Akkor meg egy nagy pofont érdemel a perverz kölyke. Elképzelni nem tudom, hogy valaki a saját anyjára gerjedjen (kivéve, persze, ha nem tudja, hogy az anyjáról van szó, ld. Ödipusz).
Bocs, egyszerűen nem tudom komolyan venni a kérdést.
De ha arról van szó, hogy nekem egyszer fiam lesz és ilyet kér, akkor az én kategorikus válaszom: NEM. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs, egyszerűen nem tudom komolyan venni a kérdést.
De ha arról van szó, hogy nekem egyszer fiam lesz és ilyet kér, akkor az én kategorikus válaszom: NEM. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
de itt CSAK az anya az ohaja
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 19:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Nem.
De fizet neki egy csinos luxuskurvát.
De fizet neki egy csinos luxuskurvát.
Nem.
De fizet neki egy csinos luxuskurvát. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 19:07
De fizet neki egy csinos luxuskurvát. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Felteszek egy kisse bizarr kerdest:
állitolag az anyai szeretet nem ismer hatarokat,kepzeljetek el egy anyat,aki8nek gyogyithatatlan beteg fia van.Nehany nap van meg hatra az eleteböl es meg szüz.Nem szeretne szüzen meghalni es ezert megkeri az anyjat,hogy sexeljen vele.
MEGTENNE EZT EGY NÖ;AZ ANYAI SZERETET NEVEBEN?
állitolag az anyai szeretet nem ismer hatarokat,kepzeljetek el egy anyat,aki8nek gyogyithatatlan beteg fia van.Nehany nap van meg hatra az eleteböl es meg szüz.Nem szeretne szüzen meghalni es ezert megkeri az anyjat,hogy sexeljen vele.
MEGTENNE EZT EGY NÖ;AZ ANYAI SZERETET NEVEBEN?
Felteszek egy kisse bizarr kerdest:
MEGTENNE EZT EGY NÖ;AZ ANYAI SZERETET NEVEBEN? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 19:00
MEGTENNE EZT EGY NÖ;AZ ANYAI SZERETET NEVEBEN? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 04. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jómagam is, de azért Isten áldjon kedves fogadó szavaidért
Jómagam is, de azért Isten áldjon kedves fogadó szavaidért
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ateista vagyok,de azert Isten hozott!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 04. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 17:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 04. szombat 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
MEGLEPETÉÉÉÉÉÉS!!!
Áh, nem bírtam ki két hetet nélkületek, úgyhogy hamarabb visszajöttem
Jó szórakozást, csajok! (irigykedés ON)
Hehe, eltűnik a két főbanya, enyém az összes pasi
;-)
;-)
szia lotyókám!
prune vagyok, pille gépén:)
megyünk bulizni, és ha iszom a sörömet gondolok rád:D:D:D:D:D:D:D:D
prune vagyok, pille gépén:)
megyünk bulizni, és ha iszom a sörömet gondolok rád:D:D:D:D:D:D:D:D
megszámoltad? nem vittük túlzásba. nekem nem volt netem egy pár napig. és ezek az emberek mindig csak munkaidőben tudnak irogatni.
bulizni megyünk prunével, úgyhogy itthagyunk ma estére. vigyázz helyettünk horzira, ma eléggé érzékeny.
bulizni megyünk prunével, úgyhogy itthagyunk ma estére. vigyázz helyettünk horzira, ma eléggé érzékeny.
Hát, volt ez is, az is...
Meglepve tapasztalom, hogy csak 800 hsz. jött össze egy hét alatt.
Meglepve tapasztalom, hogy csak 800 hsz. jött össze egy hét alatt.
szia charlotte! kellemesen telt az idő?
MEGLEPETÉÉÉÉÉÉS!!!

majd a medvebőrön...
remélem, prune kölcsönadja :)
fejfájásmulasztás :)

-10 év smink - pillanat :)
okés bébi benne vagyok a többiek úgy is itt hagytak legalább mienk a nappali és senki nem zavar bennünket...
És , hogy mi fog történni a kádban...hmmmm....
És , hogy mi fog történni a kádban...hmmmm....
vigasztal-vigasztal-vigasztal
simi-simi-simi
és millió pussz :)
igazad van. állandóan csak a pasizás, a barátok meg elmaradnak...
ha hazaértem, csobbanhatnánk egyet - gyertyafénynél :)
simi-simi-simi
és millió pussz :)
igazad van. állandóan csak a pasizás, a barátok meg elmaradnak...
ha hazaértem, csobbanhatnánk egyet - gyertyafénynél :)
Ok akkor simogasd meg a kis buksimat , puszilgasd az arcomat és vigasztalj meg!:)
Legyen rám időd nem csak mindig szórakozni meg pasizni menj engem meg minden este itt hagysz egyedül...hüüppp
Legyen rám időd nem csak mindig szórakozni meg pasizni menj engem meg minden este itt hagysz egyedül...hüüppp
jaj, horzi, nincs most időm a vigaszgatásra.
egyébként készen vagyok, kirittyentettem magam, már csak prunét várom. és itt vagyok veled
egyébként készen vagyok, kirittyentettem magam, már csak prunét várom. és itt vagyok veled

Gennyzsakszem

ildiandras