azt akartam irni, prune majd ir egy harmadik műszakot. de már megtette :)

Ja hogy van hintaszék?! Miért nem ezzel kezdted, akkor nem iszom előre a medvebőrödra, na...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 21:44

feküdj drága barátném a hintaszékedbe, jules majd elétérdel és húzhatod a mézesmadzagodat:):):):):):)

úcceretnék magassarkút hordani, de... képtelen vagyok benne megmozdulni :(
a hintaszéket én hoztam annakidején :)
Ha tartod ezt a pózt, máris túl messzire mentél...

milyen pózt?

A képen látható póz egészenmézesmadzag...

...Keményen hajrázom, még hétvégén is korrepetálásra kényszerítek néhány nebulót (újabbkori nyilasmisiként), mert bizony a fűtés-, villany-, gázszámláim már a Szíriusz magasságából kacsintanak le rám, aztán én már( egyes esetektől mereven eltekintve) csak dideregve összehúzódni vagyok képes... :) Nyerő "reskontó" meg ugyan honnan????

További szép jó éjt mindenkinek, lassan eltiplizek... Pusszantás meg minden!

szép éjt :)
azért lassan (jó lassan) csak megtudunk rólad egy-két dolgot:
- kegyed nem milliomos
- gyermekeket tanitgat
kitaláltam egy játékot! rakjuk össze katinkát! :)
- kegyed nem milliomos
- gyermekeket tanitgat
kitaláltam egy játékot! rakjuk össze katinkát! :)
Azért még nem estem szét!!! :))))

de még összeállva sem vagy ám
te vagy az a némber, akit nehéz ide-oda tenni
te vagy az a némber, akit nehéz ide-oda tenni
Pedig néha-néha, amikor magányosan bámulom a függöny áttetsző homályán át az utca forgatagát, mit nem adnék azért, ha 59 kilómat "valaki" ide meg oda "tellegetné", miközben kéjesen hörög, és szorgalmas "periszkópját" igyekvőn, öntudatosan, az emberiség javára, rendeltetésszerűen tologatná - húzogatná, amíg csak tart a fürgesége! :))))

bővitetted ismereteink:
- 59 kg :)
éjfélre a fotód is itt lesz a nappaliban :)
- 59 kg :)
éjfélre a fotód is itt lesz a nappaliban :)
na, elkiabáltam :( katinka fotója ma éjfélre nem lesz a nappaliban.
tényleg? kétperces megoldás? állitom, mindenki itt ülne :)
na, jó éjt mindenkinek. irjátok teli holnap is a nappalit, kedves barátaim (legyen mit olvasgassak, miután hazaértem a fáradságos munkából)...
tényleg? kétperces megoldás? állitom, mindenki itt ülne :)
na, jó éjt mindenkinek. irjátok teli holnap is a nappalit, kedves barátaim (legyen mit olvasgassak, miután hazaértem a fáradságos munkából)...
en is csak a szelere ulhetek?
Amugy mindenkinek szep napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 21:43
Amugy mindenkinek szep napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

ezúton hívom fel mindenki figyelmét, hogy volt lehetőség a nappaliban sarkot, zugot, placcot bérelni, letáborozni stb...a medvebőr az enyém!!!!!!!!!!!! oda ne menjen senki hancúrozni, max. a szélére ülhettek kicsit...és persze genyau meg baez fekhet rajta...ugye világos voltam??????
persze...te a szélére...én meg bele
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 07. kedd 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)

madarfüttyös joreggelt!