nem vagyok hajlandó ismételten visszalapozni az előző oldalra!!!
haggggggyyyyyyyjatok a képpel!
nem lehet igy megbeszélni, majd ha találkozunk, feltétlen hozd magaddal ezt a fotót!
haggggggyyyyyyyjatok a képpel!
nem lehet igy megbeszélni, majd ha találkozunk, feltétlen hozd magaddal ezt a fotót!
Én bele sem mentem olyan kapcsolatba, ahol nem éreztem ezeket.
Igen.
te vak vagy, vagy sokat ittál, nem lehet a kéz a vállból, mert fordítva áll az ujja...még mindig nem látod?????????????ha vállból indulna, ahogy én írtam, akkor a hüvelykujját látnád...de ez a kisujja
Hú de makacs vagy! Pedig most nincs igazad :-))))
te, charlotte, miért nem mi megyünk a gumiszobába?
én rengetek kapcsolat elején érzem ezt. akkor én mindig szerelmes vagyok?
Mi már nem tudunk segíteni rajtad. Hívom a srácokat a kényszerzubbonnyal. Egy jó kis gumiszoba kell neked.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:50
akkor most mi a fene van már? hagyjátok a picsába azt a két izét...hééééé...dr pille és dr charlotte...help!!! meg hilfe!...meg ilyenek....pszichikai eset vagyok!!!!!!!
b.o.: férfi, fenék látszik. j.o.: nő, fej látszik, s teljes kar.
Szép álmokat!
akkor most mi a fene van már? hagyjátok a picsába azt a két izét...hééééé...dr pille és dr charlotte...help!!! meg hilfe!...meg ilyenek....pszichikai eset vagyok!!!!!!!
Ugyanazt nézzük, csak te rosszul nézed. Ha az fej lenne, akkor utána nyaknak és vállnak kéne lennie, de az egy fenék, amiből hát indul ki és a kar alján látod a hónaljat. Nézd meg a kezét, kisujjával van feléd!
azt hiszem, lefekszem most. hosszú volt a mai nap. aludjatok jól ti is.
jó éjt.
jó éjt.
Pontosan. De ha már az elején sem érzem, akkor számomra nem szerelem...
igen, egy fehér fenék. felette egy barna fej.
ugyanazt a képet nézzük?
ugyanazt a képet nézzük?
ezeket az érzéseket csak a kapcsolat elején lehet intenziven érezni. aztán csillapodik.
Nem biztos, hogy az én mércém érvényes rád is. Lehet, hogy neked nem kell gombóc a szerelmesnek levéshez. Jó ronda megfogalmazás.....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:45
tudok enni, nem remeg a gyomrom, nincs gombóc...csak nem láthatom és ettől kicsit szomorú vagyok...vagyis nem vagyok szerelmes, csak rohadt jó vele lenni?
Pillécske! Az, amit te fejnek nézel, egy fenék!
tudok enni, nem remeg a gyomrom, nincs gombóc...csak nem láthatom és ettől kicsit szomorú vagyok...vagyis nem vagyok szerelmes, csak rohadt jó vele lenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 21:43
Törölt felhasználó (21812)
Nekem ott kezdődik a szerelem, hogy ha nem tudok enni attól, ha rá gondolok. Ha remeg a gyomrom, amikor eszembe jut. Ha gombóc van attól a torkomban, hogy nem láthatom.
dehogynem! egy fej - egy fenék - két kéz. a fej a kép központja. onnan indul ki az egész kompozició.

Gennyzsakszem

Eleanori