A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 941 942 943 944 945 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5284   2006. 10. 26. csütörtök 18:59
édespille édespille
vigyor vigyor vigyor surda, ugye nem kerested meg vadat a fiúk közt? omolna össze a világ bennem.
#5283   2006. 10. 26. csütörtök 18:55
édespille édespille
ezt nem hiszem el! most olvastam a mutogatós bácsidat! nem történhet meg majdnem ugyanaz velünk! hallod?
#5282   2006. 10. 26. csütörtök 18:53
édespille édespille
barátok... együtt jártunk mindenfelé egy sráccal (úgy 12 éves koromtól kezdve), nagyon nagy barátok voltunk. mindent meg tudtam vele beszélni, s ő is viszont. együtt jártunk kutyákat sétáltatni az erdőben (közbe teleraktuk kosaram gombával), vele találtam életem legóriásibb pöffetegét, nagyokat táncoltunk, buliztunk... szóval heppi volt minden.
aztán egyszer (kicsit ittasan) hazakisért hajnalban. és meg akart csókolni!
nem értettem. miért? miért akar engem megcsókolni, mikor tudja, hogy szerelmes vagyok egy másik fiúba? fájt. mert elvesztettem. egy barátot vesztettem el.
lány-fiú-férfi-nő barátság csak egy ideig létezik.
#5281   2006. 10. 26. csütörtök 18:44
édespille édespille
surdapapa: minden ősszel gombászunk. idén egyedül megyek (hacsak nem fűzöm meg prunét, menjünk erdőt mászni)
mutogatós bácsit én is láttam annakidején. üldögéltem az iskolapadban, az ablak mellett, bámulgattam kifelé, hirtelen azt vettem észre, hogy a telefonfülke mellett álldogál egy ballonkabátos faszi, aki a gatyájánál matat. a másodikon volt a tantermünk, a részleteket nem figyelhettem meg. egyébként unnndoritó cselekedet! (persze azért egyből megböködtem a barátnőmet, hogy ni, mit látok! - hátha jobb a szeme, mint nekem)
#5280   2006. 10. 26. csütörtök 18:23
édespille édespille
most értem haza. ma is voltam fogorvosnál a két munka közt. és sirtam a székben. mert aszonta a dottore, ha keddig nem lesz rendben a fogam, akkor rezekálni fogják. neeeeeem akarok műűűűűtétet! az úgy fáááááj!
hazaértem, leültem a gép elé: bánatomban megiszom veletek egy pohárka (féltve őrzött) abszintot.
#5279   2006. 10. 26. csütörtök 16:49
irigykutya. irigykutya. VIP
csak 1 kicsit nem van az ember és hogy elszalad a topic!!!

(most nem gyözöm utána olvasni confused hehe )
#5278   2006. 10. 26. csütörtök 16:47
irigykutya. irigykutya. VIP
szebb napot zsákszem falva!!!
#5277   2006. 10. 26. csütörtök 15:38
édespille édespille
Sziasztok mindenki. Gondoltam még munkaidőben beköszönök, mire hazaérek, úgysem lesz idebenn senki. Majd otthon olvasok :)
#5276   2006. 10. 26. csütörtök 15:37
surdapapa surdapapa
ide bizonyosan nem! a jányok viszont szégyenlősek és mivel Ők nem küldtek magukról semmi merészet Ők sem kaptak tüllem!

Na én is kóbászolok haza!

ja Rumi bocsi, de nekem csak iljenkó van lehetőségem veletek tartani a kapcsolatot! egyebet nem tudok mondani kérem kaccsojja ki!
Sziasztok! wave wave wave
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 15:25
Passz....
Lehet, hog yazok vagytok, de nem hinném, hogy olyan hülyék, hogy felteszitek ide a fotóitokat....

na, pussz-pá mindenkinek!
mék hóm, mer gyün az ingatagbecslő!
Csákány!
#5275   2006. 10. 26. csütörtök 15:25
Valaki aki vad Valaki aki vad
Passz....
Lehet, hog yazok vagytok, de nem hinném, hogy olyan hülyék, hogy felteszitek ide a fotóitokat....

