Üzenem életed párjának, hogy szokjon hozzá a gondolathoz: tegnaptól kevesebb időt töltesz vele. Aki szombat reggel 8-kor már itt kávézik, az menthetetlenül nappalifüggő lett ;-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 08:13
Törölt felhasználó (62015)
jó reggelt,szia Pille hogy aludtál? hoztam kávét ha kér vki:
hjaj igen már szóvá tette:))))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 08:24
Törölt felhasználó (21812)
Üzenem életed párjának, hogy szokjon hozzá a gondolathoz: tegnaptól kevesebb időt töltesz vele. Aki szombat reggel 8-kor már itt kávézik, az menthetetlenül nappalifüggő lett ;-)
Hehe, ismerős szitu :-)))
Na, ha minden igaz, kirándulni megyünk. Legyetek jók! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 08:26
Na, ha minden igaz, kirándulni megyünk. Legyetek jók! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
hjaj igen már szóvá tette:))))))))))
itt 1kis forró csoki is:
mész is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 08:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Hehe, ismerős szitu :-)))
Na, ha minden igaz, kirándulni megyünk. Legyetek jók!
Na, ha minden igaz, kirándulni megyünk. Legyetek jók!
esetleg reggelit vki?
a janyok mar reg elmentek, kefe nem volt :(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 10. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 22:24
sajt és bor nélkül valamint jóéjtpuszik nélkül elmentem aludni:):):):):):)
azokat a luvnyákat kéretik kiterelni innen...mi sem szoktunk idegen pasikkal henteregni itt bent:):):):):):):):)
azokat a luvnyákat kéretik kiterelni innen...mi sem szoktunk idegen pasikkal henteregni itt bent:):):):):):):):)
kenyelmetlen volt a fotelben aludni,inkabb doltem volna a medveborre es simiztem volna edesem segget....
szép reggelt. elbóbiskolok itt egy fél órácskára, benépesül a nappali, majd ki is ürül lassan-lassan.
köcce bb, jól aludtam. álmodtam is valamit, de elfeledtem. jaj, úgy nemceretem elfeledni az álmaim!
charlotte, neked kellemes kirándulást.
én ma udvart rendezgetek (utoljára idén). a kert jobb csücske a boldogság/szeretet/család-sarok (asszem), és nekem teli van hányva rőzsével, venyigével, meggyfaágakkal... rendbeteszem ma, hátha rendbejön életem - valamelyest.
de sokat irtam... elolvassa valaki?
köcce bb, jól aludtam. álmodtam is valamit, de elfeledtem. jaj, úgy nemceretem elfeledni az álmaim!
charlotte, neked kellemes kirándulást.
én ma udvart rendezgetek (utoljára idén). a kert jobb csücske a boldogság/szeretet/család-sarok (asszem), és nekem teli van hányva rőzsével, venyigével, meggyfaágakkal... rendbeteszem ma, hátha rendbejön életem - valamelyest.
de sokat irtam... elolvassa valaki?
emberek! ez fantasztikus! kiszaladtam az udvarra elszivni egy cigit (pfúj, káros szenvedélyek!), a nap melegitett! mindenki kövesse charlotte, vagy az én példám. délután 3-ig ne is lással senkit a nappaliban! tessék télire napsugarakat gyűjteni!
hallod, cuncus, kifelé a fotelból!
te is bb, nyomás a természet lágy ölére!
para! biztos olvasod: sétázz kicsit.
sziasztok. délután, mikor már hüvös, napsugártalan lesz az udvar, én is visszajövök.
(főzhetne addig valaki valami finomat)
hallod, cuncus, kifelé a fotelból!
te is bb, nyomás a természet lágy ölére!
para! biztos olvasod: sétázz kicsit.
sziasztok. délután, mikor már hüvös, napsugártalan lesz az udvar, én is visszajövök.
(főzhetne addig valaki valami finomat)
upsz ez nekem nem fog menni
Szépjóreggelt és kellemes hétvégét!
Nektek is
en mar felraktaroztam a napsugaradagom...ugyhogy itt vagyok es varom valami tortenjen....de addig es ulok szepen csendben Vazi mellett es varok...
megjöttem!
üres a nappali?
üres a nappali?
én vagyok.........
te miért nem "napocskáztál" ma délelőtt?
nem volt kedvem kimozdulni...merre jártál?:)
csak a kertet tettem rendbe. a kert végiben a kupis "fássarok" úgy maradt, nem volt gusztusom a fához nyúlni, minden tiszta csigás, nedves... brrrr
úgyhogy, nem lesz rendben ezen a télen a magánéletem.
miért rossz a hangulatod? (megnéztem a topicot)
úgyhogy, nem lesz rendben ezen a télen a magánéletem.
miért rossz a hangulatod? (megnéztem a topicot)
Kézcsók kedves Hölgyeim!
Nincs szükségük véletlenül, egy alig használt, kedves, udvarias, sőtt lovagias Romeora???
Olcsón megszámítom!
Nincs szükségük véletlenül, egy alig használt, kedves, udvarias, sőtt lovagias Romeora???
Olcsón megszámítom!

Gennyzsakszem

puncivadasz69