lefőtt a KV senki többet harmadszor?
Köszi Big a kv-t. Fél cukor, kis tej.
A korábbi kérdésre visszatérve valamilyen harmónia feltétlen és fontos. Ez pedig életkor függvénye inkább. Szexuálisan fokozottan aktív korban nyílván egyeznie kell a párok igényeinek. Később a kommunikáció és a hasonló szocializáció számít. Erre mondják minden kornak megvan a maga szépsége. Az iskolázottság és a háttér is számít ez valahol egy kasztrendszer. Be lett bizonyítva, hogy azonos kasztba tartozóknál kevesebb a válások száma.
A korábbi kérdésre visszatérve valamilyen harmónia feltétlen és fontos. Ez pedig életkor függvénye inkább. Szexuálisan fokozottan aktív korban nyílván egyeznie kell a párok igényeinek. Később a kommunikáció és a hasonló szocializáció számít. Erre mondják minden kornak megvan a maga szépsége. Az iskolázottság és a háttér is számít ez valahol egy kasztrendszer. Be lett bizonyítva, hogy azonos kasztba tartozóknál kevesebb a válások száma.
mert a kasztrendszer iratlan szabalyai tiltjak?
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 09:54
Dehogy tiltják. Inkább csak így működik. Képzeld el, hogy a nappaliban feszt megy a komolyzene mondjuk a Te kérésedre. Viszont senki más sem szereti. Middig működik? Amig a szexre koncentrálunk:-)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ha a nő magasabban iskolázott akkor a férfiben alakulnak ki komplexusok....és ha a férfi...nos hát akkor a nőben...de ez a charlotte által írottakból adódik: "Persze az iskolázottság jelez érdeklődési kört, kultúráltságot, igényességet is." vagyis az iskolázottságból adódó kultúrális igények miatt lesz gond
Egy kapcsolat kezdetén még ezek a dolgok nem jönnek elő pregnánsan. Később törekszenek a különbségek kiegyenlítésére.Ezért a Nő a férfit és fordítva akarja megváltoztatni. Az eredmény általában nem tetszik így különmennek.
ok, egy személyre megvolt... ha tudom, hogy ennyien nem kávéznak,nem főzök le ennyit...
Valaki Sört? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 09:54
Valaki Sört? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
dobj egy kávét bébi, hosszú tejjel:)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 10:09
ok, egy személyre megvolt... ha tudom, hogy ennyien nem kávéznak,nem főzök le ennyit...
Valaki Sört?
Valaki Sört?
Kv-ra? Na mindegy, igyunk vazze. Kocc
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 10:09
Valaki Sört?
Valaki Sört?
cukor, tejszin, tejhab?
tejszín:):):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
én nem kávézok :-D
csak megszoktam, hogy mindenkinek főzöm...
Csapoltat, vagy üvegeset? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Csapoltat, vagy üvegeset? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
habosn, vagy simán?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként ez a fajta kiegyenlítődés ill. arany középút keresés már a 7 vezérnél is előjött a vérszerződés kapcsán.
ezek után hogy legyek nyugodt? már előre izgulok....a hsz miatt és a privi miatt is:):):):):)
Csapolt, szüretlen, citrommal:-)
2006. 11. 15. szerda 10:12
én nem kávézok :-D
Csapoltat, vagy üvegeset?
Csapoltat, vagy üvegeset?
Citrom??? ok, ha úgy szereted úgyadom, de akkor búzasör legyen?
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Készítsünk egy jó csülökpörit ebédre bográcsban. Ez volna az előétel utána valami light-os mondjuk babgulyás. Még jó, hogy fogyozom.
pontosan ezt irtam en is,csak maskepp fogalmazva
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 10:08
Egy kapcsolat kezdetén még ezek a dolgok nem jönnek elő pregnánsan. Később törekszenek a különbségek kiegyenlítésére.Ezért a Nő a férfit és fordítva akarja megváltoztatni. Az eredmény általában nem tetszik így különmennek.
Mindenképp. Bár bevallom nem vagyok nagy sörös.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 10:19
Citrom??? ok, ha úgy szereted úgyadom, de akkor búzasör legyen?

Gennyzsakszem

Cloe