az igen még hátulról is hogy látszódnak a didkói:)))köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ezt a képet BB-nek küldöm:
Köszönöm az őszinte választ
és az első pont miatt:
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:19
és az első pont miatt:
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Szerelem, szex nélkül: Nem nem működött, nem volt...szakítottunk, majdnem belehaltam...szó szerint...
2. no szerelem, maximális szex: Volt, isteni volt, minden mehetett, de jött a szerelem és szakítottunk....
2. no szerelem, maximális szex: Volt, isteni volt, minden mehetett, de jött a szerelem és szakítottunk....
az első nem fordult elő de a második igen....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:14
No, mielőtt megyek, még egy idézet és két kérdés:
Popper Péter: A meghívott szenvedély:
"A szexuális összeillés titokzatos egybeesése rengeteg ismert és ismeretlen feltételnek. Néha létrejön, néha nem. Miért? A legbecsületesebb válasz: csak!
Bizonyos, hogy ebből a szempontból döntő szerepe van az illatoknak is. A test kipárolgó vonzó és taszító illatáról van szó, s ha baj van vele, nem segít semmiféle parfüm, kölni vagy dezodor. az iszlám szigorú válási törvényei szerint is, ha a házasfelek bármelyike undorodik társának szagától, azonnal ki kell mondani a válást.
Így hát sok okból előfordulhat, hogy két ember, aki egymást mélyen szereti, szexuálisan nem illik össze. Ez az igazi tragédia a szerelemben!"
Nos, ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy megtörtént-e már veletek, hogy valakivel
SZERELMESEK VOLTATOK EGYMÁSBA, DE A SZEX NEM MŰKÖDÖTT?
vagy fordítva:
ISTENI VOLT A SZEX, DE NEM VOLT MÖGÖTTE ÉRZELEM?
És hogy alakultak ezek a kapcsolatok?
"A szexuális összeillés titokzatos egybeesése rengeteg ismert és ismeretlen feltételnek. Néha létrejön, néha nem. Miért? A legbecsületesebb válasz: csak!
Bizonyos, hogy ebből a szempontból döntő szerepe van az illatoknak is. A test kipárolgó vonzó és taszító illatáról van szó, s ha baj van vele, nem segít semmiféle parfüm, kölni vagy dezodor. az iszlám szigorú válási törvényei szerint is, ha a házasfelek bármelyike undorodik társának szagától, azonnal ki kell mondani a válást.
Így hát sok okból előfordulhat, hogy két ember, aki egymást mélyen szereti, szexuálisan nem illik össze. Ez az igazi tragédia a szerelemben!"
Nos, ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy megtörtént-e már veletek, hogy valakivel
vagy fordítva:
sziasztok. hazaértem :) lassan elindulok fogászatra, de aztán jövök én is. remélem, nem ürül ki a nappali :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek.
És még egy kis játék neked. Ha van kedved, csináld meg a saját South Park képmásodat itt:
SP katt ide
Utána printscreennel mentsd le a képet, vágd ki az alakot valamilyen progival, töltsd fel ide:
Képfeltöltés katt ide
és szúrd be a képet.
Ha van kedved...
És még egy kis játék neked. Ha van kedved, csináld meg a saját South Park képmásodat itt:
SP katt ide
Utána printscreennel mentsd le a képet, vágd ki az alakot valamilyen progival, töltsd fel ide:
Képfeltöltés katt ide
és szúrd be a képet.
Ha van kedved...
Igen, jelenleg kapcsolatban élek.
Ezt szerintem mindeki hangoztatja, vagyis sokan. De szerintem minden érzelemtől mentes szex nincs. Valóban igaz, hogy szerelem nélkül működhet. De szerintem valami kell hozzá. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:20
Ezt szerintem mindeki hangoztatja, vagyis sokan. De szerintem minden érzelemtől mentes szex nincs. Valóban igaz, hogy szerelem nélkül működhet. De szerintem valami kell hozzá. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt nincsenek rossz válaszok (max. rossz kérdések...)
És te jelenleg kapcsolatban élsz?
És te jelenleg kapcsolatban élsz?
Az angyalszárnyaid eltakarják a gépfegyvert. Ez így van jól :-)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, igazad van, rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Nem érzelemmentesre gondoltam, hanem szerelemmentesre. És egyetértek veled, valamilyen érzelem biztosan kell, ha más nem, akkor a mindent elemésztő vágy.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:25
Igen, jelenleg kapcsolatban élek.
