Addig en enekelek...

kicsit gondoltam segítek közelebb jutni a 10000res számhoz, kedves mme hivatásos badár rajongó prunenek és charlotte kisasszonynak ajánlom figyelmébe az alábbi linket...ha jól emlékszem ti szeretitek az ilyet
http://www.youtube.com/watch?v=E08VtCNj23E
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 11. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 21:43

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 11. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

MI VAN MÁR ITT????
katinka mit badározik a lotyónak? badárt én imádom mia-val, vagy nem?:):):)
most nincs időm mindent végigolvasni (más topic-ok)...de nem értem ezt a badár dolgot...már a badárt is el akarja venni tőlem az én lotyó barátnőm? nem volt elég a hajós??????????????
katinka mit badározik a lotyónak? badárt én imádom mia-val, vagy nem?:):):)
most nincs időm mindent végigolvasni (más topic-ok)...de nem értem ezt a badár dolgot...már a badárt is el akarja venni tőlem az én lotyó barátnőm? nem volt elég a hajós??????????????

és ezért az iszákosért vannak annyira oda????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 19:24

Törölt felhasználó (7767)

Badarka?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 19:24

Törölt felhasználó (7767)

A siker titka!Legy troger,gazember,iszakos,paraszt,nyers,hütlen...es "oda lesznek.."
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ez most jól esik, köszi mia
Ne ítélj elsőre! (ronda és finom, ugyebár...)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Különbenn ez ki a turo?
Megmondana valaki?
Nem vagyok annyira jartas...
Megmondana valaki?

igazad van,de nem iteltem,csak csodalkoztam
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 19:41
Törölt felhasználó (21812)

Ne ítélj elsőre! (ronda és finom, ugyebár...)

megboldogult lánykoromban minden szombat éjjel rhcp-re táncikáltam ciklon nevű dance-partneremmel:):):):):):) a give it away-re... (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

kicsit gondoltam segítek közelebb jutni a 10000res számhoz, kedves mme hivatásos badár rajongó prunenek és charlotte kisasszonynak ajánlom figyelmébe az alábbi linket...ha jól emlékszem ti szeretitek az ilyet

jesszus! pille fertőz a vírusával

lotyókám! te raktál be képet?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 18:25
Törölt felhasználó (21812)

Nos, ha ez nekem szólt, akkor leírom, hogy mi jutott eszembe nemrég a sok fotóról, amit beszurkálunk.
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:
Ha egyetlen fényképpel kéne illusztrálnotok az életeteket/magatokat, mi lenne rajtam?
ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS:
Ha egyetlen fényképpel kéne illusztrálnotok az életeteket/magatokat, mi lenne rajtam?

Ő A BADÁR!!!
:) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 19:42
:) (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Különbenn ez ki a turo?
Megmondana valaki?
Megmondana valaki?

örülök hogy tetszett...nagyon jó hogy vannak emberek akik tudnak adni...húúúdejólenneművészneklenni...bár ilyen művészeknek még tapsolni is jó
megnéztem a klippet!!!
a zene tetszett :)))) még sosem láttam eddig őket

megnéztem a klippet!!!
a zene tetszett :)))) még sosem láttam eddig őket
give it away nekem is nagyon bejön
rhcp történetem: nálunk középsuliban is voltunk páran akik róluk beszélgettünk míg büntetésben voltunk a folyosón, és az egyik srác elterjesztette azt a pletykát hogy az under the bridgeben a.k. APJA vokálozik, pedig j.f. ANYJA ...ilyen az ha összeül a hímzőegylet petykálni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 20:04
királynő vagy!!!
megboldogult lánykoromban minden szombat éjjel rhcp-re táncikáltam ciklon nevű dance-partneremmel:):):):):):) a give it away-re...

megboldogult lánykoromban minden szombat éjjel rhcp-re táncikáltam ciklon nevű dance-partneremmel:):):):):):) a give it away-re...
Szép estét minden kedves lakónak

What Ive got youve got to give it to your mamma
What Ive got youve got to give it to your pappa
What Ive got youve got to give it to your daughter
You do a little dance and then you drink a little water...
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 20:17
What Ive got youve got to give it to your pappa
What Ive got youve got to give it to your daughter
You do a little dance and then you drink a little water...

give it away nekem is nagyon bejön
rhcp történetem: nálunk középsuliban is voltunk páran akik róluk beszélgettünk míg büntetésben voltunk a folyosón, és az egyik srác elterjesztette azt a pletykát hogy az under the bridgeben a.k. APJA vokálozik, pedig j.f. ANYJA ...ilyen az ha összeül a hímzőegylet petykálni