akkor jó álomba szenderítést kívánok.
És neked is cupp (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 20:08
És neked is cupp (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
A végtelenségig...
Most fürdetés, altatás, aztán leszek. Addig is *cupp* mindenkinek.
Most fürdetés, altatás, aztán leszek. Addig is *cupp* mindenkinek.
A végtelenségig...
Most fürdetés, altatás, aztán leszek. Addig is *cupp* mindenkinek. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Most fürdetés, altatás, aztán leszek. Addig is *cupp* mindenkinek. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Charlotte. Mizujs?
Kíváncsi vagy látom :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 20:04
Kíváncsi vagy látom :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Az nagyon indiszkrét kérdés, hogy miért lett vége?
a sex minden ferfit jo iranyba befoloyasol
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 20:03
Törölt felhasználó (62015)
hát sztem meghibbant...tanácstalan vagyok és vitázni nem szeretnék...valamit kitalálok majd...
Az nagyon indiszkrét kérdés, hogy miért lett vége?
hát sztem meghibbant...tanácstalan vagyok és vitázni nem szeretnék...valamit kitalálok majd...
Add a kezébe a távirányitót, már ha délelőtt óta előkerült, vagy hagyd neki, hogy ő keresse meg ott ahova elrejtetted :)
ha nem tudok erdemben hozzaszolni,inkabb hallgatok
bőven van heineken, még az alsó polcra is pakoltam, egy darabig elegendő :)
legvégső megoldás: add kezébe a távirányitót :)
Köszönöm, "Kispille", azt hiszem, Rumi is fog örülni ennek. No, nézd csak, hát nem kiemelt már egyet!?!? :))))
Egészségünkre!
Egészségünkre!
Ebben nehéz segíteni. A kérdés miért zavarja? Ha féltékeny meg kell mutatni neki, hoyg felesleges, ha más baja van, akkor meg kell tudni mi az és ki kell engesztelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 19:49
áll itthon a bál....pasim meghibbant h minek járok erre az oldalra stb...nem is írom le mert nem akarom elrontani a jó hangulatot...
tessék neki megmondani, itt barátok vannak, barátokra pedig szükség van. olvastass el vele egy-két oldalt esetleg. akkor tán nem hisztizik majd, hogy a gép előtt ülsz.
csak vigyázz, rá ne kattanjon ő is
csak vigyázz, rá ne kattanjon ő is
szia neked is.
életútjaink nem közösek. :( sir-sir-sir
kiismerés nem volt, beteljesülés sem. :( sir-sir-sir
életútjaink nem közösek. :( sir-sir-sir
kiismerés nem volt, beteljesülés sem. :( sir-sir-sir
szia para, olyan rég olvastalak itt, merre kóvályogsz egész nap?
áll itthon a bál....pasim meghibbant h minek járok erre az oldalra stb...nem is írom le mert nem akarom elrontani a jó hangulatot...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ok,szólj ha tanács kell
,ez még nem vészes...sajna az enyém se jó....
,ez még nem vészes...sajna az enyém se jó....
Mi a baj bb? Mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 19:41
Szép estét mkinek! szebbet mint az enyém:((
Szép estét mkinek! szebbet mint az enyém:((
Sziasztok ismét!
Szép történet pille, már csak egy kédésem maradt? Kiismert teljesen, vagy még azelőtt vége lett a dolognak?
Szép történet pille, már csak egy kédésem maradt? Kiismert teljesen, vagy még azelőtt vége lett a dolognak?

Gennyzsakszem

evehell
Jazmine Rouge