1,b
2,a
3,a
4,b
5,b
6,a
7,c
8,b
9,a
10,b
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 08:37
2,a
3,a
4,b
5,b
6,a
7,c
8,b
9,a
10,b
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
TESZT:
MENNYIRE VAGY HAJLAMOS HŰTLEN LENNI? (link a hsz. alján)
1) Szeretsz megviccelni másokat?
- gyakran, és ezek néha durva szívatások
- időről időre
- egyáltalán nem
2) Szeretsz tükörbe nézni?
- rendszeresen megnézem, hogy nézek ki
- nem rendszeresen
- elég gyakran gyönyörködöm magamban
3) Éjjel égve hagyod a villanyt?
- soha
- mindig
- néha
4) Szüleid hűségesek voltak egymáshoz?
- abszolút
- legtöbbször igen
- nem igazán
5) Mit vársz a partneredtől?
- az alkalmi botlások megbocsáthatók
- hűség egy életen át
- a szexuális kalandozás eléggé érthető
6) Mennyi szexuális kapcsolatod volt a házasságkötés előtt?
- nagyon sok tapasztalat
- csak néhány komoly
- semennyi
7) Vallásos vagy?
- természetesen
- nem
- mérsékelten
8) Késve érkezel találkozókra, társasági eseményekre?
- ritkán
- soha
- elég gyakran
9) Szereted a horrorfilmeket?
- soha
- néha
- abszolút
10) Mennyire fontos az újdonság számodra?
- néha élvezem az új élményeket
- majd' meghalok az izgalomért
- jobban szeretem a biztonságos és ismerős dolgokat
Hűtlenségi teszt - klikk ide
MENNYIRE VAGY HAJLAMOS HŰTLEN LENNI? (link a hsz. alján)
1) Szeretsz megviccelni másokat?
- gyakran, és ezek néha durva szívatások
- időről időre
- egyáltalán nem
2) Szeretsz tükörbe nézni?
- rendszeresen megnézem, hogy nézek ki
- nem rendszeresen
- elég gyakran gyönyörködöm magamban
3) Éjjel égve hagyod a villanyt?
- soha
- mindig
- néha
4) Szüleid hűségesek voltak egymáshoz?
- abszolút
- legtöbbször igen
- nem igazán
5) Mit vársz a partneredtől?
- az alkalmi botlások megbocsáthatók
- hűség egy életen át
- a szexuális kalandozás eléggé érthető
6) Mennyi szexuális kapcsolatod volt a házasságkötés előtt?
- nagyon sok tapasztalat
- csak néhány komoly
- semennyi
7) Vallásos vagy?
- természetesen
- nem
- mérsékelten
8) Késve érkezel találkozókra, társasági eseményekre?
- ritkán
- soha
- elég gyakran
9) Szereted a horrorfilmeket?
- soha
- néha
- abszolút
10) Mennyire fontos az újdonság számodra?
- néha élvezem az új élményeket
- majd' meghalok az izgalomért
- jobban szeretem a biztonságos és ismerős dolgokat
Hűtlenségi teszt - klikk ide
huh, 7 pontot értem el, közepesen hajlamos, a nem hajlamos felső határa...jesszus mekkora ribanc vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 08:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Megoldásnál legfelső kategória érvényes (you rate as...)
low - nem hajlamos
medium - közepesen hajlamos
high - nagyon hajlamos
low - nem hajlamos
medium - közepesen hajlamos
high - nagyon hajlamos
Meglepő eredmény...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 08:45
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
huh, 7 pontot értem el, közepesen hajlamos, a nem hajlamos felső határa...jesszus mekkora ribanc vagyok
elsősorban az első sorba írom...mindazonáltal mind azon által mennek, amin ekkor szokás, ugye értesz????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 08:44
Nagy csomagok átküldéséhez ajánlom a következő honlapot: www.yousendit.com
Ide első sorba beírod a fogadó mélcímét.
Második sorba a sajátod.
Aztán kikeresed a fájlt a gépen (browse) és küldöd (send).
Nagyon nagy fájlokat is könnyen át lehet küldeni.
Ide első sorba beírod a fogadó mélcímét.
Második sorba a sajátod.
Aztán kikeresed a fájlt a gépen (browse) és küldöd (send).
Nagyon nagy fájlokat is könnyen át lehet küldeni.
álmodozáááááás
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 08:47
elsősorban az első sorba írom...mindazonáltal mind azon által mennek, amin ekkor szokás, ugye értesz????????
8/20 közepesen hajlamos...
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 08. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, mennem kell. Szép délelőttöt nektek, kedveseim!
a tied átjött, és most én is küldtem a charlotte féle módszerrel, de nem tudom mennyire eredményesen, kéretik ellenőrizni, ha meg végképp nem megy, akkor átküldöm egyesével
asszem még nem tudunk rólad eleget, dickifiú...valami rövid kis bemutatkozás? új fiú vagy a placcon még
mailt? nem bíza...hova küldted? mme-prune@freemail.hu
oda
Nekem is nagyon szar napom volt tegnap sokat veszekedtem az asszonnyal...
Amugy 9 pontom volt , de szerintem ő úgy gondolja rólam, hogy pont a fordítottja igaz rám...
Különben tényleg nem csaltam meg őt és nem is fogom....
Amugy 9 pontom volt , de szerintem ő úgy gondolja rólam, hogy pont a fordítottja igaz rám...
Különben tényleg nem csaltam meg őt és nem is fogom....
hogy csevegjünk, ismerkedjünk, ennyi...
horzinak: ez a féltékenység mizéria elég fárasztó tud lenni...de érthető..én sem bizti, hogy értékelném, ha uram nyálát csorgatná a gg-n ilyen jó fej csajokkal, mint én is vagyok például
