joe, ez már a te feladatod marad. kérlek, ne spórolj az abszinttal és a jagerrel. no és a sörrel se.
ja, és legújabban ananászlét is iszunk! :)
ja, és legújabban ananászlét is iszunk! :)
hát ez egy tünemény! jamie és a csodalámpa
nyugi,azt majd megoldom odakint... affene, mióta nem jöttem, senki sem töltötte fel a bárpultot????
Na még ez is...
Na még ez is...
a csincsillával is jól megvannak...állatbarát állatkáim vannak...:) igen legális
nekem ilyen,együtt eszik alszik a cicával akit nemrég befogadtam.egy sziámi
ha nem szellentesz annak komoly kovetkezmenyei lehetnek :DDD
amugy, Isten hozott!!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 18:17
amugy, Isten hozott!!! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
édesem, melóztam látástól mikulásig, mióta ezeket az új korlátozásokat bevezettette nálunk az eu, még ehy egészségeset szellenteni sincs időm...
ha szabad kérni, kedves joe, itt se tedd - léccci
Szia :-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 10. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 10. péntek 18:17
Törölt felhasználó (62015)
édesem, melóztam látástól mikulásig, mióta ezeket az új korlátozásokat bevezettette nálunk az eu, még ehy egészségeset szellenteni sincs időm...
no de legális? gyönyörű kutya! imádom. csak nem tudok mit kezdeni a rettentő nagy mozgásigényével. nem engedi a pórázt (mert gondolom kicsinek verték vele), igy meg nem lehet kivinni. nagyon ceret engem. egyébként kert van. ja, és a cicóimat is cereti :)
a bátyámnak is ilyen kutyája volt...nagyon okosak...azóta sincs kutyájuk,nagyon rossz volt amikor el kellett altatni
szia joe! hol jártál mostanság? oly ritkán látunk!
rágcsálóim már nincsenek. túl sok a macskám. meg igazából patkány az én szivemcsücske, de már nincs szivem idehozni egyet, mivel nem tudnék annyit foglalkozni vele, mint annakidején.
Mackó? én kutyának néztem...
mondasz vmit,lehet inkább kocsmáznom kéne
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 10. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)

no, mackó pont ilyen. akkor most mackó legális?
Huh de rég jártam a nappaliban, mizujs gyerekek? :-D
ok
már nincs egy se?

Gennyzsakszem

Courtney Sweet