hajtottam őket rendesen:)) jut eszembe volt már részem olyanban h az ágyból irányítottam 2kedves pasit hogyan takarítsanak de akkor volt mire fogni....most nincs:((((
jól dolgoztak a fiúk?:):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:46
Törölt felhasználó (62015)
na,takarítás is megvan élvezhetem délutánig amikor is a kedves párom össze nem barmolja
na,takarítás is megvan élvezhetem délutánig amikor is a kedves párom össze nem barmolja
Laura
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:40
én a helyedben nem bilditől félnék, hanem a 4 karikás pasitól
apropó bildinek van elárulható keresztneve?
apropó bildinek van elárulható keresztneve?
én a helyedben nem bilditől félnék, hanem a 4 karikás pasitól
apropó bildinek van elárulható keresztneve? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:33
apropó bildinek van elárulható keresztneve? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Te Bildi!
a másik topicban tényleg Te vagy látható?
hűha sokkoló!
1. annyira gyönyörű a látvány, h azonnal harcra késszé bírnál tenni
2. de az ilyet aztán nem merném személyesen előadni, mert félnék egy ütésedtől a sarokba kötök ki...
(az meg csúnya, mikor 1 mackó repül)
hűha sokkoló!
2. de az ilyet aztán nem merném személyesen előadni, mert félnék egy ütésedtől a sarokba kötök ki...
igen én de mackókat nem bántok soha
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:33
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Te Bildi!
hűha sokkoló!
hűha sokkoló!
Te Bildi!
hűha sokkoló!
(az meg csúnya, mikor 1 mackó repül) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 08:42
hűha sokkoló!
(az meg csúnya, mikor 1 mackó repül) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
úgy legyen
csak ha nem alkeszmentes akkor készítek ilyet (ja és receptet keresek hozzá)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:28
nem rossz a szűz indián sem, de asszem mondani is úgy kell, ahogy írni: mojito, de ebben sajna nem vagyok biztos...de jöhet:):):):):):):)
nem rossz a szűz indián sem, de asszem mondani is úgy kell, ahogy írni: mojito, de ebben sajna nem vagyok biztos...de jöhet:):):):):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 09:25
én még a medvebőrötök szélére is beugróval merészkedek:
-Néked mit is szeretesz? szűz indiánt? (virgin mohitot- így kell írni)
-Cuncusnak pedig én is adok Szilvalét (akarom mondani páleszt) nem csak Te.
csak, h Cuncus minél több Szilvalét lefetyeljen!
csak, h Cuncus minél több Szilvalét lefetyeljen!
én még a medvebőrötök szélére is beugróval merészkedek:
csak, h Cuncus minél több Szilvalét lefetyeljen! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 08:52
csak, h Cuncus minél több Szilvalét lefetyeljen! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
hát már elnézést kérek, de a medvebőrt mi hoztuk ide, cuncus és én...tehát jogosan reklamálok, ha bizonyos elemek be akarják szennyezni ananász-, és egyéb levekkel...vagy nem? mindenki hozzon magának dugóhelyet:) lám, rumi már levadászott egy tájgertot:):):):)
szegény nagypapám ....
mikor meghalt (anno 92ben) és rendet raktunk a portáján akkor találtuk meg nála a zug szeszfőzdét ...
na azon biztosan le lehetne főzni a szederpáleszt!
mikor meghalt (anno 92ben) és rendet raktunk a portáján akkor találtuk meg nála a zug szeszfőzdét ...
na azon biztosan le lehetne főzni a szederpáleszt!
tudunk msnezni? a mailem nem ment át:(
Napsugaras jóreggelt mindenkinek!!!!
hát már elnézést kérek, de a medvebőrt mi hoztuk ide, cuncus és én...tehát jogosan reklamálok, ha bizonyos elemek be akarják szennyezni ananász-, és egyéb levekkel...vagy nem? mindenki hozzon magának dugóhelyet:) lám, rumi már levadászott egy tájgertot:):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
mik történt a medvebőrrel?
Szilva meg Cuncus szétkefélték?
Szilva meg Cuncus szétkefélték?
tegnap vis major volt a négyzeten!
két előre nem látható dolog:
1. jóapámnak hirtelenjében kellett jönnie és illett ott lennem, mert nekem segített.
2. és ez a rosszabb a pici fiam lebetegedett és apucira (is) jutott a felvigyázás. (remélhetőleg nem vészes)
szederpálesz? még nem próbáltam. elkészítési mód?
ja és a főzetés is gondot okozhat, mert szeszfőzde 300 l alatt nem áll szívesen szóba az emberrel.
két előre nem látható dolog:
1. jóapámnak hirtelenjében kellett jönnie és illett ott lennem, mert nekem segített.
2. és ez a rosszabb a pici fiam lebetegedett és apucira (is) jutott a felvigyázás. (remélhetőleg nem vészes)
szederpálesz? még nem próbáltam. elkészítési mód?
ja és a főzetés is gondot okozhat, mert szeszfőzde 300 l alatt nem áll szívesen szóba az emberrel.
úgy legyen
hát a mai hangulatod se kutya:)))))))))
gondolatolvasás:))
köszönöm
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 08:15
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggel(i)t!
Gyerekek 1 napot nem tudtam jönni és 12 oldalt kell(ene) visszaolvasnom!
nem foglalná össze valaki mi is történt?
azt látom, van egy új barátunk!
Szia badiscsaj, üdvözlünk a nappaliban!
Gyerekek 1 napot nem tudtam jönni és 12 oldalt kell(ene) visszaolvasnom!
nem foglalná össze valaki mi is történt?
azt látom, van egy új barátunk!
Szia badiscsaj, üdvözlünk a nappaliban!

Gennyzsakszem

dannnia
Kyra