Azt írta nekem egy pasi az egyik általam beszúrt képre egy másik topicban, hogy "2006-ban a combfix és a harisnya tartó már nem szexi, hanem inkább kiábrándító".
Szerintetek is?
Ennyire öreg lennék? Én azt hittem, ezek kortalan viseletek és mindig lesz helyük az erotikában.
http://img211.imageshack.us/img211/5021/vn15lv4.jpg
http://img75.imageshack.u s/img75/5958/ditap0041ek0.jpg
Szerintetek is?
Ennyire öreg lennék? Én azt hittem, ezek kortalan viseletek és mindig lesz helyük az erotikában.
http://img211.imageshack.us/img211/5021/vn15lv4.jpg
http://img75.imageshack.u s/img75/5958/ditap0041ek0.jpg
Jó estét!
ÁÁÁÁ. már visszaolvastam mindent, de jó pár órával vagy nappal ezelőtt akartam írni az akváriumomról de nem sikerült.
csak benéztem, jó éjszakát mindenkinek!!
Én csak a becsületedet akartam megóvni, hogy ne én adjak pénzt neked mert akkor mit gondolnak rólad?!
Arra gondoltam adhatnál , ezért te és én lovagiasan visszautasítanám...
Erre te meg azt mondod rám, hogy ütődött vagyok..
Na el is megyek a kádba egyedül beülök a víz alá és abúvárszemüvegemen keresztül nézem inkább a bohóc halaimat...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 20:56
Arra gondoltam adhatnál , ezért te és én lovagiasan visszautasítanám...
Erre te meg azt mondod rám, hogy ütődött vagyok..
Na el is megyek a kádba egyedül beülök a víz alá és abúvárszemüvegemen keresztül nézem inkább a bohóc halaimat...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
horzi,te ütödött! az ötöst nem én adom, az nekem jár a szaxiért:D:D:D:D:D...
pille! te meg csak szólj, megyek érted a lila csodaautómmal:):):):)
más kérdés nem volt? nem asszem...ma kifejezetten jó napom volt, és tegnap is, akkor most jön egy sírós? pille után
más kérdés nem volt? nem asszem...ma kifejezetten jó napom volt, és tegnap is, akkor most jön egy sírós? pille után
"milyen, az "átlagostól" eltérő szexuális élményed volt?" s mindezt surdapapa - hozzám...
minden egyes szexuális élmény számomra az átlagostól eltérő: a szana-szét cikázó érzések... a finomság... a vadság... a bujaság... a kéj... a test szeretete... az agyamon átfutó, szinte örökké tartó bizsergés...
minden egyes szexuális élmény számomra az átlagostól eltérő: a szana-szét cikázó érzések... a finomság... a vadság... a bujaság... a kéj... a test szeretete... az agyamon átfutó, szinte örökké tartó bizsergés...
Ejnye, hűvösödnek az éjszakák...
totál kifagytam ismét. de mostmár itt vagyok :)
Bekukk...
esetleg egy köszönés erejéig volnál szíves kapcsolódni a mesre, drága parám?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 21:11
ha veszed magadnak a fardtsagot es megnezed a kep cimet,akkor megerted
Unatkozom...Jó lenne valami izgalmasat csinálni...Ami erotika, mégsem szex...ÁÁáá, utálom a netet már....A személyes egymásra hangolódás a legperzselőbb.....
ha veszed magadnak a fardtsagot es megnezed a kep cimet,akkor megerted
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
horzi,te ütödött! az ötöst nem én adom, az nekem jár a szaxiért:D:D:D:D:D...
tudod, hogy ez nem emigyen van :)
Ja...Hát kissé szőke vagyok....:)
ez egy katarzis, katinka. lelki.
asszem válaszolnom kéne egy kérdésre. de miért pont nekem? kíííín ez most számomra. surdapapa! agyonütlek! mindjárt visszakeresem. s ismét agyonütlek!
Ez mi????? És mit tegyek?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor bocsika, mindenesetre majd szorítok!!!
De miért is ne jöhetne rendbe addig?!
De miért is ne jöhetne rendbe addig?!
nekem nem húzni fognak, nem fúrni... nekem cystát fognak műteni. ezért lesz rossz egyedül hazajönni.
de nagy marha vagyok! még csak fenyegetve lettem, de már teljesen beleélem magam! pozitiv hozzáállás: keddig rendbejön a fogam
megvan még rumi abszintja? innék még...
de nagy marha vagyok! még csak fenyegetve lettem, de már teljesen beleélem magam! pozitiv hozzáállás: keddig rendbejön a fogam
megvan még rumi abszintja? innék még...

Gennyzsakszem

Captivating
Patrice