na, pussz-pá mindenkinek!
mék hóm, mer gyün az ingatagbecslő!
Csákány!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 15:22
írta vhol, h vissza megy az urához, glom azért. sztem itt valamilyen szinten valamennyien azok vagyunk!
#5274   2006. 10. 26. csütörtök 15:22
surdapapa surdapapa
írta vhol, h vissza megy az urához, glom azért. sztem itt valamilyen szinten valamennyien azok vagyunk!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 15:18
Igen, ebben majdnem biztos vagyok...és elég exhibicionista is... Eprecskével nincsenek még képeink....és már nem is lesz...szerintem!
#5273   2006. 10. 26. csütörtök 15:18
Igen, ebben majdnem biztos vagyok...és elég exhibicionista is... Eprecskével nincsenek még képeink....és már nem is lesz...szerintem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 15:06
elég figyelmetlen vagyok ezek szerint, mert a HB azon német serek egyike, amit kifejezetten szeretek! basszus Te lököttebb vagy tán még nálam is (nem könnyű ám!) mit ne mondjak arra számíytottam, h Kelyhecsről készült a beígért fotó, vagy Vele voltál és akkor. De már gyanítottam, h valami más, mikor a fiúk között kell keresni!
#5272   2006. 10. 26. csütörtök 15:14
surdapapa surdapapa
most érkezett az egyik Őrült barátomtól:
-Anyu, vegyél nekem fagyit!!!
-Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak szólítanod!
-Akkor hogy szólítsalak???
-Normálisan, mondd, hogy Józsi!
#5271   2006. 10. 26. csütörtök 15:13
surdapapa surdapapa
basszus megint lefagyott, de sikerült megmentenem, amit írtam:
valószínűleg igazad van!
Én nem hiszek a fiú lány barátságban! Tudjátok én és a feleségem barátként kezdtük, de tényleg egymásba szerettünk. sajnos az a bizonyos fizikai vonzalom a részemről mindig kevesebb volt nálam. és sok egyéb nagyon fontos körülmény mellett ez is oka, hogy most már külön élünk. Nekem viszont a barátsága fontos lenne, de nagyon nehéz egyensúlyozni, mert az Ő részéről még elég sok az érzelem az irányomba (megjegyzem nekem sem teljesen közömbös, de még ama 3. irán most több, mint 3 hónap után többet érzek, mint a feleségem irányába)
na szóval én ezért nem hiszek ebben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 26. csütörtök 15:01
Az előbb leírtam a hosszú véleményemet és lefagyott, mikor küldtem. Na, megint beírom.

Szóval BARÁTSÁG szerintem csak akkor lehet férfi és nő között, ha egy icipicit sem kívánják egymást, azaz olyan szinten nem jön be nekik a másik külseje, hogy el sem tudják képzelni egymással a szexet.
A korkülönbség erre nem garancia, mert 20-30-40 évvel is idősebb lehet az egyik, attól még kívánhatják egymást.
#5270   2006. 10. 26. csütörtök 15:06
surdapapa surdapapa
elég figyelmetlen vagyok ezek szerint, mert a HB azon német serek egyike, amit kifejezetten szeretek! basszus Te lököttebb vagy tán még nálam is (nem könnyű ám!) mit ne mondjak arra számíytottam, h Kelyhecsről készült a beígért fotó, vagy Vele voltál és akkor. De már gyanítottam, h valami más, mikor a fiúk között kell keresni!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 13:39
A HB dobozára a mai napig felírják a Reinheitsgebot-ot!

Amúgy a soroma FIÚK között van:-)
#5269   2006. 10. 26. csütörtök 15:05
X Törölt felhasználó (21812)
Jah, és még azt írtam le, amikor lefagyott, hogy ha van egy ellenkező nemű barátod, az azt jelenti, hogy ő a lelki társad, szeretsz vele lenni, jó vele beszélgetni, örülsz, ha együtt vagytok - mi ez, ha nem a legjobb alap a szerelemhez?
Na ezért fontos, hogy ne kívánják egymást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Az előbb leírtam a hosszú véleményemet és lefagyott, mikor küldtem. Na, megint beírom.

Szóval BARÁTSÁG szerintem csak akkor lehet férfi és nő között, ha egy icipicit sem kívánják egymást, azaz olyan szinten nem jön be nekik a másik külseje, hogy el sem tudják képzelni egymással a szexet.
A korkülönbség erre nem garancia, mert 20-30-40 évvel is idősebb lehet az egyik, attól még kívánhatják egymást.
#5268   2006. 10. 26. csütörtök 15:02
worship eljen worship

#5267   2006. 10. 26. csütörtök 15:01

(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 10:45
Talan...ha nagy a korkülönbseg
Tapasztalataim szerint,hasonlo koruak eseteben szinte elkerülhetetlenül az egyik fel az idö teltevel többet akar,mint baratsagot,ez pedig szinte elkerülhetetlenül a kapcsolat megromlasahoz vezet.
Neked mi a velemenyed?
#5266   2006. 10. 26. csütörtök 14:59
Nincs olyan sírós szmájli, ami ehhez méltó lenne, de ez nagyon mellbevágó szomoru1
#5265   2006. 10. 26. csütörtök 14:59
surdapapa surdapapa
a legjobb válasz az utolsó! szerintem qrvára meglepődne rajta és szó nélkül elkullogna!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 13:33
a picsába! már leírtam az előbb, csak mikor elküldtem megbolondult a gépem...szóval 16 évesen 8an voltunk egy szobában, horrortörténetekkel szórakoztattuk egymást, az egyik lány észrevette a 2. emeleti ablakból a telefonfülke mellett farkát lengető bácsit...vihogtunk:D:D:D
de igazából nem tudom mit tennék, ha este egyedül tartanék hazafelé, és elém ugrana egy ilyen fazon, nem vihognék, az egyszer biztos... vagy megszólalna belőlem terézanya énem, vagy elrohannék sikítozva, vagy megkérdezném: szaxi egy ötösért?

... 941 942 943 944 945 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!