pont mint én
,sajna néha harapok de a körömmélyesztést is bevetem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 08:05
,sajna néha harapok de a körömmélyesztést is bevetem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
hát én bírom, ha dugás közben a seggemet csapkodják, az nagyon enyhe, és harapni is szeretek, na jó, arra már volt panasz, pedig nagyon finoman próbálom, csak ha elkap a hév......:):):):)
Sokak számára riasztóan hangzik minden, ami szado vagy mazo, de a szex ezen fajátja talán közelebb áll hozzád, mint hinnéd.
Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a kínzások, a szeretkezés közbeni fájdalom egy külön világ sajátjai, pedig valójában a legtöbb pár szexuális életében felfedezhetők szadomazo elemek, igaz, legtöbbször nem kerülnek komolyabb kapcsolatba a kötözős-ostorozós világgal.
Ha már fogtad le valaha a párod szeretkezés közben, ha sziszegtetek mocskos szavakat, ha paskoltad már a fenekét, kítűnő alapról indulsz a huncut szex komolyabb világa felé. Semmi szükség rá, hogy vagyonokat költs különböző segédeszközökre, ketrecekre és dominajelmezekre, mivel a szadomazo első és legfontosabb kelléke a fentiek fényében egész biztosan a birtokodban van már, s ez nem más, mint saját fantáziád. (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 11. 14. kedd 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 08:02
Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a kínzások, a szeretkezés közbeni fájdalom egy külön világ sajátjai, pedig valójában a legtöbb pár szexuális életében felfedezhetők szadomazo elemek, igaz, legtöbbször nem kerülnek komolyabb kapcsolatba a kötözős-ostorozós világgal.
Ha már fogtad le valaha a párod szeretkezés közben, ha sziszegtetek mocskos szavakat, ha paskoltad már a fenekét, kítűnő alapról indulsz a huncut szex komolyabb világa felé. Semmi szükség rá, hogy vagyonokat költs különböző segédeszközökre, ketrecekre és dominajelmezekre, mivel a szadomazo első és legfontosabb kelléke a fentiek fényében egész biztosan a birtokodban van már, s ez nem más, mint saját fantáziád. (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 11. 14. kedd 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
a szado-mazo kivételével egész jó meg közelités (még enyhén se)
hát én bírom, ha dugás közben a seggemet csapkodják, az nagyon enyhe, és harapni is szeretek, na jó, arra már volt panasz, pedig nagyon finoman próbálom, csak ha elkap a hév......:):):):)
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 11. 14. kedd 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 08:02
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 07:59
szép és enyhe? szép nagy kefélésekkel és enyhe szado-mazoval tarkítottat????
Szerintem meg érdekes!!!
olyan +közelitése a dolgoknak amilyent én még nem találtam hmmmm
olyan +közelitése a dolgoknak amilyent én még nem találtam hmmmm
beléd is....izéééé belém is jó reggelit
...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
szép és enyhe? szép nagy kefélésekkel és enyhe szado-mazoval tarkítottat????
jóreggelt mindenkinek!
de béna ez a teszt...vagy én hazudtam össze-vissza:):)
az értékelés meg inkább összefoglalása az egésznek, pl. beírtam, hogy az öltözködés nem érdekel, erre értékel,hogy nagyon fontos nekem a szexes cuccozás...ki volt az a hülye, aki berakta ezt a szart ide???????????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
az értékelés meg inkább összefoglalása az egésznek, pl. beírtam, hogy az öltözködés nem érdekel, erre értékel,hogy nagyon fontos nekem a szexes cuccozás...ki volt az a hülye, aki berakta ezt a szart ide???????????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
hoztam reggelit
Nekem is reális képet festett a teszt (nekem legalábbis ez a véleményem, hogy másnak???)
tájékoztatásul közlöm veled, hogy a másik szereplő (kokics péter színész) a barátnőm unokaöccse..nem akármilyen körökben mozgok én, drágám...egyenes út vezet a hajóshoz:):):):):):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 07:42
Törölt felhasználó (21812)
nahát totál igaz az értékelés
Jó reggelt mindenkinek!!!
csak egyet raktam a szex és sport topicba vagy már megint nem voltam magamnál?
de én mindig eszek főleg fórumozás közben
mki jól aludt?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 07:40
de én mindig eszek főleg fórumozás közben
mki jól aludt?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ha most azt mondod, hogy éjjel egykor két falat között raktad be a képeket a szép testbe, akkor én dobok egy hátast:):):):)
egyébként jó reggelt mindenkinek!
egyébként jó reggelt mindenkinek!
ha most azt mondod, hogy éjjel egykor két falat között raktad be a képeket a szép testbe, akkor én dobok egy hátast:):):):)
egyébként jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 07:27
egyébként jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
nagyon szép napot mkinek
Egy percre kiteszem a lábam, és rögtön megy a hátam mögött a szervezkedés, susmus. Teeeeeee, cédaaaaaa!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 21:47
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ööö....izééé.... a charlotte-nak ne szóljatok...még képes és kisajátítja a hajóst

Gennyzsakszem

Lulu13