Ezt szerintem mindeki hangoztatja, vagyis sokan. De szerintem minden érzelemtől mentes szex nincs. Valóban igaz, hogy szerelem nélkül működhet. De szerintem valami kell hozzá.
Ezt szerintem mindeki hangoztatja, vagyis sokan. De szerintem minden érzelemtől mentes szex nincs. Valóban igaz, hogy szerelem nélkül működhet. De szerintem valami kell hozzá.
1ik kézben korsó sör, a másikban borosüveg:-)
ja és a láncfűrész is ott van:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:26
ja és a láncfűrész is ott van:-P (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Az angyalszárnyaid eltakarják a gépfegyvert. Ez így van jól :-)
megcsináltam a tesztet... (tudom, már nem téma)
Amíg beszélünk róla, addig téma! És mi jött ki?
az első hál istennek 14 éve volt, azóta már csak ismerősök vagyunk, néhe levelezünk, de soha nem fogom kiheverni igazán... a testi seb begyógyult, a lelki nem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:21
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm az őszinte választ
és az első pont miatt:
és az első pont miatt:
Szia Édes!
milyen tesztet?
milyen tesztet?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
az első hál istennek 14 éve volt, azóta már csak ismerősök vagyunk, néhe levelezünk, de soha nem fogom kiheverni igazán... a testi seb begyógyult, a lelki nem...
Az elsőt el sem tudom még képzelni(lehet, hogy hátravan????!)
A második verzió már többször előfordult, de nem lett tartós kapcsolat belőle; talán a tudattalan munkálkodik ilyenkor, hogy mindig mint valami csodára, gyönyörűségre tudjunk emlékezni, ami nem lenne lehetséges, ha a tartós kapcsolat óhatatlanul elkoptatná, kifakítaná azt az érzést...Én így gondolom, ezért.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:14
A második verzió már többször előfordult, de nem lett tartós kapcsolat belőle; talán a tudattalan munkálkodik ilyenkor, hogy mindig mint valami csodára, gyönyörűségre tudjunk emlékezni, ami nem lenne lehetséges, ha a tartós kapcsolat óhatatlanul elkoptatná, kifakítaná azt az érzést...Én így gondolom, ezért.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
No, mielőtt megyek, még egy idézet és két kérdés:
vagy fordítva:
vagy fordítva:
CPT: a tangán lévő zseb tökéletes helye a távirányitónak. mindig kéznél van :)
Már persze akkor, ha nem ült bele mégiscsak és már nem is kell zsebre vágni :)
Köszönöm, hogy válaszoltál.
És te mit csinálsz olyankor, ha egy tartós kapcsolatban elkezdődik az óhatatlan szürkülés? (ami ugye, valljuk be, valóban elkerülhetetlen) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:33
És te mit csinálsz olyankor, ha egy tartós kapcsolatban elkezdődik az óhatatlan szürkülés? (ami ugye, valljuk be, valóban elkerülhetetlen) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Az elsőt el sem tudom még képzelni(lehet, hogy hátravan????!)
A második verzió már többször előfordult, de nem lett tartós kapcsolat belőle; talán a tudattalan munkálkodik ilyenkor, hogy mindig mint valami csodára, gyönyörűségre tudjunk emlékezni, ami nem lenne lehetséges, ha a tartós kapcsolat óhatatlanul elkoptatná, kifakítaná azt az érzést...Én így gondolom, ezért....
A második verzió már többször előfordult, de nem lett tartós kapcsolat belőle; talán a tudattalan munkálkodik ilyenkor, hogy mindig mint valami csodára, gyönyörűségre tudjunk emlékezni, ami nem lenne lehetséges, ha a tartós kapcsolat óhatatlanul elkoptatná, kifakítaná azt az érzést...Én így gondolom, ezért....
Ja és ugyebár ott van Eprecske, akivel csak a szexre futunk néha össze és nincs érzelem, csak barátság...asszem így egyszerű a dolog!
Amíg mindkettőtök elégedett ezzel a helyzettel, addig ez tökéletes. Gond olyankor van, ha az egyik többet akar. De nálatok ez nem fordul elő, ahogy olvaslak titeket.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 14:37
Ja és ugyebár ott van Eprecske, akivel csak a szexre futunk néha össze és nincs érzelem, csak barátság...asszem így egyszerű a dolog!

Gennyzsakszem

kétférfiegyfeleség