én ezt úgy oldom meg, h míg vezetek ásványvizet iszok, utánna pedig bort. majd addig ugrálok, míg elkészül a fröccs!!!
Te is ezt tartod: "a rendőr nagyon szereti a jogosítványt, de én nem adom"
Te is ezt tartod: "a rendőr nagyon szereti a jogosítványt, de én nem adom"
Tisztára levagyok maradva (nem elég hogy a múlt héten a rosszcsontok miatt nem jutottam a gép elé a végén újra is kellett rakni, most teszek fel vissza mindent amit használtam) már nem igazán tudom követni az eseményeket olyan gyorsak vagytok...
Tessék lassitani..(csak viccöltem)
Tessék lassitani..(csak viccöltem)
Charlotte! a Para aszondja, h én hoztalak?!?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
azt en is megneznem :DDD
valamelyik nap para leszúrt, mert eminemet hallgattam a gyerekeimmel...most beraktam a hair-t és a kicsi odament felrakta teljes hangerőre...automatizálás nagyúr! így jóóóóóóóóóóó?
7000
csak nehogy annyira legyél skizofrén, h a Farkas felfalja a vadpacit!!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 04. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 14:51
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 04. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahoigy mondod annyira farkas vagyok, hogy ma majdnem széttéptem valakit...
A ló képe nem is hasonlít rám egy unikornisra?!
Ezért nem is értettem a dolgot.
Milyen buliba mész , hányan lesznek ott hol lesz..
Mesélj...
A ló képe nem is hasonlít rám egy unikornisra?!
Ezért nem is értettem a dolgot.
Milyen buliba mész , hányan lesznek ott hol lesz..
Mesélj...
csak nem a nőket is?!?
én ezt csak jó tulajdonságnak nevezném!!!
én ezt csak jó tulajdonságnak nevezném!!!
miért gondoljátok, hogy az ollóval bármit is kéne csinálni, használ az a maga egyszerűségével...és sajnos az uram kezét sem kell bekenni semmivel, rácsúszik az az én bájos kis nyakamra magától is este
egyébként tommal vigyáznunk kell, mert még csak fél11 és máris zárolt 3 topicot:)
egyébként tommal vigyáznunk kell, mert még csak fél11 és máris zárolt 3 topicot:)
jé ez nem a Horzi?
hát ha én arrafelé jártam volna mikor így fekezsle az asztalon biztosan szétfeszítem a combjaid és érezhettél volna rendesen!!! és nem úszod meg egy hatalmas szeretkezés nélkül!!!
lehet, hogy ez a probléma téged nem érint, de én igenis elgondolkodtam rajta
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
úristen!
és még rám mondják azt, h fársztó!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 04. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 08:04
és még rám mondják azt, h fársztó!!!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 04. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor mi van, ha a vajjal megkent hátú macska nem függőleges, hanem vízszintes pályát fut be a lendületet vett cipős lábbal történő érintkezése folyományaként? vajon a levegőben megkerüli saját magát vízszintes tengelye körül, és akkor az induláskor meghatározó iránnyal azonosan érkezik meg, vagy avval ellentétesen?
megprobalhatnad, s ha nem megy Neked,akkor elkepzelnem eletem anelkul az oszlop nelkul is...vagy esetleg keresnek egy olyan helyet amelyik Neked is tetszene...tan a nappalink?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 10:23
háááát, nem biztos, hogy bírok olyan paraméterekkel, mint a 6980 és a 6984es hsz nője:):):):):):)
háááát, nem biztos, hogy bírok olyan paraméterekkel, mint a 6980 és a 6984es hsz nője:):):):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 10:17
en ismerek egy loosert akihez koltozhetnel,sot talan meg oromet is okoznal neki :DDD, de ez persze nem biztos...
hat tenyleg nem a te napod,de talan az enyem se...azon csodalkozom,hogy az ember kikapcsolja gepet,mert dolga van, meg el kell menjen otthonrol, es megis tud a nappaliban irni...le vagyok maradva,de nagyon
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 10:20
mekkora egy hülye picsa vagyok!!!! enyém volt a 7000. ráadásul katinka sehol, én meg csak elsiklottam felette...asszem ez nem az én napom
Kedves Vadpaci visszanéztem és nem tudom eléggé sajnálatom kifejezni, h tényleg kimaradtál a felsörölésből!
remélem alázatommal ki tudlak engesztelni! majd a friss főzésű páleszemből Néked töltök először!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 03. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 03. péntek 22:02
remélem alázatommal ki tudlak engesztelni! majd a friss főzésű páleszemből Néked töltök először!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 03. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű madár vagy borivoje surdilovics, hogy engem kifelejktesz a leltárból...
mekkora egy hülye picsa vagyok!!!! enyém volt a 7000. ráadásul katinka sehol, én meg csak elsiklottam felette...asszem ez nem az én napom
nem is jónak neveztük, hanem a legjobbnak (gut-besser-gösser) jah, egyébként szombaton láttam a Reinheitsgebot-ot valamelyik alk.mentes sör üvegén, és eszembe jutottál:):):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 10:13
Szerbusztok!
távol álljon tőlem ízlésről és ficamról vitatkozni, de a Gössert jónak nevezni ízlésficamra vall. (botyánat)
távol álljon tőlem ízlésről és ficamról vitatkozni, de a Gössert jónak nevezni ízlésficamra vall. (botyánat)
en ismerek egy loosert akihez koltozhetnel,sot talan meg oromet is okoznal neki :DDD, de ez persze nem biztos...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 10:15
akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy ki fogadna be egy anyukát egy 10és fél, meg egy 2 és fél éves jólnevelt gyerekkel? délután 4ig történő költözéssel...(az a röhej, hogy már tegnap este morgott az uram a nagyobbik lányával, hogy miért kellett filctollat vennie az öccsének)

Gennyzsakszem

email1991
Isabela K