horzinak: ez a féltékenység mizéria elég fárasztó tud lenni...de érthető..én sem bizti, hogy értékelném, ha uram nyálát csorgatná a gg-n ilyen jó fej csajokkal, mint én is vagyok például
Pillécske drága! így sajnos tényleg nem ismerjük meg egymást! télleg ellenkező műszakban vagyunk, bár sajnos mostanság az 1.ben sincs sok időm Rátok!
Mitől kell, hogy megmentselek Röfi?
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 07. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 16:01
Isten mencs!
Maradjak csak inkongnítóban.
Csak Charlottenak add meg priviben a honlap címét!
Köszi Drága!
Csók!
Maradjak csak inkongnítóban.
Csak Charlottenak add meg priviben a honlap címét!
Köszi Drága!
Csók!
csak nehogy szelemjárás legyen!
a Röfi úgyis a sarokba szellentett! nem csodálom, h nem látod szívesen.
pláne a lyányainkból Ms Röfit kíván csinálni! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
a Röfi úgyis a sarokba szellentett! nem csodálom, h nem látod szívesen.
pláne a lyányainkból Ms Röfit kíván csinálni! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen ha emiatt tönkremegy a házasságom akkor jól jártam!
Viszont ha így alakul akkor sajnálni fogogm a dolgot, de ez van...
Legfeljebb újra elkezdem habzsolni a csajokat mint régen napi 2-3 randi minden nap vagy minden másnap sex más-más lányokkal....
Amíg újra le nem nyugszom és ki nem heverem a drámát mert ha így lesz akkor kutyaharapást szőrivel....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 09:44
Viszont ha így alakul akkor sajnálni fogogm a dolgot, de ez van...
Legfeljebb újra elkezdem habzsolni a csajokat mint régen napi 2-3 randi minden nap vagy minden másnap sex más-más lányokkal....
Amíg újra le nem nyugszom és ki nem heverem a drámát mert ha így lesz akkor kutyaharapást szőrivel....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 08. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy csevegjünk, ismerkedjünk, ennyi...
keziccókolom! tessék mán megnézni, h mókaidőben meg szinte csak én vok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 21:30
Hát rögtön két okot is fel tudok sorolni: nincs itt Prune és nincs munkaidő.
még nem olvasom el, mert a tesztet sem csináltam meg.
apropó melyik hsz-ben is van? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 21:47
apropó melyik hsz-ben is van? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Na és akkor most beavatlak titeket, hogyan kell birkavesével földrengést megelőzni (jaj nem, ez egy másik film...). Hanem abba, hogyan lehet megkülönböztetni az ŐSZINTE és a MEGJÁTSZOTT mosolyt.
Íme a teszt utolsó oldalán lévő szöveg kivonatos fordítása:
Az emberek nagy része meglepően rosszul teljesít a hamis mosolyok azonosításakor. Ennek egyik lehetséges magyarázata az, hogy talán könnyebben boldogulunk az életben, ha nem mindig tudjuk, hogy a másik valójában mit érez.
Annak ellenére, hogy a megjátszott mosoly gyakran nagyon hasonlít az őszintére, van némi különbség, mivel ilyenkor más izmok működnek közre, és ezeket az agy más területei szabályozzák.
Mesterkélt mosolyt lehet akarattal is létrehozni, míg az őszinte mosoly automatikus.
Amikor valaki örömet érez, agyának az érzelmek feldolgozásárt felelős része mozgásra készteti a szájizmokat. Ezzel egy időben összehúzódnak az orcát megemelő izmok is, így ráncos lesz a szem körüli rész és a szemöldök enyhén meggörbül.
Intenzív műmosolynál is előfordulhat, hogy ráncok keletkeznek a szem körül és az orca is felemelkedik, de néhány jel segít leleplezni ezt: valódi mosolynál például a szemhéj és a szemöldök közötti vastagabb rész lefelé mozdul és a szemöldök vége meghajlik.
Íme a teszt utolsó oldalán lévő szöveg kivonatos fordítása:
Az emberek nagy része meglepően rosszul teljesít a hamis mosolyok azonosításakor. Ennek egyik lehetséges magyarázata az, hogy talán könnyebben boldogulunk az életben, ha nem mindig tudjuk, hogy a másik valójában mit érez.
Annak ellenére, hogy a megjátszott mosoly gyakran nagyon hasonlít az őszintére, van némi különbség, mivel ilyenkor más izmok működnek közre, és ezeket az agy más területei szabályozzák.
Mesterkélt mosolyt lehet akarattal is létrehozni, míg az őszinte mosoly automatikus.
Amikor valaki örömet érez, agyának az érzelmek feldolgozásárt felelős része mozgásra készteti a szájizmokat. Ezzel egy időben összehúzódnak az orcát megemelő izmok is, így ráncos lesz a szem körüli rész és a szemöldök enyhén meggörbül.
Intenzív műmosolynál is előfordulhat, hogy ráncok keletkeznek a szem körül és az orca is felemelkedik, de néhány jel segít leleplezni ezt: valódi mosolynál például a szemhéj és a szemöldök közötti vastagabb rész lefelé mozdul és a szemöldök vége meghajlik.
jé a kék farmeros az én pici fiam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 22:50
Na, én is kidőltem.

Jó éjt!

Jó éjt!

Gennyzsakszem

Samantha 2