színésznő, nagyon sokáig... de elég bizonytalan voltam mindig...6-os koromban jártam színjátszóra, és a tanárom felajánlotta egy másik csoportban a hókirálynő címszerepét..nem vállaltam el, asszem a karrierem ott dőlt dugába...mekkora egy barom voltam...aztán utána semmi konkrét, és most 3 éve döntöttem úgy, hogy óvónéni leszek...de az már nem gyerekkori kategória, ugye?
de kihallt ma a nappali...
Arra vágytam, hogy felnőtt legyek. Amikor meg felnőttem, már mindig újra gyerek szerettem volna lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 20. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 17:52
Rumcajsz hsz-e alapján jutott eszembe a következő kérdés: ki mi akart lenni gyerekkorában?
Én történész.
Én történész.
(bizonytalan lábakkal bevánszorgok, és lezuhanok az első utambaeső üres fotelbe...)
- Piááát.... -
- Piááát.... -

Gennyzsakszem