nem hiszem el! ma úgy látszik boldogságos napom van. képzeld, ma együtt voltunk itt surdapapával is, pedig az is ritka.
és hallod, rumi! nagyon csinosak a tigrisbőrök! és jó a fotó is :)
és hallod, rumi! nagyon csinosak a tigrisbőrök! és jó a fotó is :)
hmm de jól néz ki:))
Sziasztok, mennem kell!
no? ruminak is tölts.
gondolom ne nagyon köszöngessünk, jössz még vissza :)
azért szia addig :)
azért szia addig :)
menjetek a picsába! alig tettem ki a lábam és már 8 oldalt kellett visszaolvasnom, ráadásul felét nem is értem...csak az jött le, hogy jules ananászt facsart, surda meg végig b..ta a nappalit...bébé! magam is gyermeket nevelek, ahogy az iwiwen írtam: gyötröm őket pedagógiai elveimmel:) egy év múlva meg remélem más 3-7 éves gyerekeivel teszem ezt:):):):):)
már ajánlgattam neked egy picit idősebbet. másé. még mindig nem kell?
és most újra mennem kell, már zavar az avar:):):)NE ÍRJATOK ENNYIT!!!!!TESSÉK ÖSSZEVONNI A HSZ-EKET!!!katinkának szóljon valaki, mert közeledik a 8000.:):):):)
persze, mindenkinek öntök, csak közben munkával zaklatnak
Nah, egészségetekre !
Nah, egészségetekre !
katinka már bekukkolt egyszer, úgyhogy gondolom memorizálta a hsz.-ek számát :)
Levin! hát te is ilyen galád vagy! munka közben fórumozol! megmelegszik a tálcán az ital emigyen!
amikor nem volt netem, akkor sutyiba fórumoztam én is a munkahelyen. a számitástechnikusok észrevették a kétes oldalt, aztán jól letiltották! úgyhogy, nekem maradt az édes otthon...
amikor nem volt netem, akkor sutyiba fórumoztam én is a munkahelyen. a számitástechnikusok észrevették a kétes oldalt, aztán jól letiltották! úgyhogy, nekem maradt az édes otthon...
lassan itt kell hagyjalak titeket egy rövid időre. jön a pálinkafőző barátom, cédét kell átirjak neki. de aztán visszajövök.
BB! addig fokozottan figyelj a távirányitóra!
BB! addig fokozottan figyelj a távirányitóra!
most már figyelek:)))))
Miért, te azzal vagy? Csak nem vagy csaj? :))))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 10. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, ilyen galád, biza... De megérdemlik !
Otthon még nehezebben jutok a géphez :)
nekem is néha ütni kell h ideférjek:)))))))))))
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 11. 10. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 15:18
Ja, ilyen galád, biza... De megérdemlik !
Most már ne féljetek, én is érző nőből vagyok, úgyhogy lehet, ha nem hajtok a 8000-re! :))))
Pálinkafőző??? Megtartani, kincs az ilyen barát !!!
Én nem verekszem, píííísz, tudod ... :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 15:20
Törölt felhasználó (62015)
nekem is néha ütni kell h ideférjek:)))))))))))
Na még harminc! Ha nem hagyjátok a "kerek"-et Édespillének, én háborodom fel, meglátjátok! :)))

Gennyzsakszem

Alex7601