13/20 maradok plasztikai sebész és mellszakértő
:(:(:( pedig azt hittem ismerem az embereket:(:(:(:(
a szem alapján döntöttem, és mégis rossz az eredmény....akkor ezentúl a farkakat fogom nézni:):):)
:(:(:( pedig azt hittem ismerem az embereket:(:(:(:(
a szem alapján döntöttem, és mégis rossz az eredmény....akkor ezentúl a farkakat fogom nézni:):):)
Pályinkás jó reggelit minden nappali lakónak!
Májköl Dzsekszon már úgyis összeállt egy koncert erejéig!
a medvebőr az enyém! Brrrrrrrrrruuuuuummmmmmmmm
A Tiéd a megnyúzott medvéé!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 21:43
A Tiéd a megnyúzott medvéé!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ezúton hívom fel mindenki figyelmét, hogy volt lehetőség a nappaliban sarkot, zugot, placcot bérelni, letáborozni stb...a medvebőr az enyém!!!!!!!!!!!! oda ne menjen senki hancúrozni, max. a szélére ülhettek kicsit...és persze genyau meg baez fekhet rajta...ugye világos voltam??????
aha látom: Pillécske, Charlott és Szilva a 3 grácia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 21:38
Törölt felhasználó (21812)
Eh, égés. Na még egyszer:
jut eszembe: medvebőr...
remélem nem én lettem megnyúzva és kikészítve?
ha igen akkor kikkkkéééssszzííteeettteeettteeekkk!
remélem nem én lettem megnyúzva és kikészítve?
ha igen akkor kikkkkéééssszzííteeettteeettteeekkk!
Szép délelőttöt mindenkinek!
JÁTÉK (20 kérdés, kb. 10 perc)
Meg tudjátok különböztetni az őszinte (genuine) mosolyt a hamistól (fake)?
Nyitó oldalon lévő két skála:
Alapvető életszemlélet: Optimista - Pesszimista
Mit gondolsz, mennyire tudod megkülönböztetni az őszinte mosolyt a mesterkélttől? Kicsit - Nagyon
Ezután jön 20 mosoly. Play gomb.
A végén jön egy kérdés: az arc melyik része alapján döntöttél? eyes (szem), mouth (száj), nose (orr), forehead (homlok), cheek (orca), chin (áll)
A megoldásnál a képek alatt a helyes megoldást látod. Fölötte pipa vagy x jelzi, hogy eltaláltad vagy nem. És ha itt a kis képre kattintasz, újra látod a mosolyt.
(a hosszú magyarázó szöveg lefordítására most sajnos nincs időm).
Teszt - klikk ide
A csacsis avatar jobban tetszett. Nem vagy ilyen elvetemült, mint ez a vicsorgó, ugye?
Én a megszokott 17 év helyett 24 éves koromban kezdtem vezetni tanulni.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 07. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 07. kedd 07:40
tegnap este elmentem úszóleckéket venni...azt hittem tudok úszni, de azt mondta az oktató, hogy inkább kezdjük előlről...ennek kapcsán kérdésem (bocs charlotte): mit kezdtetek el felnőtt fejjel tanulni? olyat, ami nem feltétlenül megszokott, mert inkább gyerekkorban "túlesünk" rajta
tegnap este elmentem úszóleckéket venni...azt hittem tudok úszni, de azt mondta az oktató, hogy inkább kezdjük előlről...ennek kapcsán kérdésem (bocs charlotte): mit kezdtetek el felnőtt fejjel tanulni? olyat, ami nem feltétlenül megszokott, mert inkább gyerekkorban "túlesünk" rajta
rigófütyiset
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
madarfüttyös joreggelt!
persze...te a szélére...én meg bele
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 07. kedd 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 07. kedd 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
en is csak a szelere ulhetek?
Amugy mindenkinek szep napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 21:43
Amugy mindenkinek szep napot! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ezúton hívom fel mindenki figyelmét, hogy volt lehetőség a nappaliban sarkot, zugot, placcot bérelni, letáborozni stb...a medvebőr az enyém!!!!!!!!!!!! oda ne menjen senki hancúrozni, max. a szélére ülhettek kicsit...és persze genyau meg baez fekhet rajta...ugye világos voltam??????
na, elkiabáltam :( katinka fotója ma éjfélre nem lesz a nappaliban.
tényleg? kétperces megoldás? állitom, mindenki itt ülne :)
na, jó éjt mindenkinek. irjátok teli holnap is a nappalit, kedves barátaim (legyen mit olvasgassak, miután hazaértem a fáradságos munkából)...
tényleg? kétperces megoldás? állitom, mindenki itt ülne :)
na, jó éjt mindenkinek. irjátok teli holnap is a nappalit, kedves barátaim (legyen mit olvasgassak, miután hazaértem a fáradságos munkából)...
bővitetted ismereteink:
- 59 kg :)
éjfélre a fotód is itt lesz a nappaliban :)
- 59 kg :)
éjfélre a fotód is itt lesz a nappaliban :)
Pedig néha-néha, amikor magányosan bámulom a függöny áttetsző homályán át az utca forgatagát, mit nem adnék azért, ha 59 kilómat "valaki" ide meg oda "tellegetné", miközben kéjesen hörög, és szorgalmas "periszkópját" igyekvőn, öntudatosan, az emberiség javára, rendeltetésszerűen tologatná - húzogatná, amíg csak tart a fürgesége! :))))
de még összeállva sem vagy ám
te vagy az a némber, akit nehéz ide-oda tenni
te vagy az a némber, akit nehéz ide-oda tenni
Azért még nem estem szét!!! :))))

Gennyzsakszem

Lilit