Drágám! hová szeretnéd, h menjen az anyag?
én punciba és szájba szeretem igazán! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 14:28
én punciba és szájba szeretem igazán! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ezt előtte kéred, vagy közben vagy a végén?
hú tényleg én csak a bozontot vettem most észre:)))
kérlek kedves surdapapa, csak ne a bárpult felé :)
Király.
ebben a nappaliban minden egyes apró részletre figyelni kell. nehogy beleülj valamibe véletlen :)
Nem akarsz ilyen
ko
, ugye? alf
kt alf
él alf
t
vagy más a viselője!
Nem inkább az aró részletekre kel figyelni, hogy aztán a nagyobbakba beleülhess?!
Én az elsőt jobban preferálom. De szülinapon, karácsonykor és egyéb ünnepen megleplek a másodikkal is. Hűha, mindjárt itt a karácsony ;-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 14:30
Drágám! hová szeretnéd, h menjen az anyag?
én punciba és szájba szeretem igazán!
én punciba és szájba szeretem igazán!
nem panaszkodnál Te, ha jutna belőle Neked is!
na ez jó mert speciel reggel óta nem találom a távírányítót.....
most szálljak be harmadiknak és én nyeljem le?
mostmár tudom, miért nem ragaszkodom a hármashoz. félő a sértődés "gyümölcsosztáskor". vagy a repeta megoldja ezt a problémát?
egyébként ilyen
mostmár tudom, miért nem ragaszkodom a hármashoz. félő a sértődés "gyümölcsosztáskor". vagy a repeta megoldja ezt a problémát?egyébként ilyen
ko
nem kérek három méter távolságból :)
alf
kt alf
él alf
t
Minden nap ünnep, legalábbis 30 felett
És már Robinson is megmondta, hogy Pénteken a legjobb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 14:33
És már Robinson is megmondta, hogy Pénteken a legjobb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Én az elsőt jobban preferálom. De szülinapon, karácsonykor és egyéb ünnepen megleplek a másodikkal is. Hűha, mindjárt itt a karácsony ;-)
csak nem behoztad a szent gyökeret??? azzal a szent gyökérrel most Charlotte ügyködik, nagyon finoman ám!
azt hittem, még te vagy charlotte-tal :)
Ő pl. nem figyelt és leült az asztalra. Nem látszik már, hogy min ül, de jól érzi magát rajta.
és "ott" nézted már?
2006. 11. 10. péntek 14:33
Törölt felhasználó (62015)
na ez jó mert speciel reggel óta nem találom a távírányítót.....
Jah, a távolság megöli a szerelmet
ez jó! nézted már a sejhajod alatt?

Gennyzsakszem

oenk