ööö...izéééé (zavarodott elme)...egy kicsit most úgy vagyok veled, mint annak idején cuncussal a fiúk:):):):) te fiú vagy, vagy lány? mert a makk ász ugye enged következtetni a nemedre, de eddig voltak olyan hsz-ek, amelyek arra utaltak, hogy tán mégiscsak asszonyszemély vagy
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:39

hát nálam is csak a makk király van meg a makk ász!
Kell egyáltalán a tök alsó?
Kell egyáltalán a tök alsó?
ennyi fele figyelni:) Először is vegyük úgy, hogy nyertél Charlotte, és én veszem le rólad a piros izét, és nem vagyok kishitű, és én se vagyok a leszbi party híve
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:45
Törölt felhasználó (21812)

Oké, ez a szabály: mindent szabad, ami nem okoz fájdalmat a másiknak ;-)
És most töredelmesen bevallom: nem vagyok jó a kártyában. Lovagias leszel és kiegyezel velem döntetlenben?
:-))
Vagy vegyük úgy, hogy nyertél, és akkor leveszem ezt a ronda piros izét:
És most töredelmesen bevallom: nem vagyok jó a kártyában. Lovagias leszel és kiegyezel velem döntetlenben?
:-))
Vagy vegyük úgy, hogy nyertél, és akkor leveszem ezt a ronda piros izét:

Elnézést, ha nem lettem volna eddig világos! Én is a pasik oldalát erősítem. Ha pedig kétértelmű lettem volna, akkor most ezeket annak tükrében értelmezzétek, hogy pasi vagyok:)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:46

ööö...izéééé (zavarodott elme)...egy kicsit most úgy vagyok veled, mint annak idején cuncussal a fiúk:):):):) te fiú vagy, vagy lány? mert a makk ász ugye enged következtetni a nemedre, de eddig voltak olyan hsz-ek, amelyek arra utaltak, hogy tán mégiscsak asszonyszemély vagy
Na ilyenkor hol van Tom? Ezzel a ciberboy-jal nem lehetne tenni valamit? reklámoz itt orba szájba.
Hagytál nyerni??? De aranyooooos vagy.
Mivel megszabadítottál a piros izétől, cserébe segítek letolni ezt a kis bigyót:
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:48
Mivel megszabadítottál a piros izétől, cserébe segítek letolni ezt a kis bigyót:

ennyi fele figyelni:) Először is vegyük úgy, hogy nyertél Charlotte, és én veszem le rólad a piros izét, és nem vagyok kishitű, és én se vagyok a leszbi party híve
Vigyázz vele, mert már szögre van akasztva:)
De ugye csak érzéki csalódás hogy a pasinak hosszú műkörme van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

No, akkor most beszélgetnünk kéne néhány dologról. Ha már így nekivetkőztünk.
Tudnom kéne, hogy hány éves vagy. Én 32.
Meg van egy beugró kérdés a "vizsgámhoz" (a nappalis pasik mind átestek már a válaszadáson).
Ha beszélni tudna a péniszed, mit mondana?
Ha felöltözne, mit venne fel? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:48
Meg van egy beugró kérdés a "vizsgámhoz" (a nappalis pasik mind átestek már a válaszadáson).
Ha felöltözne, mit venne fel? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaja, rosszul látod. Az a nadrágnak a madzagja v. ilyesmi...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:52

Vigyázz vele, mert már szögre van akasztva:)
Hát én meg ismerem ám magát!!! ;-)
én is szeretek franciázni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
nem válaszoltál a #8905-ömre!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:46

Sok sok kérdés:)
No csak szépen sorjában.
27 éves vagyok
Ha beszélni tudna a péniszem, akkor ugye látna is. És ha látna rácsodálkozna erre a nagy világra és csak annyit mondana, hogy hát ez meg mi a picsa?
De lehet nem is káromkodna, inkább csak annyit mondana: "munkára fel" :)
Ha felöltözne, biztos esőkabátot venne, mert fél a betegségektől, de ha ki kellene öltözni adna magára és biztos venne magának szmokingot is:)
Rumcajsz, a tök 10 nincs nálam, de nem is szeretném, ha az enyémet neked kellene adnom :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:53
No csak szépen sorjában.
27 éves vagyok
Ha beszélni tudna a péniszem, akkor ugye látna is. És ha látna rácsodálkozna erre a nagy világra és csak annyit mondana, hogy hát ez meg mi a picsa?
Ha felöltözne, biztos esőkabátot venne, mert fél a betegségektől, de ha ki kellene öltözni adna magára és biztos venne magának szmokingot is:)
Rumcajsz, a tök 10 nincs nálam, de nem is szeretném, ha az enyémet neked kellene adnom :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

No, akkor most beszélgetnünk kéne néhány dologról. Ha már így nekivetkőztünk.
Ha felöltözne, mit venne fel?
Ha felöltözne, mit venne fel?
felül madzag a másik a gatyó emblémája talán....
2006. 11. 14. kedd 13:51

Már megijedtem, tudod nem díjazom a műkörmös fazonokat, még a baráti körben sem. Mert az sajnos csak egy dolgot mutat meg. A rossz izlést :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:54

Jaja, rosszul látod. Az a nadrágnak a madzagja v. ilyesmi...
De nem durva, hogy mennyire úgy néz ki mintha a két hüvelykujjon lenne műköröm?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:57
Törölt felhasználó (62015)

felül madzag a másik a gatyó emblémája talán....
hát a párjaink egymáshoz költözhetnének, a skacok meg jöhetnek:):):):):) de tudod, hogy csak a depi szól belőlem.....mennem kell nagyon bonyolult és összetett ebédet kotyvasztani a két szarosnak...csak nehogy elb..szam...a tejbegrízbe grízt kell tenni vagy búzadarát???????
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszenek a válaszaid. Nyalhatsz!
És mi szél hozott a gg-re? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:57

És mi szél hozott a gg-re? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok sok kérdés:)
No csak szépen sorjában.
27 éves vagyok
Rumcajsz, a tök 10 nincs nálam, de nem is szeretném, ha az enyémet neked kellene adnom :)
No csak szépen sorjában.
27 éves vagyok
Rumcajsz, a tök 10 nincs nálam, de nem is szeretném, ha az enyémet neked kellene adnom :)
de nagyon olyan
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:58

De nem durva, hogy mennyire úgy néz ki mintha a két hüvelykujjon lenne műköröm?
kifelejtetted a kérdést teeeeeeee, lotyó...melyik filmből idéztem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:59

És mi szél hozott a gg-re?

Asszem a keleti szél, vagy az Dorotit vitte óz birodalmába és én a nyugatival jöttem? Nem emlékszem már, olyan régóta vagyok itt. Csak eddig nem nagyon szóltam, csak figyeltem. Nem jól érteni magyar :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:59