Jah, duplán az
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 20:37
- és ez a hajlongás még vagy ezerszer. Az új album egyszerűen tökéletes!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
csak egy pillanatra :)
Neked meg még szebbet
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 20:36
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
szép estét minden jelen lévőnek
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsit gondoltam segítek közelebb jutni a 10000res számhoz, kedves mme hivatásos badár rajongó prunenek és charlotte kisasszonynak ajánlom figyelmébe az alábbi linket...ha jól emlékszem ti szeretitek az ilyet
http://www.youtube.com/watch?v=E08VtCNj23E
http://www.youtube.com/watch?v=E08VtCNj23E
szép estét minden jelen lévőnek
Az tabu, nem bújsz át a tigrisre?
azért néha történnek érdekesebb dolgok is :)
medvebőrön.
Ez most nekem így hirtelen nagyon összetett kérdés... Ide mindenesetre beszoktam kukkantani. Én fosztogatom a sört a hűtőből és engem szokott Prune lerugdosni a medvebőrről
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 20:31
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
jules ne haragudj hogy megkérdezem de egy filmben játszunk????
....habár közös jelentünk nincs azért rémlessz valahonnan.....
what i've got you've got to get it put it in you
"
"
reeling with the feeling don't stop contiune...
....habár közös jelentünk nincs azért rémlessz valahonnan.....what i've got you've got to get it put it in you
"
"
reeling with the feeling don't stop contiune...
Szép pilléket?!
mit láthat?
jules ne haragudj hogy megkérdezem de egy filmben játszunk????
....habár közös jelentünk nincs azért rémlessz valahonnan.....
what i've got you've got to get it put it in you
"
"
reeling with the feeling don't stop contiune... (Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 20:22
....habár közös jelentünk nincs azért rémlessz valahonnan.....what i've got you've got to get it put it in you
"
"
reeling with the feeling don't stop contiune... (Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
What Ive got youve got to give it to your mamma
What Ive got youve got to give it to your pappa
What Ive got youve got to give it to your daughter
You do a little dance and then you drink a little water...
Elég az... És tetszik amit látsz?
Ebből a szögből tök olyan, mintha már benn lennél...
egy "köszönöm!"erejéig visszanéztem
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
szép éjt, para :)
Neked meg naaagy gratula
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Én pedig búcsúzom mára,mindenkinek tovabbi kellemes estét!
What Ive got youve got to give it to your mamma
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 20:17
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
give it away nekem is nagyon bejön
rhcp történetem: nálunk középsuliban is voltunk páran akik róluk beszélgettünk míg büntetésben voltunk a folyosón, és az egyik srác elterjesztette azt a pletykát hogy az under the bridgeben a.k. APJA vokálozik, pedig j.f. ANYJA ...ilyen az ha összeül a hímzőegylet petykálni
rhcp történetem: nálunk középsuliban is voltunk páran akik róluk beszélgettünk míg büntetésben voltunk a folyosón, és az egyik srác elterjesztette azt a pletykát hogy az under the bridgeben a.k. APJA vokálozik, pedig j.f. ANYJA ...ilyen az ha összeül a hímzőegylet petykálni
Szép estét minden kedves lakónak

Gennyzsakszem

pápá