tedd csak nyugodtan:
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 20:20
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem akarok Neked lelki katarzist okozni,, kedves Szilvi. És jó szelet kivánok a vitorláidba. Sorry....nem értettelek...Most már mindegy....
jaj ám, elő az abszintot, éljen a depresszió elleni harc
akkor viditsuk egymást para, lécci ne légy te is olyan, mint ma én. egyébként tudtam, hogy sirni fogok, túl mosolygós volt utóbbi két napom.
Akkor a depresszió leküzdve? Ez jó... Esetleg még kérj egy fúrót vagy egyéb eszközt a fogdokitól, hogy kiegyenlített legyen a küzdelem.
de zizz vagyok! most jut eszembe! nekem van egy barátnőm, akinek van egy lila csodaautója, meg szeretete is
majd megkérem, jöjjön értem. persze nem a kényelem miatt, csupán: ne egyedül sirkázzak.
majd megkérem, jöjjön értem. persze nem a kényelem miatt, csupán: ne egyedül sirkázzak.
csak mindjart?en mar az vagyok...
És mi az, hogy nincsenek képeink? Akkor kinek az ujja van a puncimban a fotón?....Hm!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 15:18
Igen, ebben majdnem biztos vagyok...és elég exhibicionista is... Eprecskével nincsenek még képeink....és már nem is lesz...szerintem!
köszönöm, aranyos vagy - igazán. az egészben az lesz a legborzasztóbb, hogy tömegközlekedéssel kell hazajöjjek. ilyenkor (amikor nagy fájdalom van), ilyenkor rossz egyedül lenni. jaj, depressziv leszek mindjárt.
?????????
Jó, hogy megint döntöttél helyettem! Hát így tutti nem is lesz. (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 15:18
Jó, hogy megint döntöttél helyettem! Hát így tutti nem is lesz. (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, ebben majdnem biztos vagyok...és elég exhibicionista is... Eprecskével nincsenek még képeink....és már nem is lesz...szerintem!
Bevállalom! Ha dolgoznék, majd vadacska beteszi.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 12:21
Gyerekek! Ffi társaim! a 7000.re valamelyik nappali hölgylakó mezítelen testét kérjük!
Nem túl optimista jövőkép... Bár nekem se' tetszene, ha tudnám, hogy otthagyom valahol a fogam. Mindenesetre fel a fejjel, én Neked drukkolok
Nem akarok Neked lelki katarzist okozni,, kedves Szilvi. És jó szelet kivánok a vitorláidba. Sorry....nem értettelek...Most már mindegy....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 07:53
hagyd csak rumi, katinka egyszerűen menthetetlen...sosem értettem, hogy valaki miért törekszik közutálatra...bár az is egy érzelem...hiszen azt mondják, hogy a szeretet és a gyülölet szinte ugyanaz...de én tartok tőle, hogy katinka kezd közömbössé válni, és az sajnos már tényleg érzelemmentes...
katinkának: figyelj kicsi lány! én tényleg megpróbáltalak szeretni, és istenemre mondom nagyon kedvelem a csípős humorodat is, de lassan tényleg már közömbössé válsz számomra...nem kell bizonyítanod tovább, hogy kiállhatatlan vagy, én még evvel együtt is próbáltalak barátommá fogadni, és nem kell válaszolnod, hogy te nem kérted sose, hogy szeressünk, meg blablabla...na mindegy, te úgyis csinálod tovább, mi úgyis bosszankodunk kicsit, a nappaliból kitenni nem tudunk, de igazából nem is kell, hogy kimenj...majd elvitorlázunk itten még egy darabig
katinkának: figyelj kicsi lány! én tényleg megpróbáltalak szeretni, és istenemre mondom nagyon kedvelem a csípős humorodat is, de lassan tényleg már közömbössé válsz számomra...nem kell bizonyítanod tovább, hogy kiállhatatlan vagy, én még evvel együtt is próbáltalak barátommá fogadni, és nem kell válaszolnod, hogy te nem kérted sose, hogy szeressünk, meg blablabla...na mindegy, te úgyis csinálod tovább, mi úgyis bosszankodunk kicsit, a nappaliból kitenni nem tudunk, de igazából nem is kell, hogy kimenj...majd elvitorlázunk itten még egy darabig
ne is mondd! tényleg sirtam a székben! tényleg fájt. illetve a "jövő fáj". de az nagyon.
Szia Pille, nem elég, hogy szétdolgozod magad, még fogorvoshoz is jársz lazítani? (Mármint fogat
) Te aztán tudsz élni...
) Te aztán tudsz élni...
szia horzi. látom, még nagyon messze jársz, siess olvasni!
rumi, kedves: simi, simi, simi. ma borulj te az én vállamra.
Ja és pillém van akvárium a nappaliban méghozzá tengeri és bohóc halakkal van tele , ezért csapvizet beleönteni szigorúan tilos!
Jön a hideg idő előkeresem a kabátom és elmegyek felétek.
Ha saxizol nekem még az ötötst sem kell oda adnod hozzá!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 13:33
Ha saxizol nekem még az ötötst sem kell oda adnod hozzá!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
a picsába! már leírtam az előbb, csak mikor elküldtem megbolondult a gépem...szóval 16 évesen 8an voltunk egy szobában, horrortörténetekkel szórakoztattuk egymást, az egyik lány észrevette a 2. emeleti ablakból a telefonfülke mellett farkát lengető bácsit...vihogtunk:D:D:D
de igazából nem tudom mit tennék, ha este egyedül tartanék hazafelé, és elém ugrana egy ilyen fazon, nem vihognék, az egyszer biztos... vagy megszólalna belőlem terézanya énem, vagy elrohannék sikítozva, vagy megkérdezném: szaxi egy ötösért?
de igazából nem tudom mit tennék, ha este egyedül tartanék hazafelé, és elém ugrana egy ilyen fazon, nem vihognék, az egyszer biztos... vagy megszólalna belőlem terézanya énem, vagy elrohannék sikítozva, vagy megkérdezném: szaxi egy ötösért?
zuniqummmmmmmmmmmmmmmm
Különleges ajándékot kaptál az élettől, hogy részese lehettél egy ilyen kapcsolatnak, és köszönjük, hogy megosztottad velünk.

Gennyzsakszem

Anita Ferko
Catherin