femis ˇ 2006. június 10.
kezemben
ez a
fehéren
vakító
papírlap
borzongva lóbálom
mint botját a vak
az évszakok felé
az égtájak felé
nem akarom hogy csak
sáros csizmatalpuk
nyomát hagyják
maguk után a szavak
kezemben
ez a
fehéren
vakító
papírlap
borzongva lóbálom
mint botját a vak
az évszakok felé
az égtájak felé
nem akarom hogy csak
sáros csizmatalpuk
nyomát hagyják
maguk után a szavak
Sempai: Eső a szobában
Tollam mint a vívó penge,
oly sebesen jár,
hogy e terhet, mely oly mélyen fáj,
átruházzam a papírlapra.
Viselje ő a súlyát könnyedén,
s szűnjön a nyomás..
Elfolyt tintafolt érzéseim,
s a cseppnyomok, eső a szobában.
Ez most minden, de ez semmi...
csak a szerelem maradványai.
Bp. 2004.November
Tollam mint a vívó penge,
oly sebesen jár,
hogy e terhet, mely oly mélyen fáj,
átruházzam a papírlapra.
Viselje ő a súlyát könnyedén,
s szűnjön a nyomás..
Elfolyt tintafolt érzéseim,
s a cseppnyomok, eső a szobában.
Ez most minden, de ez semmi...
csak a szerelem maradványai.
Bp. 2004.November
Para!
Az Isten eltessen sok szamos esztendot !!!
Alkoholrol mar nem is merek irni...
Az Isten eltessen sok szamos esztendot !!!
Alkoholrol mar nem is merek irni...
Alina,cuncus,köszönöm szepen!
ime,a nappali három gráciája:

igy képzelem el Katicika és Charlotte vitáját:

Jól képzeled! ;-)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán Alinával is elverjük egymás fenekét ;-)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)

mára elég a fenekelésből!
hmmm, rég volt kérdés...
hmmm, rég volt kérdés...
Volna lelked?
Inkabb leülök!

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 18:14
Inkabb leülök!

Törölt felhasználó (21812)

Aztán Alinával is elverjük egymás fenekét ;-)

Nos, ha ez nekem szólt, akkor leírom, hogy mi jutott eszembe nemrég a sok fotóról, amit beszurkálunk.
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:
Ha egyetlen fényképpel kéne illusztrálnotok az életeteket/magatokat, mi lenne rajtam?
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:
Ha egyetlen fényképpel kéne illusztrálnotok az életeteket/magatokat, mi lenne rajtam?

Na, elrontottam: nem rajtam, hanem RAJTA.
Az Isten éltessen Para!
Azt kívánom Neked, hogy részese légy egy ilyen popsielverésnek, azután pedig Rajtad leljenek vígasztalást! /a fényképezőgépedet otthon ne hagyd!/ (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt kívánom Neked, hogy részese légy egy ilyen popsielverésnek, azután pedig Rajtad leljenek vígasztalást! /a fényképezőgépedet otthon ne hagyd!/ (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy ültél le,mintha "bele"ültél volna....
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
per pillanat emigyen érzem magam, persze lassan elmúlik.

köszönöm,a tanacsodat megfogadom,már csak a lányokat kell rabirnom
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 18:27
Törölt felhasználó (572)

Az Isten éltessen Para!
Azt kívánom Neked, hogy részese légy egy ilyen popsielverésnek, azután pedig Rajtad leljenek vígasztalást! /a fényképezőgépedet otthon ne hagyd!/
Azt kívánom Neked, hogy részese légy egy ilyen popsielverésnek, azután pedig Rajtad leljenek vígasztalást! /a fényképezőgépedet otthon ne hagyd!/
nem hiszem, hogy találnék hirtelen egy meghatározó fényképet életemről. nehéz. nagyon nehéz. túl sok mozzanatnak kéne rákerülnie.
Én szívesen kölcsönadom a "pisztolyomat".

Törölt felhasználó (21812)

Nos, ha ez nekem szólt, akkor leírom, hogy mi jutott eszembe nemrég a sok fotóról, amit beszurkálunk.
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:

Ah, csa ugy nez ki!Hat akkor maskepp ülök:

P.s. (Egyik legjobb kepem!) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)

P.s. (Egyik legjobb kepem!) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)